ACS 2016

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 12.2.2016.

  1. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Melekosen hiljaista ACS:n ympärillä. Ei mitään hajua ja huhuja maata kaatavasta näyttelykalustosta. Onko tulossa Väljähtänyt Välivuosi?
     
  2. litres

    litres Gearhead

    Hiljasta on...
     
  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Josko tänä vuonna pääsisi oiken paikallekin. On nimittäin tullut boikotoitua tuota tapahtumaa vastalauseena edellisen toiminnanjohtajan toimille. Nythän ongelma on poistunut. Lisäksi tuli hankittua ihan uusi kamera, jolla vois koittaa kuvata jotain. Jos siis vaan oppisi sitä kameraa käyttämään...
     
  4. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Yksi asia, mihin tuossa kiinnitin huomion, nimittäin lippujen hintaan. Ja en meinannut nyt valittaa, että kallista on vaan sitä, ettei lippujen hintaa kyllä missään mainoksessa näy. V8:ssa ja Mobilistissa sivun kokoiset mainokset, ei näy lipun hintaa. Menin FHRA:n sivulle, enkä sieltäkään löytänyt lipun hintaa. No sitten siellä lukee, että liput myy tiketti ja sinne sivulle kun menee ja valitsee jonkin näyttelypäivän, niin sitten saa lipun hinnan näkyviin.
    Mutta onkos lipun hinta nyt sama, ostaako ennakkoon vai vasta portilta?
     
  5. BBC

    BBC Guest

    Ajattelin boikotoida näyttelyä, koska edellinen toimitusjohtaja ja edellinen pj:n väitetyt väärättoimet on tutkimatta, mutta niistä kuitenkin puhuutaan kuinka rahat on viety, businekset ajettu vääriin uriin, vaihto-omaisuus omiin taskuihin,.... on niin paljon puheita ja paskaa että pitää poikotoida niin kauan että joku näyttää kaikki toteen miten ne asiat oikeasti on.

    Lipun hinnat pitäisi aina olla esillä, näin sanoo laki, mutta jos hinta on salaisuus tai säälittävä tapaus niin voi jättää ilmoittamatta.
     
  6. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Ennakkotietojen perusteella tulossa todella kova näyttely!
     
  7. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Jep, mutta kuka sitä valvoo ja miten rangaistaan?? Kädetöntä valvontaa ja ei rangaistuksia!!

    Samoin nettikaupassa lain mukaan pitää kuluttajille suunnatussa myynnissä olla verollinen lopullinen hinta esillä, eipä kaikissa kotimaisissa ole ja kukaan ei sitä valvo. Itseasiassa ainoa mistä itse olen saanut palautetta joltain valvovalta instanssilta oli tuon ilmaisen palautuksen poistumisen yhteydessä tullut nettikauppaan lisättävät tekstit, joita meillä ei edelleenkään ole, joku instanssi ilmoitti että pitää olla ja ei laitettu, eipä ole mitään sanktiota tullut.... Eli valvonta ja sanktiot puuttuu...
     
  8. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Taidan itsekin muuttaa nettikaupan verottomiksi hinnoiksi, näyttäis heti 24% halvemmalta :)
    :);) , mutta loppusumma vois yllättää...
     
  9. SS-454

    SS-454 Gearhead

    18 e ja 28 e / päivä, 38 e koko pääsiäinen ja ihan FHRA:n sivulta löytyi tämä tieto.
    Ajattelin mennä ja ottaa vaimonkin mukaan...
    -hema-



    Yksi asia, mihin tuossa kiinnitin huomion, nimittäin lippujen hintaan. Ja en meinannut nyt valittaa, että kallista on vaan sitä, ettei lippujen hintaa kyllä missään mainoksessa näy. V8:ssa ja Mobilistissa sivun kokoiset mainokset, ei näy lipun hintaa. Menin FHRA:n sivulle, enkä sieltäkään löytänyt lipun hintaa. No sitten siellä lukee, että liput myy tiketti ja sinne sivulle kun menee ja valitsee jonkin näyttelypäivän, niin sitten saa lipun hinnan näkyviin.
    Mutta onkos lipun hinta nyt sama, ostaako ennakkoon vai vasta portilta?
     
