rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. Sierra96

    Sierra96 2nd gear

    Maanantaina 1.2 tilasin nostajat ja muuta hilpettä. Vähä sai kikkailla että sai samasta paikasta lähtemään. Salt lake city näyttäis olevan lähtöpaikka. Arvioitu saapumisaika 18.2
    tullin vai alvin vai mikä lie olikaan maksoin suoraan jo tilauksen yhdeydessä. Landmark toimitusyhtiönä.

    Katsotaan miten nopeesti tulee perille.
    Ja saas nähdä millaset nostajat tulee. Ei ainakaan hinnalla pilattu 7€ kipale. Paikallisesta liikkeestä vajaa 20€ kipale.
     
  2. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Mulle tuli Rockauton paketti kotiin FedEx:in autolla ja sama firma laskutti tullin jälkikäteen. Tuskin siinä postia on tarvinnut vaivata?

    Kukaan ei kysynyt että haluankon tullata ite. Olikohan 12.50 € mitä hommasta laskuttivat. Hyvän palkan olisi saanut muutaman minuutin hommasta, mutta eipähän ainakaan tuhraantunut aikaa niin paljon että olisi tarvinnut alkaa maksaa hyllyvuokraa.
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mulla kävi kerran noin myös. Saatana. Sitten kun soitin niin ois tarvinnu muka luottokortti olla ja vaikeeta oli kun paypallila olin maksanut jaja tottakai siinä hyväuskonen sano että olkoot vittu.
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mites se tehdään tilaus että rokkiauto hoitaa tullin ja alvinkin valmiiksi ja paketti tulee suoraan?
     
  5. jake81

    jake81 Gearhead

    Siinä kun menee check outtiin niin pitäis olla pre pay customs vaihtoehto. En ole kertaakaan käyttänyt mutta harkinnut kertaalleen.
     
  6. palontie

    palontie Double Gearhead

    Oli joo.Kiitti
     
  7. HadeRodder

    HadeRodder 1st gear

    Tilasin Caliberiin Rock Autosta taka alapoikittaistukivarret. Siellä ne maksaa n. 43€ kpl. Suomessa 94€ kpl. otin myös ne koiranluun näköiset pyörän pystykulman tuet. Rockautossa 28€ kpl suomessa 74€ kpl. Lähetyksen tilasin USPSn toimittamana. En nyt muista paljon rahti tarkalleen oli, mut yllättävän paljon se oli, jotain 70€ tai vähän ylikin. 11.2. tilasin ja lähetys oli seurannan mukaan suomessa 21.2. Olin duunimatkalla ja himaan oli tullu postilta saapumis/tullselvitys lappu missä päiväys 22.2. Sen lapun mun postilaatikkoon tuleminen kesti noin 4-5 päivää, koska se tuli laatikkoon 25-26.2. Tulliselvityksen tein netissä toissapäivänä 01.3. ja tänään 3.3. tuli paketti lähipostiin. Kestihän se aika kauan tulla, mut tilaan takuuvarmasti uudelleen Rock Autosta edelleen osia. Kaikkien kulujen jälkeen tää satsi tuli noin 100€ halvemmaksi, kuin olis suomalaisessa vauhtiputkassa ollut alennusten kanssa.
    Niin kaikki osat on AcDelco osia !

    Hämmästelen edelleen suomalaisten vauhtiputkien hinnoittelua. Ei hirvee ihme, että jengi tilaa itse suoraan.

    C300 farkkuun otin kaikki jarrulevyt, palat ja kässärikengät TRWnä autonosat24.fi , eli AutoDoc saksasta. Satsi maksoi kaikkine kuluineen 357€ , suomessa sama satsi vauhtiputkassa yli 500€ !!!!Arvatkaa ostanko suomesta mitään?
    Huomioin sen , että itse maksan tilatessani ulkomailta aina osakohtaisesti rahtia helvetisti enemmän, kuin suomi vauhtiputkat, joille tulee osat konteissa ja suurissa erissä.
    Silti niillä on pokkaa pyytää kaksinkertaista hintaa ja välillä kolmin nelinkertaista hintaa täsmälleen saman valmistajan osista.
    Eihän Rockauto tai AutoDoc niitä kuitenkaan tappiolla myy. Eli mikä järki koko hommassa täällä noissa osien hinnoittelussa on?
     
    eilhik ja Karpov tykkäävät tästä.
  8. xarper

    xarper Gearhead

    Maahantuoja lyö +80% katetta päälle ja jälleenmyyjä vetää siihen vielä +80% päälle ni saadaan nää niin halvat ja mainiot suomihinnat!
     
