Kiinnikkeitä Caminon lavalle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja maddis, 8.4.2016.

  1. pantera

    pantera Double Gearhead

    Mun caminossa on ne orkkis cargo railit jotka onnettomine lenkkeineen sopii lahinnä pakettinarulle , joulukuusen sitomiseen... No on sitäkin tehty ja kuusia kuskattu .. mutta ulkonäkö on ollut kriteerinä, eikä kuorman sitominen
     
  2. DX

    DX Double Gearhead

    lattilenkkiin toki saa kirittyä vaikka yksittäisen laudan ilman et liina tarvii kietasta kerran sen ympäri

    mut pikupissa lavanpohjan kolot ja reiät on ikuinen vesivuoto- ja roskankerääntymis- ja jäätymisongelma, talvella ne lenkkipoterot jäässä.

    etulenkit laittaisin väliseinään, melko nurkkiin ja melko alas, se väliseinäkin on jotain vitunkovaa terästä.
     
  3. maddis

    maddis Gearhead

    Tosiaankin väliseinään voi ne etummaiset kiinnikkeet laittaa. Keskimmäiset sitten vaikka sisälokasuojaan ja viimeiset lavan nurkkiin pohalle.
     
  4. menu*

    menu* Gearhead

  5. maddis

    maddis Gearhead

    Komee Camino.

    Nyt on pari eri tyyppiä kehunut sikaflexin ominaisuuksiin niin kai sitä uskaltaa itsekin testata. ;)

    Kunhan noi muut maalailut saan tässä tehtyä niin pääsee lavan kimppuun niin eiköhän sinne jotku lenkit saa. Noi Rosteri lenkit ei oo turhan hinnakkaita siihen nähden että eivät lähde ruostumaan.
     

Kerro tästä muillekin!