hinta arvio?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja dyn88, 3.11.2015.

  1. dyn88

    dyn88 1st gear

    Ajattelin kysyä täältä kun ei reaalimaailmassa kukaan tunnu tietävän :D Olisi kiva tietää minkä hintanen auto on vaikken ole sitä myymässäkään.
    Eli auto on 64 vuoden oldsmobile dynamic 88 4 ovinen 394 koneella ja näitä tietääkseni tuotu aikanaan 4-5 suomeen. Auto seissyt tallissa jonku tovin ja pari vuotta sitten otettu esille. Tekniikka pelaa ku ajatus ja runko on joskus puhallettu ja ruostesuojattu, samoihin aikoihin kone remontti myös tehty, jonka jälkeen ei kyllä montaa kilsaa ole tullu. Kori on hiottu ja pintaruosteet paikkamaalattu. Sisustakin on suht hyvässä kunnossa. Jarruissa ja nivelissä laittoa, muuten auto liikkuu ja toimii. Jos jollain olisi yhtään ajatusta missä hinnoissa pyöritään niin vastaa toki.
     
  2. WBBC

    WBBC Double Gearhead

  3. dyn88

    dyn88 1st gear

    Juu kyllä se tuollanen on mutta ongelmahan onkin että siinä on laittoa.. ei kyllä kovin paljon ja nekin rahalliset mutta että mitenkä tuossa kesken eräsessä kunnossa?
     
  4. mpg55

    mpg55 2nd gear

    Ei noilla ole mitään markkinahintaa, ihan ostajan ja myyjän asia millä kaupat syntyy. Varmaan jossain kympin tienoilla vois olla?
     
  5. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Olisko kymppi vähän optimistinen arvio kun kerran vaatii maalin? Kuva kertoisi paljon.
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jos liian kallis niin puhelin ei soi. Jos menee heti niin ois voinu olla kalliimpikin. Heitän lonkalta 6-8max.
     
  7. rakkari

    rakkari 3rd gear

    kyl mä luulen että kymppi on haavetta vain,, jos siis on leimaamaton ja laitettavaakin löytyy niin pikemminkin 7-8 donaa max ja jos on hinta 6-7 donaa niin joku renkaan potkija voi ehkä jopa soitella.. ja siltikkin saa kaupitella urakalla,, noita esim nettiauton pyyntejä on turha sen tarkempaa kytätä kun ovat utopian ja fiktion välimaastossa.. suomi nyt vaan on ainaskin tämmösen mailmantalouden aikana melko kuollut lompakkojen levittäjien suhteen..
     
  8. mpg55

    mpg55 2nd gear

    Joo se riippuu vähän vuodenajastakin, nyt varmaan halvimmillaan ja keväällä voi saada vähän enempi. Enpä muuten huomannu että tarvii maalauksenkin.
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Nykyään tuntuu vielä priiman ja siistin ero olevan rahallisesti monessa mallissa suht vähänen. Ja miksei huonomman ja siistinkin.


    Toki niitäkin on jotka haluaa harrastaa ja tehdä tyhjästä mutta nyt kun rahaa tuntuu huonosti liikkuvan niin mieluummin valmiimpaa?


    Tää ei topicin alottajan autoon liittynyt kun ei kuvia ole ja ei nyt kuulosta hirveen isolta rojektilta.
     
  10. dyn88

    dyn88 1st gear

  11. max

    max Double Gearhead

    Myin patinoituneen mutta ruosteettoman -79 Z/28 clooni Camaron,jossa oli lukko,tiuha perä,levyt joka nurkassa sun muuta systeemiä 5500 € hintaan muutama vuosi sitten.Pitkään oli kaupan vaikka mielestäni hinta oli vähintäänkin kohtuullinen.
    Ei voi Camaroa ja Olssia oikein vertailla,mutta jos sen 8000-10000 euroa tuosta saat,niin tosi hyvin.

    Sitten taas ostin joku aika sitten -90 454 SS Pick-Upin ilman moottoria,vaihdelaatikkoa 4500€ hintaan,mikä oli mielestäni kohdallaan varsinkin kun ei vaadi minkäänlaisia operaatioita korin eikä alustan osalle.

    Tottakai jos eläisimme fiktiivisessä "Fast and Loud" ohjelmassa niin sun olssi isoilla vanteilla on 40 000€ arvoinen.
     
  12. Vanha tuttu

    Vanha tuttu 1st gear

    Mielenkiinnosta; tiedätkö tuon autosi historiasta tarkemmin, missä on ollut uutena?

    Nimittäin tunnen yhden vanhemman herrasmiehen, jolla on ollut tuollainen Olds joskus 60-70 -lukujen vaihteessa. Mukavia juttuja tämä kaveri kertoillu Oldsista ja miten vapaiden nopeuksien aikaan veekasi sai tien päällä happea :D. Tuli vaan mieleen että voisiko olla tuo sama pirssi, jos niitä on noin vähän tuotu. Länsi-lappiin sanoi sen aikoinaan myyneensä..
     
  13. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kuvan perusteella hintalappu voisi olla 5000-6000.
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jep ja siihen vielä ajatus että tarttuuko tarjoukseen jos ei pihakoristeeksi halua.
     
  15. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Pohjois-amerikassa olis 5000 pintaan pyynti, myynti sit eri juttu.
     
  16. Roju

    Roju 3rd gear

    Tarjotaan 2500,- :poff:
     
  17. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Se on vähän mitä hintaa haetaan ;) Haetaanko sitä millä kauppuri ostaa, sitä millä Vileenin Sulokin, sitä millä menee muuten nopeasti kaupaksi, vai sellaista minkä kyseistä automallia oikeasti hakeva ja arvostava ihminen siitä maksaa.

    Tuon viimeisen vaihtoehdon kyseessä ollessa ostajakandidaattina, voisin kuvitella että puhutaan jostain 5-7t€ haarukasta, siististi maalattuna ja valmiiksi laitettuna 12t€ plus-miinus jotain. Nykypäivänä kun alle kolmen tonnin ei tahdo tuollaista autoa mitenkään kunnolla maalauttaa, mitä sitten kannattaa tehdä, jää jokaisen itse mietittäväksi.

    Mitäs se 5000$ jenkeissä maksava auto muuten tällä kertaa minimissään maksaa tällä erää Suomessa välityspalkkioiden, rahtien, tullien ja alvien jälkeen? 8000€ ?
     
  18. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Ei noiden vehkeiden hinta selviä muutenkuin se pitää myydä pois ja katsoa paljonko käteen jäi...... se on rahasumma millä myyjän ja ostajan intressit kohtaa. Summittaisen haitarin ehkä voi arvioida kuten tuolla edellä...mutta ei tarkkaa hintaa. :)
     

Kerro tästä muillekin!