GM 1959 - 60 lattiapellit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja hapi, 5.11.2015.

  1. hapi

    hapi Gearhead

    Ameriikan ihmemaassa ovat korjanneet 59 - 60 cadillacin lattioita Chevy Impala/bel air saman vuotisilla lattia levyillä. Onko jollain kokemusta ? onko leveys lähelle sama ? Ulkonäössä ei ainakaan ole paljon eroa, siis sellaisessa koko lattian kokoisessa osassa.
     
  2. hapi

    hapi Gearhead

    Niin ja josko joku vois mitata tuon 1959 - 60 Chevyn lattian leveyden.
     
  3. THE61OHV

    THE61OHV Gearhead

    -59 puikin lattian leveys oli 172cm Caddyssä ja puikissa taitaa olla tikapuurunko ja muissa GM autoissa x-mallinen. Ruotsissa KS-import on takavuosina kaupannut juurikin Caddyn ja puikin lattiapeltejä, ei tosin kokonaista lattiaa vain osina.
     
  4. 401

    401 2nd gear

    Ainakii siinä 59 cadissa on varmasti x runko.
     
  5. hapi

    hapi Gearhead

  6. kapa

    kapa 3rd gear

  7. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Mädästä ja pilkotusta '59 varaosa-Biscaynesta pihalla taskulampun valossa mitattuna takapenkin kohdalla n. 172-173cm. Tarvittaessa saan mitattua tarkemmin ehjästä autosta lähipäivinä ;)

    Käsittääkseni leveys on sama, mutta pituudessa pieni ero akselivälin erosta johtuen.
     

Kerro tästä muillekin!