Overdrive.fi saa nyt kehittämiseen uutta puhtia!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Heikki, 23.9.2015.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. palontie

    palontie Double Gearhead

    Menitte sitten tärvämään hyvän pohjan,ja tällainen kökkö tilalle:(
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Eikös tää just luurilla oo helppo?
     
  3. C2.0

    C2.0 Gearhead

    Tään on hiton hyvä mun mielestä just luurilla
     
    Karpov tykkää tästä.
  4. 930BiT

    930BiT 3rd gear

    Rompetori on selkeästi parempi nimi ja paljon paremmin jaoteltu. Uus on ainakin vielä ihan sieltä ja syvältä.

    Erityisesti tarvitaan osiota:

    RACE ajoneuvot, osat ja tarvikkeet

    Kai tähän muuten voi tottua...
     
  5. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Taustaväri mainittu! Josko tuota fonttiakin saisi muuttaa?! Ja jos tuo kirjoittajan nimi olisi avatar-kuvan yläpuolella niin olis kans bueno.

    ja jos olis kaikille kaikkea ja kaikkien mielestä mieluisa niin sekin olis jees
     
    jaketin tykkää tästä.
  6. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Tää on kohtuu hyvä, varmasti tottuu ajan kanssa, kunhan pääsee sinuiksi.... So far I like!!
     
    Ylläpito tykkää tästä.
  7. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Uudessa on ilmoitusta jättäessä mahdollisuus laittaa rasti RACE-ruutuun, jolloin RACE-tyypit saa kaikki RACE-ilmoitukset poimittua kätevästi ilmoitusmassasta (jahka sitä massaa tulee). Tosin näyttää olevan "Kilpa-auto" sen ruudun nimi, mutta vaihdetaan se vaikkapa raceen tai racingiin.

    Jaottelu on mahdollista tehdä oman mielen mukaan hakukoneen avulla, sen pitäisi olla huomattavasti joustavampi systeemi kuin perinteinen palstajako. Mutta käytäntö näyttää, kunhan ilmoituksia alkaa tulla.

    V8-Market nimeen päädyttiin ilmoituspalstalla, kun nimi kerran oli käytettävissä ja se omaa legendaarisen historian paperisen lehden sivuilla.
     
    Elky70 tykkää tästä.
  8. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Saiskos enemmän värieroa (kontrastia) lukemattomien/uusien ja jo luettujen/vanhojen välille, aika epäselvää havaita eroja?
     
    jaketin ja Elky70 tykkäävät tästä.
  9. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Jos ton yläpalkin sais piiloutumaan niin ei tartteis f11 napilla piilottaa selainta, muuten on hemmetin ahdas rako lukea


    Ja kuten yleensä vanhassa varaparempi, mutta jos nyt on parempi softa pohja niin pari yötä työtä ja vääntää väkisin vanhan näköiseksi



    Sit nopeutta sais olla enemmän, aukee sivut hemmetin hitaasti verraten vanhaan

    Ompas paskat hymiöt


    Keksitään lisää tekstin kirjoituksen nykimisen lisäksi mitä huomataan


    Niijjoo näytä vanhin uusi viesti napukka sais olla isompi tai paremminkin suoraan siitä linkistä mennä vanhimpaan uuteen viestiin
     
  10. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Meni uudistus niinkuin ne aina menee....Eli täydellisesti vituiksi....Vanha oli ja olis edelleenkin ollut toimiva,mutta kun ei niin ei...
     
    gomopar tykkää tästä.
  11. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    V8 Markettiin ei voi vastata, nyt ei kukaan näe, kenellä on tarjolla romujaan, pystyy vain oikeasti soittamaan tai lähettämään e-mailia. Työkoneelta pääsen e-maileja lähettämään, mutta ei mulla kotiläppärissä oo sähköposteja, eikä tuu.... Koko myymisen ja ostamisen riemu on pois jos jää kaikki kivat välikommentit pois... Now I don´t like :(:(:(
     
  12. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Otetaanpa tämä palaute pohdintaan ja katsotaan voitaisiinko asialle tehdä jotain. Ilmoitusten kommentointi ja keskustelumahdollisuus oli pöydällä kun suunnitelmia tehtiin ja siitä oli niin toiveita kuin argumentteja puolesta ja vastaan.
     
  13. El C

    El C 3rd gear

    Toki ymmärrän, että mainosrahoilla tätäkin pyöritetään mutta käyttömukavuus on silti a&o. Ilman sitä käyttäjät katoaa ja sitten myös mainostajat. Daa!
    Koittakaas vaikka sellaista hyvistä blogeistakin tuttua käytäntöä, että mainokset on aina vaikkapa oikeassa marginaalissa. Sivu scrollaa omaan tahtiinsa käyttäjän mukaan, mainosbannerit pysyvät paikallaan tai jos niitä on paljon niin scrollaavat hitaammin. Näin mainokset eivät haittaa käyttöä ja ovat silti paremmin näkyvillä (mainostajat tykkää).
    Värit on aina vaikeita, se on selvä. Siksi värimaiseman omavalinta olisi varmasti (kuten on ehdotettukin) hyvä lisäys. Nykytekniikalla ei ole edes hankalaa.
    Sama koskee fonttia, makuasia. Senkään valinnaiseksi laittaminen ei pitäisi olla mahdotonta.
    Tällaista tällä kertaa, jatkuu myöhemmin (ehkä).
     
