* 1969 DODGE CHARGER

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja superB, 7.9.2008.

  1. JanneK

    JanneK 3rd gear

  2. wedge44068

    wedge44068 2nd gear

    Makee!

    Tuota...josko ton sais vielä kuuskasista eli maskin tolppa veks ja pyöreät äärivalot niin tilausta pukkais ja varmaan monelta muultakin -68:n omistajalta :)
     
  3. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Kiitos!
    Voishan siitä periaattessa muokata. Mitenkäs nämä Chargereiden omistajat tavoittais, vois tehdä alustavaa tiedustelua aiheen tiimoilta.
     
  4. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Tälläseltä se nyt sitten näyttäs. Ilmoitathan kiinnostuksestasi.Yv. tai janne.kutja@gmail.com puh.nro löytyy kotisivulta

    Toivottavasti sais nyt jonkunlaisen määrän ennakkoja niin olis sen painamishomman kanssa vähän järkevämpää.

    [​IMG]
     
  5. wedge44068

    wedge44068 2nd gear

    No niin,sehän kävi nopeasti :)

    Toimis varmaan niin että pitää ilmoitusta "ylhäällä" tietyn aikaa ja sitten takaraja tilauksille niin tietää että onko tarpeeksi painatusta varten.Jotain 5-10 kpl varmaan vähimmäis määrä,muistaakseni näin kun meidän kerho on teettänyt.Tietty puskaradio toimimaan myös!

    Niin ja huppareista vois olla vaikka valmistaja tai nettisivu että vois katella,tuppaa olemaan monenkokosta tekijästä riippuen vaikka sama koko.Kummalle puolelle t-paidassa painatus?
     
  6. JanneK

    JanneK 3rd gear

  7. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Tällä viikolla selviteltiin tietävien kanssa Suomeen ainoana uutena rekisteröidyn 1969 R/T:n nykykohtaloa. Auto ollut uutena Torniossa Norlynin dirika Eero Häklillä (Aiemmin 1968 Sport Satellite, jälkeen 1971 Charger). R/T oli Torniossa 1969-1971, Oulussa 1971-1974 ja sitten meni ihan Isolle Kirkolle. Vaiheiden jälkeen Pohjanmaan mies vei auton mukanaan Ruotsiin ja piti sitä vuoteen 2018 saakka. Nyttemmin pirssi on ruotsalaisomistuksessa yleismoottori Hemi keulilla.

    Kyllä, Suomi -autojen historiat ovat mielenkiintoisia.
     
    Muokattu: 21.1.2021
    MJF tykkää tästä.
  8. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Taitaa olla kaikki ainoita uutena Suomeen tulleita ( -71 Charger SuperBee ) makoilee tallissa ja pitäis kanssa olla ainoo uutena tullut) , ollut vasta n.40v. ja tietty yleismalli motilla , ei tosin alkujaan.
     
    malvasto tykkää tästä.
  9. MJF

    MJF Double Gearhead

    Tuo 68 Sport Satellite on kanssa ainoa maahantuojan tuoma 68-69 2dht Plymouth. Myöhemmin tunnettu strutsi-Valianttina.
     
    malvasto tykkää tästä.
  10. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Niin useimmat 2dht tais olla lähinnä tuotu autonäyttelyihin vetonauloiksi ja 4d mallit mitä edustusautoiks isoihin firmoihin ja tietty valtionherroille. Ja aina löytyi joku varakas ostaja.
     
  11. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Vasemmalla Super Bee Linnacruising 2013. Kuvan oikeudet omistaa Make Jalava.

    [​IMG]
     
    malvasto tykkää tästä.
  12. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Olisiko "uustuonti yksilö" luulisin vaikka mustilla kilvillä oleva , hienoja autoja molemmat kuvassa . E-body jäi samaan talliin mistä ostin oman, niin ja sekin tiettävästi Suomen ainoa uutena tuotu 6-pack Challe vm.-70 .
     
    Muokattu: 22.1.2021
  13. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  14. 383

    383 Gearhead

    Blj-1 pyöri tässä meidän lähellä aikoinaan oli vaikuttava näky
     
  15. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    BLJ-1 on Aron tuoma auto. On nykyään periaatteessa kolmannella omistajalla ja ollut vuodesta 1993. 1971 Super Bee Charger'eita tuli Aron toimesta kolme kpl ja ne kaksi muutakin lienevät hengissä.
     
    malvasto tykkää tästä.
  16. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Kiva että on parempaa tietoa, jostain aikoinaan minä saanut käsityksen että oli ainut -71 Charger Super Bee ja Aron tuoma alkujaan sininen ja vihreän turkoosi kun sen ostin v. -79-80 ja tosiaan samaan talliin jäi E-body kilvet (NCC-46 ainakin jossain vaiheessa historiaa, alkujaan Challenger 440 six-pack orange mustilla raidoilla ja myös TM-koeajanut . Kyllä brake drum tietää yksilön ainakin Varkaudesta myöhemmiltä ajoilta.
     
  17. hantta

    hantta Double Gearhead

    Tuo Challe pulpahtaa esiin aika- ajoin, joka on hieno juttu, ja Chargereista; Turussa oli ennen -70 luvun puoltaväliä kullanvärinen -69 mustalla katolla, ja kokovihreä, lienee samanvuotinen, ja olivat ehkä jopa maahantuojan kautta tulleita, tai melko tuoreeltaan muuttoautona tulleet.
     

Kerro tästä muillekin!