Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

  1. Tietoa taas lähtenyt , vielä muutama viikko aikaa pähkäillä....
     
  2. Yv:t sinkoillu ja soiteltu eestaas....
     
  3. Toimi heti jos tarttet uusia kiiltäviä autoosi. Tämän kuun loppuun on tilaukset oltava sisällä että kerkeävät varmasti tekemään rauhassa kaikki kromausprosessiin liittyvät työt....hätäilemällä ei tuu ku sanomista :)
     
  4. Kimppatilaukseen kerkeää vielä kun toimii reippaasti.

    Älä odota EU:n kromikieltoon saakka... jos ja kun se tulee , niin vanha kunnon Suoamihan sen varmasti ensimmäisenä ottaa käyttöön rinta rottingilla ;)

    Nämä puskurit siis ALKUPERÄISIÄ , UUDELLEEN KROMATTUJA , ei mitään uustuotanto folio-crappia.

    Ja aihiota ei tarvitse , sisältyy hintaan. Ei ole taloudellisesti järkevää raahata aihioita sinne kalliin rahdin vuoksi.
     
  5. Infoa taas lähetelty....
     
  6. ja taas kyselyihin vastattu. loppukirin aika.
     
  7. Rottelo1984

    Rottelo1984 2nd gear

    Mitähän nuo 68 Dodge Dartin molemmat puskurit kustantaa?
     
  8. Rottelo1984 :lle ja muille kyselijöille yv:t lähteneet.
     
  9. Tjaa,a , alkavat nostaa hintoja , uudet hinnastot painossa , ja tämä viimenen mahku saada puskimia vanhaan hintaan , jo sisässä olevat tilaukset on ok ja toivottavasti saan neuvoteltua vielä kaikki tähän kertaan osallistuvat vanhalla hinnalla.

    Toimi nyt!

    Kuulemma kaikenmaailman agentit ympäristövirastosta ja luonnonsuojelupiipertäjät yms tonkii jopa roskiksia säännöllisesti etsiessään luvattomia tavaroita ,jos löytävät niin lähtee ympäristöluvat ja uusia ei saa,tämä yhdessä materiaalikustannuksien nousun kanssa pakottaa hintoja ylös ja kohta loppuu koko kromaustouhu tätä menoa....
     
  10. Yv:t laitettu taas , tämän kuun loppuun mennessä pitää tilausten olla sisässä, toimi nyt jos meinaat vielä klassikkoosi kromia järkihinnalla ja tarkastettuna saada.
     
  11. yv:t sinkoillu....nyt kannattaa toimia , hinnat nousee ,uudet hinnastot painossa..... :(
     
  12. Infot lähteny.... selvitelty kannakkeista lähtien kaikenlaista.
     
  13. yv:t lähteneet. Ensivikon loppuun mennessä tilaukset sisään.
     
  14. Edelleen Edsel 58 takapuskuri hyllyssä ,tämä oli se isokorisen puskin joka eroaa pidempien sivuosiensa suhteen pienemmästä citationista.

    Hieno vaikka customiin.
     
  15. Dusturecarn

    Dusturecarn 3rd gear

    Eikös Citation ole se isompi?



     
  16. Voi ollakkin , en muista miten päin ne Edselit meni mutta jokatapauksessa tässä puskurissa ne pidemmät kylkiävasten eteenpäin kaartuvat osat. Leveyskin taitaa muutoin olla sama?
     
  17. Edellisen tilauksen tuotteet ovat lähipäivinä noudettavissa täältä Lappeenrannasta tai voin sitten lähetellä matkahuollon kautta jos teillä ei ole tänneppäin intressejä tulla.

    Viimeinen viikko osallistua tähän kevään kimppatilaukseen ja vielä vanhalla hinnalla , sen jälkeen uudet hinnastot voimassa myös meille ja katsotaan tuleeko enää järkeväksi tätä kautta puskuri kromiasiaa hoitaa.... ja kieltääkö se EU (ja suomi etunenässä) senkin.
     
  18. Hopi hopi , vielä kerkeätte mukaan vanhoilla hinnoilla kun toimitte ripeesti.
     
  19. Catiska

    Catiska Gearhead

    Minulla olisi tarvetta saada kuitupuskurit Jenkeistä... Tuotko samassa nipussa, mutta älä laita kasan alimmaiseksi, kuttaperkka ei kestä malmikasaa.
     
  20. No kyllähän niillekkin kyyti saadaan. Laitan yv:n asiasta.
     

Kerro tästä muillekin!