taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Tykkään Bo Bertilssonin palstasta. Tällä kertaa oli kuitenkin lipsahtanut asiavirhe; Cars-elokuvan Martin esikuva ei ole 50-luvun lopun Chevrolet vaan 50-luvun alun International. https://en.wikipedia.org/wiki/Mater_(Cars)

    Lisäksi jäi vaivaamaan lause: "Fakta kuitenkin on, että nykyään gassereita on miltei enemmän kuin 60-luvulla". Onko niitä nyt siis enemmän vai vähemmän?
     
  2. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    [​IMG]

    International 1951:
    [​IMG]

    1955 chevy:
    [​IMG]

    Niinhän siellä videon lisämateriaalissa näytetään jotain natikkaa mutta kyllä tuo Martti on kuitenkin selkeästi GM-pohjainen.
     
  3. raaseriruiseri

    raaseriruiseri 2nd gear

    Höh! Ja mä kun vanhana Ford-miehenä olen aina ollu satavarma, että Martti on Transit! :cry: (ja olen muuten edelleenkin! :poff: )

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  4. G20

    G20 Gearhead

    Edelleen kestotilaajien kusetus tympii. Sivun yläreunassa suuri mainos jolla kosiskellaan uusia tilaajia. Mikä olisi hyvä syy maksaa kohta 90 euroa vuodessa vain siitä ilosta että on kestotilaaja. Joo, tähän tietty rahamiehet taas huutelee että köyhästä se voi tuntua kalliilta. Rahaa saa kyllä palamaan muuhunkin turhaan mutta tässä on kysymys ihan periaatteesta varsinkin kun lehden taso pudonnut roimasti takavuosista. Vanhoja 90-luvun alun lehtiä lueskelee mielellään uudemman kerran mutta uudemmat tuntuu siltä että joutaa suoraan paperinkeräykseen.
     
  5. peltsi

    peltsi Gearhead

  6. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Alkaa tuo periaatteestakin tilaaminen käymään vähän turhan kalliiks. No tingittiin vähän muusta, kuten ruuasta ja maksettii toi 90e, kun eräpäiväkin meni jo yli. Kyllä meitä tyhmiä täällä vielä riittää...
     
  7. G20

    G20 Gearhead

    Niin täälläkin tilattu "ihan periaatteesta" kotimaista wanhaa aviisia vasta 18 vuotta. Tupakin poltonkin lopetin ja ravintoloissa ei tule juostua niin kohta voisi tästäkin periaatteesta luopua.
     
  8. teardown

    teardown 1st gear

    Soitin perjantaina asiakaspalveluun peruakseni kestotilauksen kun ei ele syksynkään lehtiä tullu vielä luettua. Myi minulle sitten kuitenkin ensi vuoden tarjoushintaan eli 30 euroa halvemmalla...kyllä ne kaikki tulee luettua.
     
  9. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Tuleekokos tuo Black Issue - keräilykappale automaattisesti kestotilaajille vai tarviiko käydä lehtipisteissä väijymässä ?
     
  10. tähtinenjoni

    tähtinenjoni Gearhead

    Tuli ainakin mulle.
     
  11. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    ..mitäs erikoista tässä black labelissa on?? Monissa juomatuotteissahan se merkitsee jotenkin mukamas parempaa laatua :)
     
  12. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Olihan tuossa liki tuplaten autoesittelyjä verrattuna normaaliin ja vähemmän turhaa jorinaa tai parkkipaikkakuvia.
    Onko se huonompi vai parempi, makukysymys. Mutta mielenkiintoinen numero jahka ehtii lukea!
    Kuorihan pitää olla kanssa näyttävämpi ja onkin tässä jotain eri materiaalia, paljon kiiltävämpi. Ihan kuin sisäsivujen kuvatkin olisi olleet jotenkin normaalia terävämpiä? Vaikkei materiaali hypistellen erilaiselta tuntunutkaan.
     
