impala 65ss ampeeri mittari

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja markku61, 13.12.2015.

  1. markku61

    markku61 1st gear

    oisko tietoa minkä värinen piuha tulee tulipellin adapteriin konehuoneen puolella ampeeri mittariin --- ja mistä se tulee- kenties lataus releeltäkö vai mistä ?????? :-?
     
  2. roku65

    roku65 Gearhead

    Tutkailin hieman shop manuaalin kytkykaaviota. Onkos nyt rintapellin liitoksessa moottorinpuoleisen liittimen ylimmäiset, jotka jatkaa ampeerimittarille? Jos näin, vasempaan ylänurkkaan lähinnä moottoria tulee "14 gauge" musta valko raidallinen johto ja oikeaan ylänurkkaan samankokoinen täysmusta johto. Raidallinen johto tulee töötin releessä olevasta johtokerääntymän navasta, samasta johon tulee punainen 12 gauge johto radiator supportin kautta akun plus navasta. Musta ohut johto menee startin päähän, samaan napaan kuin akun päävirtakaapeli.
    Jos tämä reititys ei vaikuta olevan kertakaikkiaan oikein, voin vielä varmistaa tallilla omasta 65 Super Sportista, jossa johtosarja tehtaan kuosissa.

    Ampeerimittarille kuuluu mennä kaksi johtoa, sikäli loogista, toinen menee mittarin sisään, toinen ulos. Mittari mittaa virran suunnan l. purkaako akkua vai ollaanko latauksen puolella. Mikään tarkkuusmittarihan toi ei ole. Kokonaislatausvirta ei kulje mittarin läpitte...
     
  3. markku61

    markku61 1st gear

    minä kiitän informaatiosta !!! alkuperäisessä johtosarjassa jotka menevät amps- mittarille on musta/pinkki ja ruskea johdotus- !!! musta /pinkki - tulee virtalukon kautta joka katkasee virran kierron !!! johto sarjassa ruskea johto kokolailla keskellä adapteria 12 piuhan pakka!!! käyn tänään tallilla tutkimassa rintapellin adaptereitä !!! jokuhan piuha täytyy tulla tota ruskeaa vasten?? viititkö vilasta omastasi niin asiahan selviää heti !!! terv ,markku ss 327
     
  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

  5. markku61

    markku61 1st gear

    asia menee juuri niin kuin tossa kirjoittelit--- itte kattelin aivan väärää adapteria-- oli lämpö antura !! saatana että oon sokee !!!
     

Kerro tästä muillekin!