Aavikon autokunkut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja f34, 12.1.2016.

  1. Helmsman

    Helmsman Gearhead

    Onkohan joku pakottanut katselemaan näitä sarjoja ihan aseella uhaten? Valituksen määrästä päätellen kyllä. Telkkarin saa yleensä sammutettua jos ohjelmat ei miellytä... Ei tarvi mennä kovin montaa vuotta taaksepäin kun ei tullut ainuttakaan auto/mp aiheista sarjaa töllöstä. Siihen nähden nykytilanne on hyvä ja itse ainakin katson mieluummin näitä kuin kauniita ja rohkeita. Enkä valita 8) Rauhallista iltaa teeveen äärellä, take it easy
     
  2. oolanti

    oolanti Gearhead

    Tästä täytyy olla hiukan eri mieltä, sillä "ärsyttävästä" tyylistään huolimatta, dramaattinen kerrontatyyli tekee vaikka jäätelötöttöröstä säkähdyttävän Hallin kertomana. Ja onhan herran kerronnassa sopivasti ironiaakin. Mutta makuasioista ei sovi kiistellä! Eikä puhevian tarvitse olla esteenä toteuttaakseen sitä, mitä haluaa tehdä - en itsekään ole verbaalisesti mitenkään lahjakas kirjoittaja, lukiossakin sain äikän aineista nelkkuja, mutta siitä huolimatta juttujani on julkaistu Yhdysvaltoja myöden :wink: Noista ainekirjoituksista vielä sen verran, että kahden tunnin pakertaminen luokkahuoneessa ei vaan ollut oma juttuni, kotiaineet olikin sitten jo toinen tarina, kuten myös se, ettei valkolakkiaakaan koskaan tullut...
     
  3. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Mua ei puhevika häiritte vaan koko ton tyypin tyyli autoja arvostellessa ja se ettei homma etene mihinkään kun jaarittelua on 95% ja asiaa se loput. En jaksa kauaa kuunnella tyhjänhöpötystä
     
  4. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    On noita auto ohjelmia nyt 2000 alun saakka tullut discoveryiltä yms. kanavilta ettei ne nyt niin uutta ole
     
  5. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Fast"n loudin ensimmäissä jaksoissa kaverit kikkailee pienellä bujetilla tai ainakin esittää sellaista.
    Tuotantokausien edetessä touhutaan kalliimpien ja kalliimpien autojen parissa ja 100 000 $ alkaa olla pikkuraha. Tuskimpa gmg on niillä autoilla vaurastunut, vaan on se tv saippua niin hyvä bisnes.

    Itseäni kiinnostaa sarjoissa, kun ne rakentelee laadukkaasti ja näyttää yksityiskohtaisesti työvaiheita, mutta valitettavasti se sivutetaan nopeasti ja keskitytään hölynpölyyn... Välillä kääntäjän avustuksella tv tuijottajaa suorastaan aliarvioidaan...

    Hömppä viihdettä kaikki tyyni.
     
  6. hzemax

    hzemax Double Gearhead

  7. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Discovery:lta tuleva Kindig Customs poikkeaa mielestäni positiivisesti näistä muista rakentelu ohjelmista :pinup:
    Siinä ei ole niin paljon turhaa hömppää, järjettömiä aikatauluja ja muuta roskaa. Asiakkaat tuovat siinä usein jo rakennettuja autoja paranneltaviksi / korjattavaksi, eilen vaihdetiin uusi alusta hienoon `55 Chevyyn isolohkolla.
    Rakennellaan golf kärrystä alkaen customeihin ja rodeihin, unohtamatta myöskään uudempia 2000-luvun muskeleita.

    https://press.discovery.com/emea/dsc/pr ... it-design/

    http://www.kindigit.com/
     
  8. ktech

    ktech 3rd gear

    Ihan hauskaa viihdettä silleen, parhaaseen Amerikan Joe-tyyliin, mutta olisko menny vähän yläkanttiin ne 351M-motin 350 heppaa? :odroll:
     
  9. Harry Callahan

    Harry Callahan 1st gear

  10. Harry Callahan

    Harry Callahan 1st gear

  11. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Yks jakso mitä katoin samalla kun söin joskus oli tosta gas monkey garagesta ja jakson pääaihe tuntui olevan se että nyt talleihin on asennettu kylmäkoneet ja on viileetä työskennellä.

    On ehkä aika kullannut muistot mutta miten tuntuu että toi american chopper 2000- luvun alussa kaikesta typeryydestään huolimatta oli paljo laadukkaampi mitä ykskään näistä nykysistä ohjelmista, kuten myös se boyd coddingtonin hot rod- ohjelma. Muistaisin että noissa sentään näytettiin kun ne teki niitä autoja/mopoja eikä vaan 100% jauhettu paskaa ja mihinkään liittymätöntä.
     
  12. Karck

    Karck 3rd gear

    Monkey Garagen top cheff jaksoa odotellessa...
     
  13. Jukkaw

    Jukkaw 1st gear

    Ei tietysti pitäisi aina valittaa, mutta on se harmi kun potentiaaliset sarjat pilataan turhanpäiväisellä tosi-tv:llä.

    Eilenkin koettiin hienoja hetkiä kun varikolla oli käynyt "varkaita" Silmän kantamattomiin rutikuivaa pölyävää aavikkoa ja sattumalta juuri siinä kohdassa aitaa josta vorot livahtivat sisään jumalaton rapapotti, johon sopivasti sitten tallusteltu muutamat jalanjäljet todisteeksi. No loput jaksosta sitten vierähtikin mukavasti epäoleellisen rosvojahdin parissa.
    Eipä siinä 10 jaksoa näyttää olevan sarjaa tehty, joten kaikki hyvä loppuu aikanaan...
     