    Muokattu: 23.3.2016
  10. auburn

    auburn Gearhead

    Tämän topicin ensimmäisessä viestissä on linkki, jonka avaamisen jälkeen, voi laittaa hiiren American car show otsikon päälle, ja siitä aukeaa valikko, jossa lukee "Ohjelma ja liput"
     
  11. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Mistä näitä ennakkotietoja voi lueskella tai silmäillä mahdollisia valokuvia?
     
  12. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No ei se ihan etusivulta kyllä löydy vaan linkin takaa ja mobiiliversiossa vielä vähän huonommin.
    mutta löytyy nyt kun oikein ohjeet sain. Kiitos!

    edelleen se olisi asiallista olla myös painetussa mainonnassa.
     
  13. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Mun parkkiruudusta voi silmäillä! :D

    Eiks sitä messulehteä oo tullu jonku autolehden mukana niinku ennenvanhaan, niistähän niitä ennakkotietoja oikeasti sais kattella.
     
  14. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Jaa no sitten. Kyselin eilen kuumia vinkkejä ja huhuja Keminmaan Teboililla, mutta käskivät mennä Tikkurilan Shellille. Siellä on kuulemma varmaa tietoa - Väyrysen Paavo ite sano niin. Lehtiäkään ei tule kuin Pohjolan Sanomat ja juuri tilattu Primer, mutta niissäkään ei ole ollut asiasta mitään. Alakaa tulemaan kohta kiire, koska munhan pitää lähteä sinne suuntaan melkein näillä näppäimillä, että ehdin Pääsiäiseksi perille. Paree jäähä vissiin kotiin.
     
    impala67 tykkää tästä.
  15. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    On tuo FHRA kyllä melkoinen salaseura, vaikka nykyään kaikki paitsi minä on jo facebookissa niin sielläkään ei tapahtuman sivulla ole yhtäkään näyttelyssä olevaa amerikkalaista autoa esillä. Miss Hot Rotteja kyllä on. Muutenkin on taidettu ohjelma kasata budjetilla kun on Raskasta joulua poppoo esiintymässä, jumalauta kun minä luulin ihan että pääsiäinen on seuraavaksi ?! Heittää varmaan joululaulut alennuksella kun tälleen sesongin ulkopuolella keikkailevat...

    Perinteisesti on kyllä V-8 Magazinen mukana tullut näyttelylehti mutta on tainnut uudet kalifit säästää siinäkin. No, vuodesta 1988 tuolla on tullut käytyä eli tuleepa varmaan kaikesta huolimatta taas lähdettyä vaikkei rahaa olekkaan.
     
  16. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Olisinko lukenut jostain = Fyyran sivut / V8-Magazine / joku muu, ettei tänä vuonna tehtäisi tuota näyttelylehteä ..?
     
  17. ari2004

    ari2004 Gearhead

    Kandee jäädä kotiin. Itsekin meinaan keskittyä muihin asioihin,mm. lampaan paistiin, pashaan jne, vaikka messukeskukseen on matkaa alle 8km.
     
  18. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ihan viisasta, himassa istuen saa just sellaisen lampaanpaistin kitusiinsa kuin haluaa.

    Näyttelyssä saattaa törmätä tuttuihin, tai nähdä jotain mielenkiintoista. Varmasti se pasha olisi parempi vaihtehto silloin.
     
  19. Rolssi62

    Rolssi62 1st gear

    ;););););)
     
  20. litres

    litres Gearhead

    jouuu, ainahan sitä tulee manailtua että kun maksaa niin pirusti ja kaljakin on siellä
    kallista...silti löydän itseni sieltä;)...5 tuopin jälkeen kaikki on kivaa ja halpaa:)
     
    Mikkis tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!