VW Junakaula eroavaisuuksia/tunnistus apua?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Banaani, 15.3.2016.

  1. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Mistä tiedät, jos vaikka kuvattu ennen siivousta?
    Sitä paitsi, kyllä se ajan kanssa olisi ihan samaksi muuttunut ilman osien hakuakin...
     
  2. vespa68

    vespa68 Gearhead

    Enpä tiedäkään-
    Mutta jos ne paikat jää tuon näköisiksi, niin ei ihme, että on vaikeaa saada maanomistajilta lupia käydä hakemassa kamaa.
     
  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Samaa kattelin itekkin, et eikös noi loputkin pellit ois voinu nakella kärryyn ja vaikka tallilla nakella roskiin


    Jos tuollaiseksi on jäänyt niin varmasti seuraava menee paaliin :(
     
  4. Banaani

    Banaani 2nd gear

    Kyllä tuonne roskaakin jäi, eikä niitä mihinkään olisi saanut kerättyä. Paskasemmalta tuo tontti näyttää kun mitä on sillä ihan kaikki pölypaska näkyy lumessa. Tosta kun lumet sulaa niin
    tontti on taas erinäkönen. Niin ja omistaja sanoi että tontilla on kaikenlaista ryönää ja että kannattaaa varoa mihin astuu ettei itseään telo... Eli ei ilmeisesti ihan puhdas tontti ollut:D Peltitynnyreitä, muovikannuja ym. ym. tontti väärällään.. En tiedä sitten mitä lumen alla on.
     
    Muokattu: 21.3.2016
  5. Banaani

    Banaani 2nd gear

    Tänään selvisi Volkkarin historia ja selvisi myös että olen auton viides omistaja. Tuo punainen väri myös selvisi mikä ihmettytti minua. Tämän auton ensimmäinen omistaja on ollut Tampereen kaupungin palolaitos:)
     
  6. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Sehän pitää entisöidä sit paloautoksi
     
  7. Banaani

    Banaani 2nd gear

    Saa nyt nähdä että tuleeko tosta paloauto vai mikä.. Aika pitkä matka vielä tuohon värien suunnitteluun. Tampereen palomuseosta luvattiin tutkia jos heiltä löytyisi tuosta kuva. Museosta sanottiin että kyllä heiltä jotain kuvia 58-64 ajalta löytyy ja jos tuuri käy niin niistä löytyy tuo Klemppakin..
     
  8. KJii

    KJii Gearhead

    Tommonen projekti heräteltiin joku viikko sitten ja pitihän sillä ympyrät ajella.

     
    raaseriruiseri tykkää tästä.
  9. reijo

    reijo 3rd gear

    Teveisiä Australiasta......Tuli tossa vähän poikettua isolta tieltä vähän sivuun maaseudulle,ja ei kauaakaan kun kun silmään osui mielenkiintoisen näköinen piha........

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  10. Banaani

    Banaani 2nd gear

    Komee tuo Kjiin "huolto" auto:) Austraaliassa on sitten joku innostunut hieman haalimaan noita pallokeula volkkareita.. Onhan nuo ihan hauskan näköisiä, mutta ite tykkään kyll enempi noista junakeulista malliltaan..:rolleyes:
     
  11. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Kouvolan Kasarminmäellä n. 15 vuotta sitten otettu kuva -71 Charger'ista ja vieressä on tuollainen VW missä on paljon ikkunoita. Click ja kuva suurenoo!

    [​IMG]
     
    Muokattu: 12.4.2017
  12. raaseriruiseri

    raaseriruiseri 2nd gear

    Näkymä joskus vuosituhannen lopulta Tallin rojektinurkkauksesta. Mini Vanit nykyäänkin tiedossa, mutta missä lie VW ja Combi-Coupe Mosse (Izh 2125 Combi, rek.otteen mukaan muistaakseni "Moskvitsh Ralli")

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!