Hot Rod & Rock Show 2016

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 30.3.2016.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    HOT ROD & ROCK SHOW 2016

    Kevään Hot Rod & Rock Show järjestetään 23.-24.04.2016 Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Pirkkahallissa. Näyttely on avoinna lauantaina klo 10.-18.00 ja sunnuntaina 11.-16.00. Lippujen hinnat lauantaina: aikuiset 25 €, lapset 7-15 v. 10 €, jäsenkerhot 22 €, perhelippu 2 aik + 2 lasta 60 €. Sunnuntaina: aikuiset 22 €, lapset 7-15 v. 10 €, jäsenkerhot 22 €, perhelippu 2 aik + 2 lasta 50 €. Ilmainen pysäköinti molempina päivinä. Lippujen ennakkomyynti Lippu.fi myyntipisteistä ja nettikaupasta:www.lippu.fi/hotrod-rockshow

    http://www.hotrod-rockshow.com/
     
  2. Ranee

    Ranee Gearhead

    Lauantaina olisi tarkoitus pörrätä halleja ympäri kyllästymiseen asti. Iltaohjelmiin ei kerkeä osallistumaan kun pitää kurvailla jo seuraavaan kohteeseen.
     
  3. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Olisko jollakin varattu hotelli jota ei käytä? Ottaisin sen. Tuntuu olevan paikat varattu.
     
  4. vivve

    vivve 3rd gear

    En tiedä oletko katsonut vain netistä vai soitellut suoraan hotelleihin? Yleensä suoraan hotelliin soittamalla löytyy joku huone. Eivät ilmoita kaikkia netissä vaan pitävät oman reservinsä ja peruutuspaikatkaan harvemmin tulevat enää nettiin. Tällä tavoin olen itse useasti saanut huoneen vaikka netissä näyttää olevan kaikki loppuun myyty.
     
  5. MudMax

    MudMax Gearhead

    Ainakin booking.comissa näytti juuri olleen 18 kpl hotelleja, joissa 2 hlöä/2 yötä (22.-24.4.) vapaana, ja naapurikunnissa lisää.....
     
  6. Ranee

    Ranee Gearhead

    Onkos kukaan nähnyt alueesta karttaa? Tai listaa näytteilleasettajista ja myyjistä?

    Osaisi vähän tehdä taktiikkaa missä järjestyksessä kojut kiertää ettei lopu budjetti kesken.
     
  7. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tampereen näyttely on minulle se perinteinen kauden avaus ja sen jälkeen voikin alkaa hiljalleen herättelemään myös omaa kalustoa talviunilta :cool:
    Eipä tuonne mitään ihme taktiikkaa tarvitse, ajoissa oven taakse että ehtii räpsiä kuvat ennen kuin halli täyttyy ihan kokonaan ja sitten kiertelee omaan tahtiinsa ja syventyy tarkemmin siihen kaikkeen...nähtäväähän tuolla perinteisesti riittää ja sellanen 5 - 6h vilahtaa hetkessä.
     
  8. 1320

    1320 Gearhead

    Lauantaina on varmaan taas Cruising tuttuun tapaan vai olenko ihan väärässä? Lauantaina olis siis tarkoitus saapua pelipaikoille ja sit joskus iltabileiden jälkeen lähteä ajelemaan takaisinpäin.
     
  9. vivve

    vivve 3rd gear

    Mikäs tuon cruisingin aikataulu oli?
     
  10. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Naamakirjasta: kokoontuminen alkaen 18.00 nuutisarankatu 35 Pirkkala, letka lähtee 19.30
     
  11. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    Taitaa jäädä tänä vuona väliin? Sää arvuuttelu lupasi 5 astetta ja vesisadetta.Ilman lämppäriä,lokasuojia , tuulilasin pyyhintä(?)erittäin kosteassa ilman alassa ei oikein kiinnostais lähteä.

    Kerran ajoin n 500km +2 asteessa ilman lämppäriä toppatakki+housut ja muu vaatetus alla,niin meni 2 päivää toipumiseen :)
     
  12. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Kovasti on vielä hiljaista näyttelykaluston suhteen, yleensä on jo edes muutama "showstopper" julkistettu...
     
  13. 400 cid

    400 cid Gearhead

    Kyllähän kiertäminen kannattaa aloittaa ehdottomasti pinstraippareiden pöydistä ja tukea suomalaista käsityötä... ;) sen jälkeen tietty Nippeli-Teppo ja sit jos rahaa vielä jää ni ostella markkinakrääsää... :)
    (vähän omakin lehmä ojassa, itekkin siellä olen maalailemassa...) :D
     
    jorkki107 tykkää tästä.
  14. Antti.K

    Antti.K Gearhead

  15. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Toi Naamakirja on kiva tiedoitusväline, kun se peittää tuonkin sivun pakkoliittymismainoksellaan.
    Ei voi lukea, ei... No souhun tullaan, niin kuin jokakerta ollaan tultu. Tyhmästä Naamakirjasta huolimatta...
     
    three hundred tykkää tästä.
  16. maddis

    maddis Gearhead

    Kyllä tuo minulla aukes,vaikken ollut kirjautunut Facebookiin. Siihen tuli kyllä alareunaan mainos jossa kehottiin liittymään/kirjautumaan, mutta sen pystyi klikkaamaan niin ettei se täyttänyt koko ikkunaa, kun rullas alaspäin.
     
  17. homer

    homer Double Gearhead

    Näyttelyn käsiohjelma on näköjään ilmestynyt tamperelaisten sivuille. Kyllä nämä kinkerit ainakin roditarjonnassa taitavat messukeskuksen pääsiäisnäyttelyn peitota.
     
  18. Tomaso

    Tomaso 3rd gear


    Kokeile tyhjäämällä selaimesi välimuisti. Siten ainakin minulla hävisi jo mahdottomaksi mennyt liittymismainostaminen. Eli mainos tuli kaikille face-sivuille ja useimmille koko sivun peittona.
     
  19. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Koetin. Sama tulos. Kun poistaa rastista, niin nousee samantien. Olkoon...
     
  20. Marklin

    Marklin Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!