SO-CAR meet Lappeenranta 13.8-16

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Sportsweep, 4.3.2016.

  1. Sportsweep

    Sportsweep 3rd gear

    South-Carelia Meet Lappeenrannan Linnoituksessa lauantaina 13.8.2016

    Rento koko perheen pick-nick tapahtuma alkaa kello 12:00 ja on tarkoitettu kaikille harrasteajoneuvoille. Vanhat jenkit, eurot, traktorit, mopot, motskarit, kustom-fillarit, jne. kaikki ovat tervetulleita.

    Tarjolla elävää musiikkia, vaate-ja varaosa myyjiä, takakontti-swap meet, voit tulla ostamaan ja myymään aiheeseen liittyvää tavaraa.

    Yhteistyökumppaneina tällä hetkellä mm. Lappeenrannan Kaupunki, Kehruuhuone, Livinki ja GM-Cruisers Ry.

    Tervetuloa nauttimaan leppoisasta lauantaista iloisten ihmisten Etelä-Karjalaan!
     
    Muokattu: 4.3.2016
    Akseli von Gardan tykkää tästä.
  2. Jees , tätä on haudottu jo muutaman vuoden ja tulevana kesänä aloitetaan toivottavasti perinteeksi muodostuva piknik tyylinen tapahtuma hienossa Lappeenrannan Linnoituksessa.
    Nurmikentällä on mukavasti tilaa ja miljöö viihtyisä kivaan päivän viettoon moninaisine palveluineen ja museoineen , välittömässä läheisyydessä oleva satama tarjoaa myös katseltavaa ja koettavaa varsinkin vieraspaikkakunnilta saapuville. Laittakaapa kalentereihinne ja kertokaa toki kavereillekkin tästä uudesta tapahtumasta iloisessa Etelä Karjalassa!
     
    Ylli, ProTouring, atobee ja 1 muu tykkäävät tästä.
  3. Impala1962

    Impala1962 1st gear

    So-Car Meet:ssä mukana myös GM-Cruisers, tervetuloa moikkaamaan. Paikalla ainakin kerhon sihteeri Leenamari ja 62 Impala :D
     
    Sportsweep tykkää tästä.
  4. atobee

    atobee Gearhead

    Akseli von Gardan ja Sportsweep tykkäävät tästä.
  5. Sportsweep

    Sportsweep 3rd gear

    Kiitokset atobeelle hyvästä linkistä !
     
  6. jyrkita

    jyrkita 3rd gear

    Huudellaan täältä naapurikaupungista..hieno homma T:lasikuitupulkka.
     
    Sportsweep ja Akseli von Gardan tykkäävät tästä.
  7. Sportsweep

    Sportsweep 3rd gear

    Tervetuloa naapurikaupungin väki ja kaikki muut kauempaakin:)
     
    Akseli von Gardan tykkää tästä.
  8. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Sportsweep tykkää tästä.
  9. Impala1962

    Impala1962 1st gear

    So-Car Meet Linnoituksessa sijoittuu Etelä-Karjalan museon ja Radiotalon väliselle nurmelle aina valleille asti. Tilaa löytyy myös mukulakivikadun reunasta. Valleillta on kauniit näkymät Saimaalle ja Hiekkalinnalle. Huippumiljöö!! Tervetuloa kaikki :)
     
    Akseli von Gardan tykkää tästä.
  10. CustomStickers

    CustomStickers 2nd gear

    tullaan !!
     
    Akseli von Gardan tykkää tästä.
  11. So-Car meetille on myös Kristiinan tori varattu , eli tilaa on mukavasti kaikenmaailman harrastuskalustolle ja swap toiminnalle , tehdään tästä yhdessä upea vuosittainen tapahtuma Guuts-meinings hengessä , tietenkin ;)
     
  12. Juttelin muutaman #pinstripe :rin kanssa ja voi olla mahdollista saada heitä paikalle joten jos käsilaukkusi , autosi tai moottoripyöräsi , tai ihan mikä tahansa kaipaa kaunista viivaa niin eikun huudelkaapa vaikka tänne niin tiedän välittää työtilauksia eteenpäin... Jos kiinnostusta löytyy niin myös pinstraippaus kurssi voi olla mahdollisuuksien rajoissa , pitäjänä toimisi Pekka Mannermaa ,joka on suomalaisen viivataiteen grand old man!
    #Socarmeet #Lappeenranta #Linnoitus
     
  13. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    [​IMG]
    Tapahtuman hengessä straipattu surffikoulun bussi ilmestynee myös paikalle. Tuollainen koulu on mahtava bisnes, kun ottaa huomioon maamme "itärannikon" hyökyaallot...
    Niin, ja Peksu Wizzzardin meriitteihin voi lisätä myös valinnan Pinstriping Legends -joukkoon, ensimmäisenä USA:n ulkopuolisena straipparina!
     
    TeddyBear76, atobee ja Akseli von Gardan tykkäävät tästä.
  14. sbc327

    sbc327 Gearhead

    Joo, tulossa ollaan!
     
  15. Mahtava kuva hienossa autossa ! Ja hyökythän on Saimaassa valtavat , siksi parempi nostaa tuleva tapahtuma tsunameilta suojaan linnoituksen valleille!
     
  16. Koitin liittää tähän koneellani olevaa kuvaa uusimmasta logosta mutta vaatii jonkin linkin eli kuva pitäisi tällätä ensin esim photobuckettiin tms,,,, ääh. No kokeillaan.
     
  17. photobucket ihan jumissa :(
     
  18. Satakunta flyeria on saatu maailmalle , toivottavasti saadaan hyvä kattaus erilaisia harrasteheristimiä upeaam linnoitukseemme!
     

Kerro tästä muillekin!