  14. coolcarshq

    coolcarshq 2nd gear

    ja taas tuli kenkää jollekin jannulle parhaaseen boyd-coddington-billet- traama-tyyliin, eikä toistoakan ollut kuin 1/4 ohjelma-ajasta, kai nääkin itte pitäis tehdä että tulis hyvää....
    Hienoksi myös laittoivat galaxien; 35mm putket kyljistä ulos ryssän mutkilla, takaa riipukkeet käännettin nurinpäin että saatiin perä ylös ja 390-lätkät korkeelle kurasuojiin vielä laitettiin...fantastista! Miljöö kyllä näytti miellytvältä ei voi sitä kiistää...
     
  15. jarzap

    jarzap 3rd gear

    Jonkun verran tullut graveyard carzia katsottua, ja siihen on vähiten tungettu tuota draamaa ja vouhotusta.
     
  16. mpg55

    mpg55 2nd gear

    Kuka oikeasti jaksaisi kattoa jotain autonrakennusta silleen kun se oikesti menee, tunti jotain samaa nykertämistä? Minusta ihan hyvä kun yleensä tulee noita autoproggiksia, mielummin niitä kattoon kun montaa muuta ohjelmaa ruuanlaitosta tai amnatöörien laulukisoista, puhumattakaan jostain ihme pigbrotherista.
     
  17. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ihan sama onko siellä amatöörit laulamassa, rakentamassa autoja, vai jossain suljetussa tilassa, ihan samaa paskalässytystä se on mutta vaan eri puitteissa. Ei mulle ole kauheesti väliä onko ne samat lässyttäjät laulukilpailussa vai autokorjaamolla. Samaa lässynläätä tuntuu olevan nykyään kaikissa elokuvissakin, 10% asiaan kuuluvaa ja 90% turhaa mikä ei vie koko ohjelmaa/elokuvaa mihinkään suuntaan.

    Kukaan ei pakota kattomaan mutta välillä joutuu altistumaan kaikelle paskalle mitä telkkarista tulee ja ihmettelemään että kuka tollasta köyhää ja halpaa realityäkin jaksaa kattoa.
     
  18. mpg55

    mpg55 2nd gear

    Kato dokkareita, luonto tai historia, ne on monasti parasta ohjelmaa mitä tulee jos ei ole ihan aivokuollut. Tai monet brittisarjatkin on katottavia. Ja se kaukosäädin auttaa paska-altistukseen... siinä on myös sammuta-nappi.
     
  19. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    ja.. missasin nuo 390 merkit. sehän kone oli ainoo joka siihen kannattaa vaihtaa sen alkuperäisen 292 koneen sijalle..

    laittoivat sitten strokatun 351 clevelandin sinne kuitenkin.. eikä sitä 390stä.

    ja nyt on kaksi autoa ollut heidän suurena projektina .. molemmat maalattu.. ja molemmissa ollut jotain maalivikaa.. esim harmaa pohjamaali näkyi ensimmäisen takapaneelissam täysin yllättäen kasausvaiheessa löytyi vasta, niin että piti maalauttaa se kohta uusiksi siinä (tbird). joten ei sinänsä outoa että maalariksi otettu tyyppi saa potkut jos tuollaista virhettä ei muka huomaa tai tekee sellaisia virheitä peräkkäin.. "priimana" ja restauroituna myytäväksi tarkoitettussa autossa ei tuollaisia hupsis juttuja kai saisi tulla esiin vasta kokoonpano vaiheessa. olettaisin maalarin tarkistavan työnjälkensä hieman tarkemmin. puhumattakaan siitä jos äijä myöhästelee tai katoaa työpaikalta kesken töiden.. draamaa.. suurta fukin draamaa.

    onneksi itse laitan ohjelmat aina tallentavalle digiboxille. saan kelattua kaikkien mainoskatkojen lisäksi myös nämä toiston-toistot-repeatit pois. ja nämä ylimääräiset draamat kuten juuri viime jakson rikotun aidan mysteerin, sen "koulutuksen" varkaita vastaan sekä jonkun yö-kuvaus jakson. ihan selvää en tietenkään saanut mitä he näissä kohtauksissa tehtiin mutta en usko että menetin mitään tärkeää pikakelauksen takia. :)
     
  20. max

    max Double Gearhead

    Kaverini roudaa Amerikasta autoja.Viimeksi kun zuumailin -71 Novan reuhkaa,joka oli just haettu tontille Hämeenlinnasta,niin tuli taas vanha haave mieleen.
    Mitäs jos Suomessa sit tehtäis se ohjelma ,niinkuin se meidän mielestä pitäisi olla? Vaikkapa 20 jaksoa Novan rakentamista alusta loppuun.Esittelyssä olis vaikka 9" perän rakentaminen novaan ala Jaffu Holm,Kivinummi vaikkapa tekis siihen moottorin perusteluineen miksi tällainen nokka mottiin pannaan jne...
    Kiinnostais kyllä katsoa tällaista "asiaohjelmaa" ilman Amerikan tuubaa,kun alan ammattilaiset tekis eri osa-alueita autosta.Siinähän vois vaikka oppiakin jotain.
    Taitaapi olla kuun kurkottamista taivaalta tällainen ajatus?!
     

Kerro tästä muillekin!