ACS 2016

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 12.2.2016.

  1. Siige

    Siige 3rd gear

    impala67 tykkää tästä.
  2. impala67

    impala67 Double Gearhead

    ohhhoh!!! oikein museojunalla, ja saa messulipunkin ostettua samaan syssyyn. aikas hienoa että viitsivät järjestää. uskomattoman tarkan aikataulunkin lupaavat reissulle.
    junaharrastajien infosivu tässä http://www.hmvy.fi/wp/?page_id=158
    tarttee vaan etukäteen ilmoittaa että varmasti on junassa 100 matkustajaa...

    ja illaksi on ohjelmaa stoorivillessä;
    Mar 25 Storyville, Helsinki Rock 'n' Roll Weekend - Whistle Bait (Fin), Daryl Haywood Combo (Fin), Dj Boogie Chiller
    Mar 26 Storyville, Helsinki Rock 'n' Roll Weekend - SaraLee (Fin), Mike Bell & The Belltones (Fin) , Dj Boogie Chiller
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Onks noi Storyvilen bileet viralliset näyttelybileet, vai miks en löydä niistä mitään infoa mistään?
     
  4. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Ylihuomenna ajetaan autot halliin mutta tulevasta näyttelykalustosta ei pahemmin ole mainintaa kuin FHRA:n facebookissa tuoreimpana päivityksenä Fiat Unosta tehty "avaruusalus"...

    Käsittääkseni tiedottajan pestistä joku kohtalaisen korvauksen saa mutta jos ei näyttelylehteä saada edes sähköisessä muodossakaan aikaiseksi tai muutenkaan näyttelykalustosta saada edes kuvia nettiin niin aika turhasta liksansa kyseinen henkilö saa. Ilmeisesti sama meno kehä kolmosen sisällä jatkuu riippumatta siitä ketä kalifin pallilla istuu. Pitääkö tästä vetää johtopäätös että kaikkien aikojen "sänky- ja kylpytynnyrinäyttely" on luvassa kuten jokunen vuosi sitten oli ?!
     
  5. Keme

    Keme Gearhead

    Niin, liput myy Tiketti ja esimerkiksi lauantain lippujen myynti loppuu Tiketissä lauantaina kello 9.00. Maksaakohan ovella liput saman verran kuin Tiketissä vai onko ovella myynnissä lippuja ollenkaan?
     
  6. BBC

    BBC Guest

    Vapaalippuja tullut 3lta eri taholta. Kyllä ainakin FHRA:n näyttelyyn ständin laittavat firmat on aktiivisia.

    Pitääköhän lähteä katsomaan onko erilaisia sänkyjä "koe maattavana" tai jotain paska krääsän kauppiaita, niitähän näissä riittää,....
     
  7. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Olet väärässä. FHRA:n omilla sivuillakin on maininta, että "FHRA tehostaa näkyvyyttä ja tiedottamista". Kyllä se täytyy silloin niin olla.
     
    pas2 tykkää tästä.
  8. BBC

    BBC Guest

    he hee.
     
  9. BBC

    BBC Guest

    Tuli mieleen lippujen hinnasta että se täytyy lain mukaan ilmoittaa mainoksissa.
    No, siellä on yrittäjiä ja muita "itseoppineita" sekä "teräviä" johtokunnassa ja johdossa, joten varmaan 2020 asia on korjattu kun nyt tullaan ensin esille.
     
  10. rosswell47

    rosswell47 2nd gear

    Täytyy muistaa että tärkeintä on kun joku jotain järjestää niin toisten kannattaa yrittää mollata mahdollisimman paljon,.se on paras konsti saada uudistusta ja etenemistä toimintaan..
     
    jaketin tykkää tästä.
  11. Catiska

    Catiska Gearhead

    Vieläkö fyyran jäsenet saa jotain alennusta lipuista kuten muistaakseni takavuosina on saanut? En onnistunut löytämään fyyran sivuilta asiasta mitään mainintaa.
     
  12. 383

    383 Gearhead

  13. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Mitään muuta hintaa ei ainakaan tunnu mistään löytyvän, eli Fyyran sivuilla ja Tiketin verkkokaupassa on molemmissa aikuisen päivälipun hinta 28 €.
    Se, ettei ovella olisi lippuja myynnissä, ei liene mahdollista.
     
  14. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  15. Catiska

    Catiska Gearhead

    Hitsi kun näistä asioista ei saa selvää tietoa edes järjestävän seuran nettisivuilta. Mennään sitten tuurilla koska ennakkolippuja en viitsi ostaa koska siellä ei käsittääkseni ainakaan ole tarjolla jäsen alennusta. Saa sitten nähdä onko ovellakaan tai jäädäänkö ovella ilman lippua...
     
  16. pinola

    pinola Gearhead

  17. Funky Man

    Funky Man 1st gear

    Olikos jollain tietoa onko tuonne kentälle pysäköinti erihintainen kun parkkihalliin? Kun korkeus rajana oli tuo 2.2m niin joutuu kenttäpysäköintiin. Halliin oli 12€ ?
     
  18. Keme

    Keme Gearhead

    Tuollakaan ei kyllä sanota muuta kuin "Liput American Car Show-tapahtumaan myy Tiketti!". Ehkä tämä on turhaa jännitystä. Ovellahan se selviää toimiiko homma "niinkuin ennenkin" vai ei.
     
  19. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ei kai jäsenalennusta ole enää kuin kausikortin muodossa?

    Itse olen maksanut jäsenmaksun yli 2 kk sitten ja lisäksi lunastin FHRA Shopista erillisen muovisen jäsenkortin, kun niitä sattuu olemaan ennestään iso pino ja haluan että sarja jatkuu. Mobiilibittinörtti -kortti tuli, muovikorttia ei ole näkynyt.
     
  20. 383

    383 Gearhead

    viime viikolla tuli muovikortti
     

Kerro tästä muillekin!