Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

  1. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Vasen siinä kentän laidalla,tä
     
  2. 440

    440 Gearhead

  3. Hiljaista tuntuu olevan joulun lähestyessä...

    Nyt on hyvä hetki ostaa koko perheelle ja kaikille sukulaisille joululahjaksi Blacklist t-paita ja Blacklist huppari nettikaupasta: http://shop.bomber.fi/bee-one-products

    [​IMG]

    [​IMG]

    Joulukuun ajan kaikki yli 20€ oston tehneet saavat ilmaiseksi kaupan päälle online Worldwide Bomber Magazine lehden vuosikerran( http://www.worldwidebombermagazine.com )


    P.S. Kaikki listalaiset voisivat laittaa privana puhelinnumeronsa meille, koska olisi ajatuksena tulla talven aikana vähän kuvailemaan Blacklist kalustoa eri talleille, jos vain omistajille sopii?
     
  4. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Tänne ei ainakaan tarvi tulla kuvailemaan,sen verran salaista tietoo on täällä,nii.
     
  5. nikkezz

    nikkezz 1st gear

  6. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead


    Karikarin pitää kohta levittää etulokareita valtsusta et kaikki säiliöt saadaan mahtumaan peltien sisään.

    Sit se näyttää suurinpiirtein tolta mut vihreenä :rotfl:
    [​IMG]
     
  7. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Tere tulemast kuvailee!

    [​IMG]
     
  8. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Missä sammal???
     
  9. holo64

    holo64 3rd gear

     
  10. Blacklistan #3 auto näyttäis olevan seuraavassa duning lehdess?

    [​IMG]
     
  11. Ade62

    Ade62 Gearhead

    Missä vaiheessa on Bee-One porukan mietinnät ensi kauden sääntöjen ja ajelujen kannalta. Tänä vuonna hommahan oli snadisti sekavaa.Järjestäjät eivät olleet perillä kuka ajaa ja ketä vastaan. Ei myöskään katsojat ja aika huonosti myös kuskit. Ekaksi pitäisi kalenteriin saada noi päivät milloin ajetaan. Tarvis duuniin ilmoitella noita vapaapäiviä tammikuun puoliväliin mennessä.
     
  12. Turha toivo odottaa että saataisiin kisakalenteri kasaan tuossa ajassa ja tämä ei johdu meistä vaan ajotapahtumien järjestäjistä joilla kaikilla ei ole vielä tuohon mennessä tapahtumien päivämäärät lyöty lukkoon. Toivotaan, että esim. ACS2016 mennessä olisi enemmän infoa

    Toinen kysymysmerkki on sama kuin viime kesänäkin, eli mitä tehdään ajotapahtumien kanssa, jossa ei saa käyttää esim. ilokaasuja.
    Skipataanko koko kisa, vai ajetaanko vain niiden osalta listaa jotka ei käytä ilokaasuja vai jotain muuta?
    Tämä asia venytti esim. viime keväänä kisakalenterin rakentamista aina toukokuulle saakka.

    Ajojärjestys ei pitäisi olla sekavaa jos kuskit ovat vain edes vähän omatoimisia ja tulevat ajallaan "kuljettajakokouksiin". Viittaat mahdollisesti kisaan jossa kaikki Blacklist autot olivat hujan hajan eri puolilla varikkoa ja kuskit missä lienee säätämässä omia juttuja. Aivan mahdotonta lähteä etsimään ukkoja katsomosta, varikolta etc. Eli jatkossa pitää yrittää saada BL-kalustot aina vierekkäin varikolle. Mikä helpottaa huomattavasti paikan päällä tehtyjen haasteiden antamista tai vastaanottamista.
    Alunperin oli ajatuksena edetä niinkin hitaasti, että kisoissa ajetaan ainoastaan jo ennakkoon sovitut haasteet. Ideana juuri se että kaikki tietää jo ennakkoon kuka ajaa ja ketä vastaan.
    Nyt kuitenkin valta osa on varmasti sitä mieltä, että myös paikan päällä pitää pystyä haastamaan kuskeja jolloin listalla tapahtuu paljon enemmän ja nopeammin. Ongelmana vain se että juuri tällöin voi tulla niitä epäselvyyksiä kuka ajaa, kuka on ottanut haasteen vastaan etc.

    Lisäkäsistä ja päästä tuohon Blacklist varikkotirehtöörin virkaan otetaan mielellään ehdotuksia vastaan.
    Edut on hyvät, kaikki pitää itse hoitaa ja maksaa, palkkioksi saa pitkälti vain vittuilua ja ehdotuksia miten hommat pitäisi oikeasti hoitaa. :rotfl:
     
  13. petes69

    petes69 1st gear

    Eikös toi menny kumminkin aika hyvin kaikilla oli ehkä hauskaa.Ilman kaasuja samat autot viiden kärki,eihän kuskin kannalta ole välttämättä kivaa,kun tietää että on reservissä.En ole ikinä ajanut niin paljon kun viime kesänä.Hauskaa oli.Sitä paitsi valmiiseen pöytään hyvä mennä tulla,saapahan ainakin v....lla.Miksi kukaan ei tee mitään.ens kesänä taas ehkä päivitetty tekniikka.HYVÄÄ JOULUA LISTALAISILLE.
     
  14. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

  15. holo64

    holo64 3rd gear

    Jos siihen tirehtöörin hommaan joku lähtisi joka hoitais autot samalle paikalle varikolla ja pitäis pakan kasassa päivänaikana olisiko kuskit valmiit keräämään kolehdin henkilön vaivannäöstä?
     
  16. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Kyllä.
     
  17. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Nyt tarvii enää seisottaa sitä ulkona parikyt vuotta että saa yhtä hienon mitä se oli :rotfl:
     
  18. homeboy

    homeboy 3rd gear

    minä ja mun Crew on valmiina jeesaamaan järjestelyissä. :)
     
  19. Hieno homma jos tälläinen vastuunottaja löytyy, joka tulee ensi kauden jokaiseen kisaan paikalle hoitamaan järjestelyitä!

    Alustavasti tuli ehdotusta ja kyselyä siitä, että onnistuisiko helmikuun puolessa välissä jonkin sortin Blacklist kisaajien/haastajien yhteinen palaveri jossain pääkaupunkiseudulla?


    Uutta Blacklist haastajakalustoa on myös hankittu mr."Ghostin" toimesta, mielenkiintoista nähdä kuinka nopea laite tästä kehkeytyy?
    [​IMG]
     
  20. Ade62

    Ade62 Gearhead

    [​IMG]

    Holo 64 toivottaa kaikille kilpakumppaneille Hyvää Joulua ja vauhdikasta Uutta Vuotta 2016 :rotfl: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!