Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Kyllä se mulla on toi semifloater ja 6-pulttisilla vetareilla, kun on K ja varmastikin ihan orkkis. K2500 ext cab ja pitkä lava.
     
  2. Catrik

    Catrik 3rd gear

    Jaa, onkohan se minunki silmä sitten näyttäny ihan oikein.. 33" renkailla en oo huomannu eroa (kylläkin eri vanteet eessä ja takana..en oo mitannu) mutta 235/85-15 renkailla tulee aina katottua niinku perä ois kapeempi :eek:
    '86 K10
     
  3. JuHo^

    JuHo^ 3rd gear

    Onko tietoa sopiiko -95 silveradon naamapeltiin 88-91 mallisen avolavan hellan nelivalo umpiot ja pohjat?
     
  4. ViLU

    ViLU Gearhead

    Tiedä mikä on oikea syy, mutta olen järkeillyt sen niin, että on enemmän pitoa renkaiden mennessä eri urissa. Saatanan ruman näkönen se vaan on ilman spacereita :poff:
     
  5. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mitään väliä minkä näköinen
     
  6. jake81

    jake81 Gearhead

    Tuli taas ongelma, Laitoin jakotoosan valitsimeen piuhat kiinni mutta ei edelleenkään kytke etuvetoa päälle, aikasemmin kytki kyllä vähän viiveellä mutta nyt kun on jumpattu jakotoosaa ja laatikkoa niin eipä kytkeydy enään. Onko kuinka yleistä että toi 4wd actuator poikii?? Kyseessähän on -94 suburban.
     
  7. palontie

    palontie Double Gearhead

    kyllä ne poikii
     
  8. jake81

    jake81 Gearhead

    milläs sen sais kokeiltua ettei turhaan tilaa osaa??
     
  9. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Olisko tuon jäykän nelikon kanssa helpompaa voimansiirrolle kun takapyörät kuitekin kulkee kääntäessä pienempää kaarretta? Kapeemmalla raideleveydellä vähän korjattu tilannetta.. Tai jotain.. :odroll:
    Kyllä ne spacerit ulkonäköä paransi yllättävän paljon 8)
    Mutta tuntuu että nyt nurmikko kyllä kääntyy pihassa vekslaillessa enemmän. :eek: ja :pinup: Tykkää
     
  10. Salamanteri81

    Salamanteri81 1st gear

    Suburban -99 6.5 td Vilkut on temppuillu. Ekaks poltti sulaketta hetken toimimisen jälkeen, joten vaihdoin 5A isomman sulakkeen. Vilkut toimi hetken, mutta sitten lakkasi. Rele naksuttaa ja hätävilkkujen relekkin toimii, muttei mikään poltin toimi eikä kojelaudassa näy vilkkumista. Mistähän osaisi alkaa ettimään vikaa? Kokeilin toista vilkun relettä, muttei mikään muuttunu. Eikös hätävilkkujen rele oo kumminki erillinen? Sillon ku se pienempi sulake oli paikallaan, niin palamisen jälkeen ei releetkään toimineet. Nyt ne tosiaan naksuttaa ja sulake säilyy ehjänä, muttei vilkut kumminkaan toimi. Maadotuksessa vikaa? Mietin, että jos huono maadotus niin virta kasvaa ja se ois polttanu sulakkeen?
     
  11. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Ei kasva virta sen takia, ei. Kyllä siellä muuta vikaa on. Vetokoukun sähköt, jos sellanen on?
     
  12. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Sähköviat kannattaa tosiaan ekana koittaa korjata isommalla sulakkeella. Löytyy se vikakin hyvällä tuurilla,sit palaa varmasti valot ja muukin siitä ympäriltä.
     
  13. jake81

    jake81 Gearhead

    Nelikon sulake on ehjä, onkos se nyt niin että toi valitsimen anturi on vaan on/off kytkin ja etuperän "dildo" kytkin kun saa vaan virtaa niin kytkee etuvedon??
     
  14. Salamanteri81

    Salamanteri81 1st gear

    Vetokoukku on vielä Ameriikan töpselillä. Oishan se voinu kait hinkata jotain johtoa. Neliveto on napeilla. Eli maadotuksetko saa unohtaa ja alkaa ettimään jotain piuhaa joka vetää maihin?
     
  15. Salamanteri81

    Salamanteri81 1st gear

    Auto siis muutettu keväällä Suomen normit täyttäväks. Mietin vaan, että onko tekovaiheessa tullu joku moka johtojen kans. Riittävä maadotus jne.
     
  16. jake81

    jake81 Gearhead


    Mitähän toi 4wd actuator maksaa suomessa jos se nyt on ongelman syy??
     
  17. 300

    300 2nd gear

    Mitäs tollasen -87 6.2d laturin pitäs ladata. Jännitemittari ei nouse yli 13v. Näyttäs enemmän pyörivän 11-12v välillä, mikä on minusta aika vähän.
     
  18. kojo

    kojo Gearhead

    Pitäs se neljäntoista paikkeille mennä
     
  19. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Mulla oli omasta ne sähkövastuksen langat katki. Itse koittaisin mitata ohmit siitä ja jos ei yhteyttä ole niin eiku uutta hommaamaan. Yhtään en kyllä muista mitä maksoin uudesta.
     
  20. jake81

    jake81 Gearhead

    Täytyy mittailla kun ehtii taas verstaalle.
     

Kerro tästä muillekin!