Buick 322 nailhead 1955

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Ahti, 24.11.2015.

  1. Ahti

    Ahti 3rd gear

    Lohkossa on Nokka-akselin porauksessa takapäässä peltinen proppu oil valley plug, jonka lukitus varmistetaan lukkorenkaalla. Kumminpäin ko. Proppu pitää laittaa? Niin että kuppi on ulospäin vai niin että kuppi on sisäänpäin?
     
  2. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Ainakin 364/401/425:ssa kaikki proput tulee aivan normaalisti lohkoon, eli kuppi sisäänpäin.Samalla tavalla kuin normi vesiproputkin.
     
  3. Ahti

    Ahti 3rd gear

    Joo niin minäkin tuon laitoin mutta nokka-akseli ei mene tarpeeksi taakse ja kuulin että esim ford fe olisi nokan proppu ns. Väärinpäin
     
  4. Ahti

    Ahti 3rd gear

    Synkkä kone tämä, taidan kohta hakea uuden chevyn pikkulohkon ton tilalle prkl...
     
  5. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Kyseinen kone ei ole tuttu mutta muistelen että jossakin se lukkorengas tulee sinne ensin ja proppu uloimmaksi. Jos väärinpäin niin nokka ei mahdu?
     
  6. Ahti

    Ahti 3rd gear

    Mutta eikös silloin se lukkorengas ole ihan viraton? Kun ymmärtääkseni lukkorenkaan tehtävä on estää proppua pääsemästä ulospäin (nokka saattaa "töniä" proppua ulospäin esim. ratasta asennettaessa).
     
  7. Ahti

    Ahti 3rd gear

    Mulla on pari kuvaakin aiheesta mutta niitä ei lienee saa suoraan tähän liitettyä?
     
  8. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Idea lienee ollut että lukkorengas estää nokkaa tulemasta liian taakse ja estäähän se näin samalla kosketuksen proppuun.
     
  9. Ahti

    Ahti 3rd gear

    Laitoin ameriikan buicki gurulle meiliä, kun ei näitä pikkunauliksia vissiin Suomessa kovin moni ole turannut.
     
  10. CJ-57

    CJ-57 Gearhead

    Mulla on 56 vuoden 322 pukissa vielä purkamatta, voin illalla vilkasta jos muistan.
     
  11. Ahti

    Ahti 3rd gear

    Gurulta tuli tekstiä: You screwed up, plug goes on the outside, snap ring behind bearing.

    Pitäisi varmaan kasailla näitä vähän nopeemmin ettei ole vuosia välissä kun ei sitten enää muista mikä oli mitenkin ja oma järki ei nyt ollut oikein messissä.
     

Kerro tästä muillekin!