Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

  1. Viimeinen viikko lähti käyntiin , tietoa taas kyselijöille lähtenyt.
     
  2. Syksyllä tilatut puskurit saapuneet Lappeenrantaan!
    Ilmoitelkaa haluatteko että lähetän MH:lla tai tulkaa noutamaan (suositus ;)

    Tämän viikon vielä kerkeää kevään tilaukseen mukaan.

    AVG
     
  3. Viimeinen nosto tälle aiheelle toistaiseksi.

    Kevään kimppatilaus toteutuu laihana ja ensikerralla on jo sitten kalliimmat hinnastot käytössä.

    Kiitos osallistujille.

    Syksyllä tilatut ovat nyt noudettavissa.

    AVG
     
  4. Muutama puskuri vielä osoitetta / hakijaa vailla... ja muistakaapa tarkistaa pulttienne kunto älkääkä haksahtako niihin rst-päällysteisiin , tekevät sähkökemiallisen parin takia tuhoa ja värikin näyttää kellertävältä sinertävää kromia vasten.

    Pultteja on "hyllyssä", jos tarviit niitä niin mittaa neliskanttinen osa kuvun alta niin löytyy kolmea eri kokoa , sekä tilaustavarana soikeita ja salmikki-kannallisia....

    AVG
     
  5. Muutama paketti vielä vailla noutajaa /osoitetta.
     
  6. Täähän onkin menny ihan uusiks koko OD , äkkiseltään näyttää ihan hyvältä !
    Maaliskuu lähestyy ja nyt olisi aika hoitaa loppusuoritukset keltä ne vielä on hoitamatta.
    Kaikki on reilassa tilausten suhteen ja toukokuussa koittaa sitten pikkujoulu tilaajille kun pääsee kovia paketteja aukomaan :)
    Hyvää kevään jatkoa kaikille!
     
  7. 62 Cadillacin takavalon ympärykset jäi väärinkäsityksen vuoksi hyllyyn , eli semmoiset sais nyt sopivasti niin ei tarttis vaihtoon viedä.... Virheetön kromaus ja uuden veroiset , näitäkään ei saa motonetistä tai varaosamaailmasta.
    p 0500-8o6o67
     
  8. Cätilläkin osat meni takas usaan ja puskurit ovat matkalla Suomaliaan , pitäisi saapua 4-6 viikon sisään. Syksylle otan taas uusia tilauksia , kyselkääpä yv:nä niin selvittelen saatavuuden ja hinnat , valittelevat aihioiden loppumista ja tästä(kin) syystä hinnat nousseet , mutta vielä saa useimpiin autoihin kunnostettuja alkuperäispuskureita elvytettynä uuteen loistoon...
     
  9. Ensi syksynä on tarkoitus mennä käymään puskureiden alkulähteellä eli Californiassa , tsekkaamassa tuotantotilat ym. Laitelkaapa kyselyjä ajoissa niin saadaan taas kiiltävää keulille ja perään.
     
  10. Hinnastoihin tullut nousua ,mutta saatavuutta on edelleen lähes kaikkiin autoihin / malleihin /vm. Kyseleminen mitään maksa , mutta arvostan jos olet oikeasti ostamassa kun selvittelen hintoja/saatavuutta , kiitos.
     
  11. Ensiviikon loppuna ois kontin purku lauantaina joten puskureita voi tulla sitten hakemaan jo vaikka sunnuntaina tai viikollakin , soitelkaapa 0500-806067 niin sovitaan nouto / lähetys.
    Ja uusia tilauksia otan vastaan syksyä silmälläpitäen.
     
  12. Jep , tilauskyselyihin vastailtu ja aiemmat noudettavissa / voin lähettellä matkahuollolla ensiviikolla , kiirettä ei ole ,säilyvät kyllä täällä jos haluat vaikka kesälomareissulla käydä täällä Lappeenrannassa ;)
     
  13. Hoplaa , puskurit noudettavissa!
     
  14. Huomenaamuna lähtee pari pakettia matkahuoltoon , laittakaapa viestiä jos ette pääse noutamaan omianne niin lähetän....
     
  15. Vielä on puskureita noudettavissa , ja uusia tilauksia otan vastaan , kyselyt yv:nä kiitos.
     
  16. Loppuviikon oon tavoittamattomissa , mutta ensviikon alusta taas maisemissa. Muutama puskin vielä odottaa hakijaa/osoitetta.
     
  17. Vieläkö on puskureille tarvetta?
    Laita yv:nä kyselyt niin vastailen saatavuuden ym osalta.
    Kevätpuolella menos reissuun ja voin hoitaa puskimia taas autoihinne järkihintaan (?) kimppatilauksena. Kysymysmerkki siksi ettei nää mitään ilmasia ole mutta sentään vielä saa ja näihinhän ei tartte aihiota vaan se sisältyy hintaan ,jolloin vanhat jää pahanpäivän varalle tai myytäviksi.

    A.V.G
     
  18. ja vielä löytyy hyllystä (tallin katosta) 58 Edselin takapuskuri , se malli jossa pidemmät päädyt eli isokorisen...

    Yv:t lähteneet kyselijöille.
     
  19. Kyselyihin vastailtu ja eka tilauskin sisässä.
     
  20. Nyt aika toimia jos haluatte keväällä aukoa kromia sisältäviä paketteja !

    Käyn siis tarkastamassa tuotteet ennen rahtausta ja näin varmistetaan asiallisten ja hinta laatu suhteeltaan hyvien tuotteiden saapuminen Suomeen ja hoidan paikanpäällä myös tavaroiden käsittelyn rahtikonttiin asti sekä täälläpäässä kontin purun ym jotta kolhuilta vältytään.

    Kyselyt yv;nä niin vastailen kun olen lukenut / selvittänyt saatavuuden , lähes kaikkea löytyy ja näihin ei tarvitse vanhaa osaa vaihdossa .

    AVG
     

Kerro tästä muillekin!