mopar pornoa ?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ebody and irony, 26.12.2007.

  1. arskazone

    arskazone Double Gearhead

  2. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Pitäsiköhän käydä kumminkin dyykkaamassa takaisin se B-bodyn kutos-palkki jonka heitin jo romukasaan, tuota talviautoa ajatellen. Kun kerrankin raaski jotain heittää pois..
    Ja juu talviautoaihio saisi ollakin joku mätä raato johon leipois lattiat palkista ja suorasta pellistä. Ja periaatteessa kaikki välttämättömät palikat löytyis paitti kori ikkunoilla, perä ja ohjauspylväs. Manuaalisimpukka voisi olla tuohon muuten hyvä, mutta tietty vähän hidas.. Toisaalta mikä estäis pistämästä vaikka jotain Fiat Croman hammastankoa tuollaiseen.
     
  3. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  4. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Sain viikonloppuna nuo vanteet. Hurri kusetti Finnjäveliä. Kaikki 14" vanteita. Eipä olekaan pitkään aikaan tullut harrastehommissa tullut kusetetuksi. Onneks ei oo iso vahinko ja ainahan niitä letkutelineitä tarvii lisää.

    Yks 15x7 siis kipeästi hakusessa. Piti laittaa huomenna vannepajalle Merimaskuun.
     
  5. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    [youtube]M3F17Y-URio[/youtube]

    Huomasit varmaan, että autossa on mustat rally wheelsit. :odroll:
     
  6. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Jollei tuota tunnistaisi tytöksi niin nopeasti voisi sanoa hänellä olevan "kassit".. Hahah..
     
  7. K_Sa

    K_Sa Gearhead

    No johan kehtas. Mulle tuli tuossa kesällä yhet vanteet mitkä olikin kapeammat kuin oli puhe..no selvis että oli myyjällä mittavirhe.
     
  8. A-Bodycuda

    A-Bodycuda 3rd gear

    Mistä hyviä kohtuuhintasia korjauspeltejä e bodiin? Tarvetta olis ainakin paksin pohja ja takahelmat. Ootteko hommannu suomesta vai ulkomailta?
     
  9. TN

    TN 3rd gear

    No en mä nyt kohtuuhintaisistä tiiä, mutta hyviä kylläkin. US-parts, siellä on AMD-edustus, ja AMD on tunnettu hyvästä laadusta. Toinen hyvä vaihtoehto; Trade Parts, Classic Industries-edustus. Soittele ja kysele.
     
  10. PasiR

    PasiR Gearhead

    Kari Koivistolla on myös laaja valikoima.
     
  11. OK

    OK Gearhead

    Juu, Car-Koivistolla on hyllyssä noita.
     
  12. Anselmi

    Anselmi Gearhead

  13. tyly

    tyly Gearhead

    Lasinpyyhkiä moottorin kans tässä nyt hääräillyt tovin, nyt moottori toimii ja palauttaa niinku kuuluuki.

    Nyt olis hakusessa moottorista lähtevä n.5-6 cm pitkä varsi, joka liikuttaa pyyhkijöille lähtevää vartta ja katkasialle tuleva johtojen suojamuovi liitin.

    Ja kyseessä siis 3-speed/variable moottori, siinä on noi eri kuin 2-speed moottorissa.

    Jos jollain on romukopassa 3-speed moottoreita, niin voisin ostaa varaosiksi, esim. sähkömoottorin kansi, missä on hiilet kii ja pyörijärattaan kannesta (alle -72) olis kans tarvetta.

    PS. kertokaas fiksut, millä hiilisiltaan tuleva johto on tehtaalta sulatettu kii? Tina ei jää kii millään, ja on ihan sen näkönen kuin olis jollain liimalla kii?

    0 440 727 834
     
  14. Z11

    Z11 Gearhead

    Yks 3 speed/vari moottori on varaosakorissa, ei toimi, mutta taitaa olla noita osia kiinni siinä pelissä. Muistaakseni sokkaa ei ole siinä,

    0 4 0 500 1963
    Janne
     
  15. K_Sa

    K_Sa Gearhead

  16. klunssila

    klunssila Gearhead

    On se vaan niin siistii hommoo, kun on puhalletaan ja vedetään epoksi pintaan. Tässä ovien rungot + pintapellit, takaloosterin kannen runko + pintapelti (ei puhallettu) sekä etulokarit ja takahiekkapelti. Puhallus ja epoksoinnin palvelu ollut ensiluokkaista Lauritsalan Levy ja Koneistus -nimisessä firmassa Leksan toimesta. Epoksina Teknoplast Primer 3.

    Nyt Juhani @ Custom Creations https://www.facebook.com/CustomCreationsOy parsii luukut kasaan ja ne sovitetaan paikalleen. Sen jälkeen maalaamon koko komeus pohjatöihin ja pintaväriin.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  17. Incidious

    Incidious 3rd gear

    Nyt kun tälläisestä puhe tuli niin mistä hakea vika kun itellä 71 challengerissa ei palauta pyyhkimiä ala-asentoon vaan pysähtyyvät siihen kohtaan missä sattuvat olemaan kun katkaisijan laittaa offille. Kyseessä siis minullakin tuo 3speed/variable ja muuten toimiivat moitteetta.
     
  18. Z11

    Z11 Gearhead

    Monta vikamahdollisuutta, mutta yleensä vika on wiper moottorissa. Kunnostettu maksaa sen 450€
     
  19. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Mulla on se pyyhkijän säädön nuppi vähän löysä/väljä ja siksi ei joskus palauta pyyhkimiä alas. Sivusuunnassa pieni liikautus niin toimii. Siihen en ole vielä tutustunut onko hankala korjata; tuskin
     
  20. ramtouch

    ramtouch 3rd gear

    E-bodista tuli eilen kaupat, ja pirssi tallissa. Mikä ton puskurin ja lokarin väliin tulevan muovikikkareen lontoonkielinen nimi on, että pääsis metsästämään moista, kun näyttää puuttuva?
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!