VANTED! Mercury Park Lane 65 rek.nro: EIA-85

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja TN, 26.2.2016.

  1. TN

    TN 3rd gear

    Missä mahtaa olla nykyään kyseinen auto? Muistan nähneeni auton 80-luvun alussa Mikkelissä ja Mäntyharjussa, variltään purppuranpunaisena ja valkoisella katolla. Auton tämän hetkinen tilanne kiinnostaa? Asuessani nykyään Raumalla, tallilla tuli käymään kaveri Eurasta, kenen isällä auto oli siinä 70-80-luvun vaihteessa, joka möi auton Mikkeliin päin. Pienikin vihje kiinnostaa! Millä rek.tunnuksella nyt? Mitä muita rek. tunnuksia autossa ollut vuosien varrella?

    Terv. Tuukka Näkki
     
    Muokattu: 28.2.2016
  2. lincci

    lincci Gearhead

    Morjens Tuukka
    Se on paikkakunnan kovin foorttimies täällä....
    Oletko varma ettei PARK-LANE ollut mustalla katolla? 4 d ht, vai mitä korimallia etsit?
    Sellainen meinaa oli 80-90 paikkeilla täälläpäin, aluksi Ulvilassa ja sieltä siirtyi Eurajoki-Rauma ympyröihin. ettei vaan olis myytykkin ulvilaan....eikä mikkeliin...tai sitten on käynyt mikkelis välillä...
     
  3. TN

    TN 3rd gear

    Se oli valkoisella katolla! Sellainen muisti kuva on sieltä kaukaa 80-luvun alusta. 4 d ht, todennäköisemmin, mitä nyt vuonna 81 10-vuotias nassikka sellaisesta jotain ymmärsi. Viimeinen havainto autosta on muistaakseni joulun tienoolta 83 Mäntyharjulta talvisäässä, oli meinaan makee näky, kun talvisäässä kurvaillaan sladissa fullsize jenkillä. Sellainen hämärä muistikuva on sieltä kaukaa 80-luvun alusta, että se ois alkuun ollut mustalla katolla ja katon väri ois vaihtunut valkoiseksi jossain vaiheessa. Katon malli juustohöylä, niinkuin Anglian.
     
    Muokattu: 27.2.2016
  4. lincci

    lincci Gearhead

    juustohöylä ja ht ?? tuo ei mun mielestä ole mahdollista.. muistaakseni kaikki ht-mallit on normi katolla ja ainoastaa 4-oviset sedanit voi olla juustohöylä,anglia tai breezeway kattoisia, millä nimellä sitten haluaa sanoakkin...
    valkokattoinen,niin meillähän oli -90 luvun alussa 2d ht valkoisella katolla, ja sinertävänvihreellä ala-osalla. ja se oli montclair.
    Voi kun löytäis tuon punaisen,mustakattoisen 4d ht rekkarin jostain kätköistä...
     
  5. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Vuonna -65 Park lane Breezeway mallia sai vain neliovisena sedanina joita valmistettiin 8330 kappaletta.
     
  6. TN

    TN 3rd gear

    No sitten se oli 4d sedan juustohöylä! 80-luvun alusta on aikaa, eikä silloin kiinnittänyt huomiota siinä 10 ikävuoden paikkeilla mihinkään sellaiseen että oliko se ht vaiko tolppa!
     
  7. TN

    TN 3rd gear

    Eikö kenelläkään ole mitään tietoa auton myöhemmistä vaiheista? Eikö pienintäkään vihjettä?
     
  8. TN

    TN 3rd gear

    On tainnut kyseinen auto kadota, kuin tuhka tuuleen!
     
  9. E..P.

    E..P. 2nd gear

    1966 Park Lane on nähty noissa väreissä ja harmaalla sisustuksella vuonna -83.
     
  10. TN

    TN 3rd gear

    Viimeinen havainto se on mullakin noihin aikoihin vuonna 83, muistaakseni joulukuussa, Mäntyharjussa.
     
  11. E..P.

    E..P. 2nd gear

    Ei liene sitten kuitenkaan -66 mallinen. Täältä pääkaupungista se hävis ajosta touko/kesäkuussa -83 oikee etukulma kolaroituna. Tais mennä Vuosaareen säilöön.
     
  12. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Rekisterinumero tuntuu niin tutulta.
    Ensi tulee mieleen Laitilassa viimevuonna myynnissä ollut viininpunainen 66 Montclair.
    Ja sitten vuonna yksi tai kaksi punainen valkoisella katolla 65 Monterey, joka taisi olla kokiksen mainos autona mm jossain Oulun näyttelyssä. Molemmat 4D sedaneita eikä ole "Anglia"-mallia.
     

Kerro tästä muillekin!