Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

  1. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Ja yhä OT: Juuri näin, tarttuu jos tarttuu ja meillä ainakin on ilman mitään tuputuksia tarttunut liiankin hyvin, lue työkalut/osat lähtee pienten käsien mukaan :rotfl:

    "Urheiluhulluus" on surkuhupaisaa sivusta seurattavaa, isät/äidit huutaa naama punasena kentän laidalla ja jos lapsen suoritukset ei tyydytä huudetaan lapselle ja pahimmassa tapauksessa rangaistaan vielä, ei näin :soosoo:
     
  2. Luulija

    Luulija Gearhead

    Mun mielestä Mobilisti on ainoa kotimainen "alan" lehti jota viitsii pettymättä tilata. Amerikan rautakin oli alkuun ihan hyvä mutta jotenkin alkoi toistamaan itseään, en ole hetkeen lukenut mutta mielessä käynyt. Veekasia en viitsi enää ostaa edes irtonumeroa, sori vaan ei iske.

    Ne pitkät syvääluotaavat jutut erilaisista ilmiöistä mm sotahistoriasta eivät sovellu luettavaksi kiireessä ja ohimennen kuten mm Nykyveekasin ja muiden muotijulkaisujen autoporno. Kaikki lehdissä esitellyt laitteet ovat oman aikansa ja ympäristönsä tuotteita ja taustatieto auttaa vastaamaan kysymykseen "Miksi?" joka monesti nousee jostain takaraivon uumenista esiin kun jotain uutta (=ennennäkemätöntä) näet.

    Sattuneesta syystä juuri jenkit ja saksalaiset esiintyvät lehdessä melko lailla edukseen, ainakin määrällisesti. Ko asiaa silmäkulman pilkkeellä ja ilman kritisoivat lukijankirjoitukset vastineineen ovat sitä lehden parasta antia. :poff:
     
  3. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Joo, kirjotin tästä jossain toisessa topicissa miksi en ala kilpailemaan virallisesti enää koskaan missään lajissa. Pienenä ajoin mikroautoa ja hieno tunnelma kisoissa oli useimmiten mutta mun mielestä muksuille huutaminen ja hakkaaminen kun eivät pärjänneet (+satunnainen vaimon mätkiminen siinä sivussa, viimesellä kerralla vaimo huus että nyt hän ottaa lapset ja lähtee menemään täältä eikä sulla ole enää niitten lähelle asiaa), muttereita koneeseen tunkeminen jos ketään ei ollut vahtimassa autoa, huutaminen tuomareille kun oma muksu aiheesta ja sääntökirjasta vielä jälkikäteen tarkistettuna hylättiin, imuvuodon tekijät; männänviilaajat+ muut kusettajat ja kolarin sattuessa törkeä syyttely että "tein muksu sen teki, minä kyllä näin kaiken, opeta muksus ajamaan".

    Kaikkea siellä varikolla näki mikä ei sinne kuuluisi etenkään kun lapset ajaa. Yksin juustopää syytti mua yhden ketjukolarin aiheuttamisesta vaikka olin jo ihan törkeen kaukana koko tilanteesta ja ihmettelin että punasia lippuja, miksi ihmeessä. Kuulemma kaikki oli videolla, voidaan koska vaan kattoa että minä olen syyllinen. Tota se hoki aina ja ikinä sitä videota se ei voinut näyttää, ei edes sillon kun sille soitti että me tultais teille nyt kattomaan se, koska sopis? 10 kertaan ainakin sitä kyseltiin että ottaisko se sen filmin ens kisoihin mukaan niin voitais kattoa. Varmaan oma muksu siellä ryssi ja sitten urputti mulle kun olin ainoo kuka pärjäs ja voitti sen täydellisen lapsen usein (3 oli ketkä siellä oli aina palkintopallilla, voisin sanoa että itte pärjäsin noista parhaiten mutta cupin hävisin kun isän työvuorot ei sopineet enkä päässyt kaikkiin kisoihin) ja sehän ei sopinut sitten ollenkaan sille. Jos tonkin äijän joskus näkee niin pakko mennä kysymään että voisko se nyt näyttää sen filmin tai myöntää että oma muksu ryssi ja pasko kaikkien autot. No, toivottavasti en näe. Eipä näistä sais katkeroitua, mutta pistää vieläkin ärsyttämään noi räikeimmät idiootit tuolla.

    Ihmettelen nyt vanhempana että miten mun isä jakso tota pelleilyä tuolla ja noita ääliö-suunsoittajia. Ei ainakaan itelle ole näin vanhemmiten tullut sellasta hinkua että tarttis tonne päästä takasin kilpailemaan ja kinaamaan varikolle kuka on paras ja kuka ei osaa ajaa.
     
