omakohtaisia kokemuksia rättikaton asennuksesta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja reets, 17.3.2016.

  1. reets

    reets 1st gear

    Juu elikkäs kohtapuoliin kotiutuu tuleva kesäkulkine, -75 Grandville. Siihen olis tarkoitus askarrella isännän kanssa iltatöinä rätti paikalleen. Luonnolisesti vanha rätti on edellisen omistajan toimesta jo poistettu niin ettei vahingossakaan näkis mallia :p
    kellään kokemusta tuohon gm:n saksi-kattoon rätin laitosta?
    Resurssipulan takia tämä nyt on tehtävä itse..näytti ebaysta ainakin löytyvän asennusopas, se vissiin ainakin on tilattava.
    Ihan vapaasti saa nyt heittää kokemuksia ja neuvoja, ettei ihan epätoivo valtaa jo ennen rojektin aloittamista :D
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Sen ainakin muistan hommasta, että paikka missä teette, pitää olla mieluummin liian lämmin, kuin yhtään liian viileä. Muuten siitä tulee helteellä roikkuva. Ja lopullinen kiristys alustavan sovituksen jälkeen vaikka vasta seuraavana päivänä, kun se on ollu yön yli vaikka pyykkipojilla etureunasta kiristettynä. Muutenkaan kiireellä ei kannata sohia, miettii rauhassa.
     
  3. lalacurf121

    lalacurf121 1st gear

Kerro tästä muillekin!