pystyykö joku sorvaan keskitys renkaat alumiinista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja timopajala, 11.12.2015.

  1. timopajala

    timopajala Gearhead

    Moikka. Voisko joku jeesata miestä mäessä ja tehdä mulle neljä keskitysrengasta? Ei löydy hyllystä mistään tuota kokoa ja jos jollaine olis sorvi nii voin kyl maksaa niistä? Käy tietty muovisetkin mutta mielummin alumiinista.

    Jos jollain on vehkeet millä tehdä niin heitä yv:tä nii sovitaan hinnasta jne?
     
  2. Masa71

    Masa71 Gearhead

    Oisko tuo mitään?

    http://www.soviterenkaat.fi/?gclid=CPKd ... Gwod_7gONA
     
  3. artz

    artz Gearhead

    Tilasin omaani juuri tuolta. Tulivat nopeasti ja olivat sopivat. Mitat ilmoitin tasan samoina mitä mitatut tulokset (ensin meinasin että pitää ottaa hiukan pienemmät jotta mahtuu asentamaan). Sain pyytäessäni ilman sitä kartio-osuutta mikä nykyvanteissa on. Tosin jostain syystä viisteet näytti kuin olisi tehty moralla.. ..no, ei se haitannut käyttöä. Hintavalta tuo kyllä tuntuu.
     
  4. timopajala

    timopajala Gearhead

    Joo no maksaisin ennemmin sen 69€ sit alumiinisista. Ei ole sellaista kokoa minkä tarviin nii pitäs teettää ja maksaa aika paljon sit jo muovisiks
     
  5. Acer65

    Acer65 Gearhead

    Laserleikkurilla tein itselleni muovista. Laita yv:n jos kiinnostaa. Harrastehintaan ;)
     
  6. olssi88

    olssi88 1st gear

    Sunila Tampereella?
     
  7. KajS

    KajS Gearhead

    Mielenkiinnosta kyselin just yhdeltä keskitysrenkaita alumiinista tehneltä jampalta, mitä prosessi vaatii. Aikaa. Jos on yksi sorvi käytössä, menee yhden sovitteen tekemisessä hyvinkin varttitunti, enemmänkin.

    Joten kuusysi (ilman Jussia) muovisista on ihan OK. Hyvät alumiiniset saa maksaa sen hemmottelusatasen. Mutta jos kiinnostaa, laita timopajala yyvee, niin kysyn. Hyviä on tehnyt.
     
  8. timopajala

    timopajala Gearhead

    Laitoin viestiä tuöemaan 8)
     
  9. KajS

    KajS Gearhead

    Olis tarjolla alumiiniset soviterenkaat: 2/kpl 70,3/76,9 ja 2/kpl 70,3/74.

    Katso myyntipalsta.
     

Kerro tästä muillekin!