Jyväskylän moottoripyörä rompepäivä 9.1.2016

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sepi-ukko, 14.11.2015.

  1. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Päivämäärä on 9.1.2016 perinteisesti juhlapyhien jälkeen heti ensimmäisen täyden työviikon jälkeisenä vapaana lauantaina tammikuussa. Tämä tapahtuma aloittaa moottoripyöräilyvuoden Suomessa.

    Tapahtuma on SAMASSA tutussa erinomaisessa paikassa Jyväskylän Paviljongin mahtavissa, lämpimissä ja valoisissa C1, D, C2 ja osa B-halleissa. Osoite MYYJILLE on tänä vuonna Schaumannin puistokatu 18 ja OSTAJILLE Uno Savolankatu 8, 40101 JYVÄSKYLÄ. Katso kartta halleista: http://www.jklpaviljonki.fi. Paikalle on helppo tulla maan joka suunnasta seuraamalla "Paviljonki"-opasteita
    [​IMG]
     
  2. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Lähestyy
     
  3. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Ja lutakossa siinä vieress
    [​IMG]
     
  4. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Pari aamuherätystä ja sitten olisi tämä...
     
  5. Platu

    Platu 1st gear

    Kustom Kulturen kirja- ja lehtimyynti löytyy Choppertorin puolelta. Tervetuloa!
    www.kustomkulture.fi
     
  6. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Huomenna Jyväshyvään.....eiku kylään
     
  7. Motor & Parts

    Motor & Parts Gearhead

    Käykö pankkikortti sisäänpääsyn maksussa?
     
  8. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Toivottavasti ei käy kortti ovella. Vituttaa seistä pakkasessa kun vitun korttimiehet nussii sen korttinsa kanssa ja aiheuttaa kauheet jonot. Viis kertaa nopeemmin vetää jonot rahalla. Ja mielummin tasa sellaisella.
     
  9. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Ei käy kortti sisäänpääsyyn.
     
  10. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Kiitokset järjestäjille. Mukava reissu taas kerran.....
     
  11. raaseriruiseri

    raaseriruiseri 2nd gear

    Jo perinteisiksi muodostuneet Jkl Romppeet avaa rätkäkauden! Juuri mitään ei tullu ostettua, mutta kiva tapahtuma jo sosiaalisessa(kin) mielessä.

    Sen verran vinkkiä järjestäjille, että pääsymaksu olis paljon kätevämpi pyöristää tasasummaan (5 tai 10 euroa) vähentäis jonotusta ja vähentäis pikkukolikoiden kanssa turaamista puolin/toisin. Ja mitä tohon korttihommaan tulee, ei kai kukaan tosissaan rompetorille pelkän kortin varassa lähde? Paljon yksityisiä myyjiä, joilla VARMASTI EI OLE kortinlukijoita. Onneksi! Nimim. johntravoltan kanssa ihan samaa mieltä: Sisäänpääsymaksutapahtumaa ei tule missään nimessä hyväksyä kortilla suoritettavaksi! Ei jatkoon.
     

Kerro tästä muillekin!