Chevrolet Chevy Van 1995 350 TBI Service Engine Soon valo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja coupedeville, 6.12.2015.

  1. coupedeville

    coupedeville Gearhead

    Hei,

    Eli ongelma on kun lähden autolla ajamaan niin jossain kohtaa kun moottori saavuttaa normaalin lämpötilan tai jo ennen sitä syttyy Service Engine Soon valo, sitten kun käyttää virrat pois ja käynnistää uudelleen valo ei taas pala kunnes syttyy kun on taas ajanut jonkun matkaa.

    Eli miten saan koodin luettua ja pääsen etsimään vikaa? Yhdistämällä A ja B napa pistokkeesta mutta mistä löydän koodit eli miten vilkuttaa et osaa tulkita?

    Vika tullut kun auto seisoi noin 2 kuukautta vähällä käytöllä, joskus aikaisemmii on ajossa vilahtanut tai palanut jonkin aikaa tuo valo mutta on sammunut itsestään ajon aikana.
     
  2. mopperi1970

    mopperi1970 3rd gear

    Re: Chevrolet Chevy Van 1995 350 TBI Service Engine Soon val

    Moi!

    Tietääkseeni gm:llä tuli vuonna -94 obd 2 järjestelmä, ainakin capricessa on.
    Tuo napojen yhdistely toimi vanhemmassa obd 1 systeemissä eli koodinlukija tarvitaan. Kyllä sienne koodi on jäänyt vaikka uudelleen startatessa ei heti pala valo.
     
  3. mopperi1970

    mopperi1970 3rd gear

    Re: Chevrolet Chevy Van 1995 350 TBI Service Engine Soon val

    Tai jos se tosiaan on tbi niin niin a ja b hyppylangalla yhteen ja sitten sytytysvirta päälle niin valo alkaa vilkkua.--->http://www.handen.us/caprice/aldl.html

    Niin capricestahan tbi ruisku loppui 93 vuonna...
     

Kerro tästä muillekin!