    Ylläpito tykkää tästä.
  14. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Tottunut selaamaan etusivun kautta. Nyt kun sieltä klikkaa, niin menee viestiketjun ensimmäiseen viestiin eikä viimeiseen? Etusivulla näkyy viestiketjun aloittajan nimimerkki eikä viimeisen viestin lähettäjää? Etusivun kello on ollut väärässä vuodesta 2001 ja on sitä edelleen.
    Muuten hyvä :D
     
    59Kingswood ja Ylläpito tykkäävät tästä.
  15. MudMax

    MudMax Gearhead

    Ainakin www-alkuisella etusivulla uusimmissa viesteissä havaittu seuraavat "ominaisuudet" yhdistelmällä Windows 10 + Firefox:
    -Linkit vievät ei-www-alkuiselle sivulle, jossa pienempi tekstikoko.
    -Linkit vievät keskustelun ensimmäisen viestiin, eikä viimeiseen.
    -Viimeisen viestin aika ilmeisesti oikein, mutta kirjoittajaksi on merkitty viestiketjun aloittaja.


    Kun nyt muutenkin on kerran otettu feisbuukista mallia, niin tuon kiinteän yläpalkin voisi aluksi chopata fb:n kanssa samaan mittaan ja vaihtaa sivun taustaväriksi vaikka sen fb:n harmaan.
    Tai vielä parempi olisi, jos yläpalkki menisi piiloon ja sen saisi tarvittaessa kaivaa itse sormella tai hiirellä esiin muutamaksi sekunniksi.

    Mikä tuon tila-ominaisuuden tarkoitus on? Joku chatti ilmeisesti, koskapa uusimmat tilapäivitykset tulevat päävalikon sivulle kaikille näkyviin.

    edit: Ilmeisesti myös ilmoitukset kirjoituksen aikana tulleista viesteistä on korjattu parempaan talteen, koskapa Nutlass ehti kirjoittaa samasta aiheesta..........
     
    Ylläpito tykkää tästä.
  16. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Nämä on vielä to do -listalla eli nuo linkitykset on tarkoitus korjata toimimaan siten, että klikkaus vie viestiketjun viimeisimpään viestiin ja otsikon alla on viimeisimmän kirjoittajan nimimerkki sekä viimeisimmän viestin ajankohta. Ja lisäksi vielä pikkuikoni tai linkki, josta halutessaan pääsee sitten ensimmäiseen viestiin. Tämä siis korjautuu paremmaksi heti kun mahdollista.

    Kellonaikojen asetukset tuli aiemmalta foorumilta, joten fiksataan nekin kuntoon.
     
    Nutlass tykkää tästä.
  17. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Ei kai tollanen pari tuntia nyt ketään haittaa? :mad:
     
    Nutlass tykkää tästä.
  18. janiluo

    janiluo Gearhead

    Voisiko myyjä valita ruksaamalla että ei kommentteja perään ja oletus ilman ruksia.
    Myyjähän yleensä on ilmoittanut jos haluaa vain YV:n tai soiton mutta ei kommentointia.

    ...ja missä on viestin "esikatselu"-näppäin?

    myyntipalstalle "Kone"-vaihtoehdon tilalle "polttoaine" ja valmiit valinnat/alasvetovalikko.
    Harva hakee koneen mukaan kun se voi olla esim 350 , 350 cid tai 5,7 tai 5,7L ja kaikki vielä bensa tai diesel tai muu...

    Olen täysin ulalla, mutta VIHDOINKIN tulee isoja muutoksia, kiitos!
    Kyllä tähän varmasti tottuu vaikka ennen oli kaikki paljon paremmin...


    - Jani -
     
    Muokattu: 24.2.2016
  19. Jampe_

    Jampe_ Gearhead

    Eiköhän tähänkin totu, vaikka nyt aika hukassa onkin tämän päivän ollut.

    Tuossa tota v8 markettia ihmetellessäni totesin, että mielestäni siinä voisi edelleen näkyä jättäjän nimimerkki (ja mahdollisesti suora YV-nappi), jotta voisi asiasta jättää YV:n.

    Toinen ärsyttävä piirre löytyi, että ilmoitukseen lisätyt nettiosoitteet eivät ainakaan mulla tulleet suoriksi linkeiksi. Eli jos jollain on tavaraa myynnissä ja "linkki" vastaavaan uuteen niin joutuu copypastella tms. kikkailemaan jotta saa linkin auki.

    Kunhan tämän saa täysin pyörimään niin toivottavasti myyntipalstalta löytyy tavarat helpommin kuin tähän asti, ainakin mahdollisuudet siihen näyttäisi olevan hyvät!
     
  20. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Tuo "uusimmat viestit" nappula on erittäin hyvä, saa katsottua uusimmat viestit päivän tai parin ajalta osastosta riipoumatta.

    Saisko "tykkää" napin lisäksi sit vastaavasti "en tykkää" ja vaikka "naurattaa" ja "ärsyttää" ja "suksi kuuseen" ja "olet väärässä" napit?
    Ja näköjään omiin viesteihin ei voi painaa "tykkää" nappia, WTF?
     
    Muokattu: 25.2.2016
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!