  4. MarkoT

    MarkoT 2nd gear

    Voiko kauemmas enään aiheesta eksyä?? Mutta...jatkakaa =)
     
  5. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    :lol: :lol: komppaan :lol: :rotfl:
     
  6. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ei ne ymmärrä itsekään, mutta kun muut niin minäkin.. Sinä uskallat tehdä niinkuin haluat.

    Eilen lainasin kirjastosta muutaman Mobilistin ja 6/15 lehden Pick-Nick-kuvista hyppäsi silmille oma '91 Caprice :eek: . Tosin vain taustalla, ja hieman keulaa näkyi. :lol:
     
  7. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ette sitten viitsineet mainita että uusi aviisi odottaa postilaatikossa noutajaa? Kaikkiko täällä pitää itse tehdä :mad:

    Tällä kertaa näytti mopo- ja lento"kone"artikkelitkin mielenkiintoisille.
     
  8. Ranex

    Ranex 3rd gear

    Tatraplan coupe olis hieno nähdä livenä, aika onnistunut kotikutoiseksi.
    Muuten perus Mobilsitilehti
     
  9. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Hyvä juttu oli myöskin juttu itänaapurin sotaharjoitusksesta toimivalla ydinaseella 1954. Eipä tuostakaan koskaan ole kerrottu (tai en vaan koulun tunneilta muista..?)
     
  10. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Eihän siellä koulussa muutenkaan historiasta kerrottu kuin se mikä oli sillä hetkellä ulkopoliittisesti ja sisäpoliittisesti suotavaa ja sallittua.(kyykyssä Suomi silloinkin vaikka mihin suuntaan)

    Jos omaa näkemystä yritti kertoa niin jälki-istuntoa tuli että paukkui ja siksi olikin järkevämpää mennä sinne pulkkamäkeen kuin keräämään sitä jälki-istuntoa enempää.

    Hyvä lehti tälläkin kertaan.
     
  11. Mutku

    Mutku Gearhead

    ^heh. Hyvä heitto.

    Asiaan: oli muuten (taas) hyvä lehti. Kyllä noi Mobilistin kaverit on oikeissa hommissa.

    Mitenköhän muuten meno villiintyy lehden konttorissa, kun päätoimittaja lomail... cruisail... SIIS VERKOSTOITUU Euroopanturneellaan?

    - heh, nyt toimituksen väki kuitenkin revittelee työajalla kaikkea "luvatonta", kun pomo on poissa
    - ja KLB:kin nukahtaa lounaan jälkeen tuoliinsa...
    --> no netithän ne aukeavat työntekijöiden koneilla, parhaiden nykytoimistotyöläisten tyyliin!
    - firman virallinen eli h_i_d_a_s pööpöttävä modeemiyhteys korvautuu työntekijöiden omilla valonnopeilla datamokkulayhteyksillä
    - mitä syntiä sieltä interwebistä pölyisille kuvaputkikuvaruuduille aukeaakaan: herramunjee, UUSIEN HYBRIDIAUTOJEN KOEJOA SIELLÄ JA IKEAN NARISEMATTOMIEN KONTTORITUOLIEN VIRTUAALIKUVASTOA TÄÄLLÄ !!!

    8)
     
  12. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Onko jollain muuten tietoa siitä 50-luvulla kustomoidusta Checkeristä ja sen nykytilasta?
     
  13. Mutku

    Mutku Gearhead

    On.

    No Ryssänvehkeet nyt ei niinkään, paitsi jos kerrotaan itänaapurin surkeasta teknisestä epäonnistumisesta ja/tai muuten täydellisestä mokasta.
     
  14. Holley

    Holley Gearhead

    Se sotaharjoitusjuttu oli kyllä melko hyytävää luettavaa!

    Taas kävi mobilisti-ilmiö: "tällaista tarvitsen!"; ei kellään olisi Commeria? Muistan lapsuudestani moisen ja ihmettelin jo silloin sen merkkiä. Ei niitä ruuhkaksi asti ole missään tullut sittemmin nähtyä. Olisipa kätevä harrasteautonakin; ainahan sitä jotain käyttöä löytäisi pikkku pakulle!
     
  15. Jorrma

    Jorrma Gearhead

    Uus Mobla laatikos odotti, jotain hyvää perutun V-8:sin tilalle!
     
  16. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Jalta juttu oli paras!
     
    impala67 tykkää tästä.
  17. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tämä numero teki sen poikkeuksen normaaliin että ei alkanut tehdä mieli mitään autoa, vaan road trippiä jollain GT-tyyppisellä ratkaisulla. Mutta oishan semmoinen Barracudakin tietysti ihan kiva...
     
  18. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    ^sama:D tosin en kyllä lähtis talvella
     
  19. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Lähtisin vaikka heti, jos olis aikaa ja budjetit kohillaan.
     
  20. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Muistuttaako Jalta Chevrolet Corvairia? Minusta ei pätkääkään.
     

Kerro tästä muillekin!