G20 takajouset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Nobody, 20.4.2016.

  1. Nobody

    Nobody 1st gear

    eli oisko kellään laittaa kuvaa Ehjästä Vanin takajousen takapään kiinnityksestä ku tuli semmoinen ongelma että korjattu aiva mite sattuu joskus ja nyt sitte kummankin jousen takaa päät paukku irti, ja jotenki pitäs kursia kasaan.
     
  2. Mustarauta

    Mustarauta 2nd gear

    Tämähän on aika yleinen ongelma näissä vaneissa.Uusia puslia saa jousiin mutta ne takapään riipukket on hävyttömän hintaisia suomessa ja itse yritin saada niitä virosta mutta eivät enää toimita ainakaan siitä putiikista mistä kysyin joten taitaa mennä jenkkien tilaukseen.Sieltä löytyy kaikki tarvittava .Niitä kuvia löytyy googlettamalla .Ja muistaakseni on myös korjaus osia jousien korvakkeisiin.Jos jousia haluaa uusia niin ainakin Vallilan Takomosta löytyy mutta hinta on Made in Finland!Se on sitten eri jumppa kun niitä alkaa irroittamaan niin pultit on satavarma ruostuneet jumiin .
     
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Onko sullakin ruostunut se takakorvakkeen takaosa? Eihän se tartte kun RIITTÄVÄN paksua pelliä ja hitsiä. Akan autossa olis kyseinen jumppa edessä ennen katsastusta. Olis ollu talvi aikaa mutta kun ei oo keriinny.............
     

Kerro tästä muillekin!