Lahden Jenkkiautonäyttely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 1.9.2013.

  1. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Kiitos vinkistä. Oli kiva klippi.
     
  2. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Moi, uusi vuosi ja uudet kujeet!

    Lahden Jenkkiautonäyttelyn näytteilleasettaja ilmoittautuminen on avattu. Tapahtuma järjestetään 1.-2.10.2016 Lahden Messukeskuksessa. Tapahtuma on osa Autot ja Viihde -viikonlopun kokonaisuutta.

    Mikäli sinulla on tiedossa näyttelykelpoinen USA-auto tai mielenkiintoinen projekti, ilmoittaudu mukaan.

    Yritys-, ajoneuvo- ja kerhopaikkavaraukset osoitteessa:
    http://www.jenkkiautonayttely.fi

    Lisätiedot ja suorakontaktit näyttelyn järjestäjään myös
    sähköpostilla osoitteeseen lahti@x-treme.fi
    tai puhelimitse 046 8782 479.
     
  3. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Lahden Jenkkiautonäyttelyn ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Suoraan ilmoittautumislomakkeeseen pääset alla olevan linkin kautta. Ensimmäistä karttaversiota ollaan parhaillaan luonnostelemassa, ja mikäli esim. kerhoilla on ajatus tulla mukaan useamman auton voimin, olisi ilmoittautuminen suotavaa tehdä hyvissä ajoin.

    Ajoneuvot
    http://bit.ly/1TuXr5u

    Yritykset
    http://bit.ly/1nC8ywz

    Kerhot
    http://bit.ly/1RbDZFG

    Jenkkiautonäyttely päättää ajokauden. Ilmoittautumisten perusteella voidaan jo nyt todeta, että hieno näyttely on tänäkin vuonna tiedossa. Samanaikaisesti Jenkkiautonäyttelyn kanssa X-treme Car Show, Rokki Night sekä Lahti Cruising-kauden päätösajot.
     
  4. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Vime vuoden Lahden Jenkkkiautonäyttelyssä Heath Garagen livenä kaasaama vihreä A Ford myytiin eilen Ruotsin Elmian näyttelyssä Gas Monkey Garagen Richard Rawlingsille. Aivan huikea juttu. Aiheesta lisää Jenkkiautonäyttelyn Facessa ja lisää tulee jahka reissusta kotiudutaan.

    https://m.facebook.com/Jenkkiautonayttely
     
  5. wizkid

    wizkid Gearhead

    lupasko richard tulla lahen näyttelyyn syksyllä? :)
     
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Mahtaako se silti päätyä Texas:n...veikkaan että kovana kauppamiehenä Richard myy auton Ruotsisssa jollekin.

    Hieno juttu joka tapauksessa :cool:
     
  7. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Kyllä lähtee Texasiin. Richard kertoi auton tulevan hänen henkilökohtaiseen kokoelmaansa.
     
  8. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Siinä tapauksessa todella hieno juttu :)
    Toivottavasti auto nähdään vielä jossakin vaiheessa...aika paljon tuli räpsittyä kuvia näyttelyssä sen kasauksesta.
     
  9. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Kyllä. Tomin ja Anna-Stinan hot rodin myynti on hieno uutinen koko suomalaisen autorakentelun eteen. Harvoin tulee vastaan tilanne jossa edessä seisoo kansainvälinen superjulkkis ostamassa suomalaista harrasteautoa. Ruotsalaisia tilanne tietenkin harmitti, mutta suhtautuivat asiaan lopulta hienosti. Sana ostosta kiiri messuilla nopeasti ja onnitteluja kaupasta tultiin tekemään runsaasti.
     
  10. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Harmitti? Miks olit harmittanut??
     
  11. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    No olisivat tietenkin mielellään "myyneet" Ruotsissa ruotsalaisen auton jenkkeihin kuin suomalaisen...
     
  12. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Kankaiden rakentama A Ford sai Ruotsissa lisää huomiota kun Boyd Coddingtonin pajallakin automaalarina toiminut, amerikkalaistunut ruotsalais-automaalari Bernt Karlssson palkitsi auton nimeäänsä kantavalla Special Awards -palkinnolla. Hieno tunnustus itsekin tunnettuja autoja ja moottoripyöriä rakentavalta Karlssonilta.
     