  13. 1320

    1320 Gearhead

    Oli tuossa sit jotain erikoista tai ei, niin hyvältä numerolta se ainakin pikaisella selailulla vaikutti. En kerennyt vielä lukemaan muuta kuin ekan Blacklist Buickin esittelyn, mutta eiköhän koko lehti ole hyvää tavaraa kuten aina ennenkin.

    Mä olen varmaan jotenkin kummallinen OD käyttäjä, kun en haukkunut tuota lehteä tässä ja nyt ja samalla mennyt ylistämään Mobilistia. :lol:
     
  14. 69

    69 Gearhead

    Kaikki mustaa, virkistävä poikkeus, hyvä numero, mielenkiintoisia autoja toisinkuin moblassa yleensä.
     
  15. spinneri

    spinneri Gearhead

    Eihän tuo mikään keräilykappale (ainakaan vielä) ole, ei edes erikoisnumero, vaan teemanumero. Teemana "Black". Ja siis yksi vuoden 10 irtonumerosta, joka tulee jokaiselle tilaajalle, on kyseessä sitten kesto- tai määräaikaistilaus.


    Mustasta itsekin pitävä

    Jari Sjöman
    ex-Spinneri Magazine
     
  16. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Itse peruin tilauksen tässä syksyllä periaatesyistä. En ollut huomannut maksaa laskua eräpäivänä ja huomautuskirjettä ei tullut, Maksoin sitten huomatessani laskun pois ja kohta kolahtikin karhukirje. Karhu ei siis tullut maksamaton lasku +perintäkulut muodossa, vaan karhussa ilmoitettiin tilauksen maksetun myöhässä, jonka johdosta firma, jolle laskutus on ulkoistettu perii itselleen 6 euroa. Ilmoitin sit kasin asiakaspalveluun, että huomautuskirjettä ei hyvän tavan mukaisesti ole saapunut, vastaus oli aika ympäripyöreä. No maksoin 6 € karhun ja kiitin hyvästä lehdestä v. 1978 asti, mutta koska laskutusfirma lähettää heti karhun, on kohtelu asiatonta ja lopetan tilauksen.
    Samalla viikolla kuulin tätä kasin laskutusta hoitavasta firmasta poliisilta, että tyyli on tällainen ja rahastavat kuulemma tällä keinoin paljonkin, rikosilmoituksia on kuulemma tehty.
     
  17. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Kylläpä oli hyvä numero, yhdessäkään esitellyssä autossa ei ollut ylisuuria vanteita kuminauharenkailla, ei yhtäkään matta/patinapintaista eikä meksikon vittejä ja muita loppuun kulutettuja "pakollisia kliseitä" !! :D

    Tosin lama on tainnut iskeä siihenkin ettei ensi vuoden kalenteria ollut kylkiäisenä.
     
  18. G20

    G20 Gearhead

    Ihme kyllä pitkästä aikaa sisällöltään asiallisempi numero. Jutun teossa jätetty se puolentoista sivun nippelitieto valmistusmääristä pois niin mahtuu jutun autoon liittyvää asiaakin mukaan. Asiallisia häkkyröitä mm. Blacklist Buick mitä nyt äkkiseltään tuli selailtua. :eek:

    Kun sisältö pysyisi tällä tasolla niin miksei tuota tilaisi jatkossakin.

    Edittiä.. Ehdin jo kehua mutta Syclone jutussa juurikin tuo 1,5 sivua nippelitietoa.. :eek: :rotfl: :wc:
     
  19. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Jep, näin näköjään asia on.
    Jotenkin aamukahvia hörppiessäni ja samalla sivun yläreunassa näkyvää mainosta silmäillessäni erehdyin luulemaan kyseessä olevan jonkinasteisen erillisen specialjutun, mutta totuus selkisi duunista kotiutuessani ja kyseisen aviisin postilaatikosta löydettyäni.
     
  20. impala67

    impala67 Double Gearhead

    iso peukku teemalle! hienoa että ovat heränneet vastaamaan moblan haasteeseen tosissaan. jostain syystä 50s foordi ja kustomidusteri jäi parhaiten mieleen ja tuli luettua ekana. nostalgia myy
     

Kerro tästä muillekin!