  9. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    Viime viikolla porsi X-trailista abs/esp anturi, varaosaliikkeessä sanoivat 115€/kpl (jos olisi ollut tukkureilla tavaraa) Briteistä tuli kaikki 4kpl rahteineen 108€ eli mitä siitä tule kpl... 27€!! Torstaina tilasin, tiistaina asensin ettei tuo toimitusaikakaan päätä huimannut.
     
  10. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    posti tai mh kulut kruunaa lopun
     
    xarper tykkää tästä.
  11. HadeRodder

    HadeRodder 1st gear

    Tuolla Rock autossa on näköjään C 300 etujarrusatulat 98,55€ kpl, kun täältä niitä tismalleen samoja satuloita saa reilulla 240€ . Uskallan väittää, että jää vielä FedExin ja tullienkin jälkeen kivasti rahaa tähteeksi.
    Tosin halvimmat C300 Dieseliin käyvät etusatulat maksaa siellä huimat 50 € kpl joten hinnassa on hieman eroa??? !
     
  12. xarper

    xarper Gearhead

    Ainiin tosiaan se unohtu jos tavara painaa enemmän kun 500g ni lähetyskulutki karkaa käsistä heti..
     
    HadeRodder tykkää tästä.
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Rockautossa kuunneltu Suomalaisten putkien toiveita ja nostettu postikuluja..


    Ei vaan, jotenkin tuntuu nousseet viimeaikoina. Toki silti halvempaa kun täältä ostaa
     
  14. HadeRodder

    HadeRodder 1st gear

    Periaattesta tilaan ennemmin Rockautosta. Vaikka aina lopullinen erotus ei olis suurikaan. Tosin kyllä aina on ollu eroa silti vähintään 50€ yleensä paljon enemmänkin.
     
  15. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Huolto-osat pakko ottaa Rockautosta. Ei anna luonto periksi maksella aina näitä kotimaan hintoja. Esim: Pallonivel mallia halvin mahdollinen 4,90 ja ac delcona huimat 11,90. Isossa kotimaisessa vaatimattomasti 126€+mh!!! Rockauton postikulut tuntuu suurilta jopa kotimaiseen matkahuoltoon verrattuna, mutta osien halpuus tekee tilaamisen silti lähes aina kannattavammaksi.
     
  16. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Ostanut Saksasta jää postikulut kohtuulliseksi eikä tarvitse kikkailla tullilla VW,n BKD koneen säätömoottori ja egr venttiili ja hinta jäi yli 1/4 osaan kuin täältä ostaen ja osat neljässä arkipäivässä kädessä asentamista vaille.
    Lisää vain tätä"kilpailukykyä" hallitukselta niin ostokset suuntautuvat väkisin sinne missä on halvempaa.
     
  17. HadeRodder

    HadeRodder 1st gear

    Rock Auto USA ja Auto Doc Saksa ovat kumpikin mun osien hankinta paikkoja näihin käyttiksiin. Auto Doc on siis se autonvaraosat24.fi osoitteesta löytyvä kioski.
    Onko euroopassa jokin vielä edullisempi, kuin tuo Auto Doc, sitä en tiedä, mutta AutoDocilta osat tulee kyllä tosiaankin muutamassa päivässä, eikä tarvi tullin kanssa olla tekemisissä.
     
  18. DD6

    DD6 Gearhead

    Rockauto.com on edelleenkin aivan ehdoton ostopaikka jenkkilotjapaskojen osiin. Eurokikotinpaskoihin olen ostanut sivuilta Partacus.de ja Rexbo.eu.
    Rokkiauton kanssa saa välillä vähän säätää noiden postien kanssa, hirvittävästi ovat nousseet. Silti toimitusaika omaa luokkaansa siihen verrattuna, että ostaa paikallisesta ylihintaan tilaustavarana. Toki paikallisiakin tuen, joskus yllättävät.
     
  19. HadeRodder

    HadeRodder 1st gear

    Juuri katsoin Partacus.de sivuilta Caliberin vilkku/valo katkaisiaa. Siellä maksaa 113€ + 24€ rahti , eli yhteensä 137€ , kun taas RockAutosta sama rahdin ja ALVn kanssa 116€ . Eli tilaan silti Rock Autosta !!! Kumpikin tulee viikossa tohon hintaan... Eli ei siinäkään mitään eroa.
     
  20. HadeRodder

    HadeRodder 1st gear

    Suomesta en edes viitsi kysyä. Varmaan jotain yli 200€ kuitenkin....?
     

Kerro tästä muillekin!