  13. BBC

    BBC Guest

    Se on hyvä että kamppeet menee kaupaksi ja jos ei kotimaassa arvosteta tai makseta kunnolla täpäkkää niin ulkomaille vain menemään.

    Itse olen n. 10autoa myynyt ulkomaille ja tiedän se on hyvä vaihtoehto.

    Maailmasta ei romut lopu ja uusia voi rakentaa lisää,....
     
  14. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Kyllä se näin on. Tällä hetkellä suomalainen autorakentelu on kovassa arvostuksessa ulkomailla samanaikaisesti kun ralli ja mäkihyppypuolella emme ole viimeaikoina päässeet entiseen malliin maailmalla loistamaan.
     
  15. oolanti

    oolanti Gearhead

    Kirsi, eipäs nyt mollata suomalaisia rallikuskeja :) Ei se mestaruus ole aina kaikki kaikessa, kyllä ne kotimaiset kuskit on vuodesta toiseen kärkkyneet siellä kärkitiloilla, vaikka sitä kirkkainta pokaalia ei olla napattukaan. Itse vanhana kilpaurheilijana tiedän, että urheilussa on muitakin haasteita ja argumentteja kuin vain ja ainoastaan voittaminen ja menestys ;)

    Tompan ja Anna-Stinan geissi oli kyllä yksi kovimmista jutuista, mitä kotimaisessa jenkkiautoilussa on koskaan tapahtunut. Eihän auto ollut edes myynnissä, vaan se tultiin ja ostettiin heiltä kansainvälisen superjulkkiksen toimesta, hänen omaan kokoelmaansa. Jokainen, joka on vieraillut Elmiassa tiuhaan yhtynee seuraavaan, yksikään toinen kansainvälinen vieras ei ole saanut milloinkaan Elmiassa samanmoista vastaanottoa kuin huomenna 47-vee täyttävä Richard Rawlings "poikanen" (30 pvä nuorempi nääs, heh) :rolleyes:
     
  16. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    ;) Juu, enpäs tosiaankaan tarkoittanut rallikuskeja mollata, päinvastoin, hattua nostan ja syvästi kumarran, kova laji kaikkine siihen liittyvine asioineen, kuten kaikki muukin ammattiurheilu, mutta vertauskuvallisesti, suomalaisella autorakentelulla on mahdollisuus nostaa kovastikin päätään, sillä tässä maassa rakennetaan kyllä ihan huimalla pieteetillä ja hyvällä maulla. Siitä voisi nousta jonkinlainen vientituote ulkomaille, vaikka ihan muutamiakin yksilöitä. Ja olisiko tämä Kankaiden rakentama ja nyt myyty rodi jonkinmoinen päänavaus. Toivotaan niin. :)
     
  17. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Hei Overdrivelaiset!

    Nyt on Autot ja Viihde -online magazine julkaistu. Tässä lehdessä palaamme vielä viime vuoden upeaan näyttelyyn, seuraavissa tulevissa lehdissä sitten jo paljastuksia tämän vuoden tulossa olevasta Autot ja Viihde -viikonlopun eri tapahtumien, Jenkkiautonäyttelyn, X-treme Car Shown ja Rokki Nightin sisällöistä.
    http://bit.ly/1T7bIEl

    Saa jakaa. :)
     
  18. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Lahden Jenkkiautonäyttelyn ilmoittautuminen on vielä hetken käynnissä, joten nyt mattimyöiset tai ne, jotka ovat tulossa näyttelyyn mutta eivät ole "virallista" ilmoittautumista vielä tehnyt, niin näpytelkää tiedot lomakkeisiin.

    Ajoneuvot
    http://bit.ly/1TuXr5u

    Yritykset
    http://bit.ly/1nC8ywz

    Kerhot
    http://bit.ly/1RbDZFG
     
  19. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    [​IMG]

    Fast N' Lound TV-sarjasta tuttu apinamies, Richard Rawlings on mukana Jenkkiautonäyttelyssä lauantaina ja sunnuntaina. Nyt on todella jännittävä nähdä, laittaako mies ostohousut jalkaan ja ostaa Tomi ja Anna-Stina Kankaiden Hot Rodin lailla lisää suomalaisia autoja Texasiin. Kuulemamme mukaan, mies on kovin kiinnostunut maamme autoista.. Hyvät bileet Lahdessa ainakin miehelle tullaan järkestämään!
     
  20. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

Kerro tästä muillekin!