Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. jake81

    jake81 Gearhead

    Nonni. Startti olis irti ja tarvis alkaa irrotteleen vanhaa pultin pätkää. Samalla tutkailin tota neste vuotoa niin lohkossa ei näy ainakaan halkeamaa, näytti että tulis vielä dekkipintaa ylempää, eli kansi täytyy irrotella keväämmällä, mikä noissa turboissa alkaa yleensä vuotamaan, kansipahvi vai haljennut kansi??
     
  2. jermu88

    jermu88 2nd gear

    Löytyykö täältä eteläpohjanmaan lakeuksilta ketään iloista veikkoa joka jeesais tuon korotuksen kans(sauvojen kiristys ja palikat taakse) meikällä kunnei oo tiloja eikä oikee kokemustakaan.

    Kärsimykset tietysti korvataan.

    Toki ei tartte olla pohjanmaaltakaan
     
    Muokattu: 5.5.2016
  3. JuHo^

    JuHo^ 3rd gear

    Tällainen tyhmä kysymys kun tässä on kevyt k-a rekattua lavuria haettu ja pihalla yks sähköpumpullinen seisoo. Joten on kriteerinä ollut että mahdollisimman mekaaninen tarvis olla mutta kuin ei ole myynnissä ollut muutakuin sähköpumpullista. Onko mitenkään edes mahdollista saada johonkin -94 malliseen sähköpumpun tilalle mekaanista niin että 4L80 lootakin vielä toimis autossa. Jotenkin mennyt lopullisesti luotto noihin sähköpumpullisiin kun tänään hajos taas yksi ja omassa 80tkm ajettu pumppu joka oireilee...
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ootko kokeillut vaihtaa fsd:tä?
     
  5. JuHo^

    JuHo^ 3rd gear

    FSD poksi on kuukauden vanha eikä auttanut ongelmaan
     
  6. palontie

    palontie Double Gearhead

    Onko minkä merkkinen ja mistä ostettu,ebay?
     
  7. JuHo^

    JuHo^ 3rd gear

    usparts helsingin tiskiltä hain kun siellä töissä olin ja merkkiä en nyt tähän hätään muista. Onko jossakin merkissä mallissa ollut jotain onkelmaa???
     
  8. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kai noi us partsit on ok.Onhan niitä jotain kinukkeja kuulemma jotka ei laadultaan häikäise.
     
  9. kojo

    kojo Gearhead

    Niin, eikös uspartsi nimenomaan myy sitä kiinalaista Dormania, tietty vika voi olla muuallakin kuin pmd:ssä kun ei tiedetä muuta kuin että se "oireilee"
     
    jake81 tykkää tästä.
  10. jake81

    jake81 Gearhead

    Eikös dorman ja standard ollut ne merkit mistä kannattaa kieltäytyä jos vaan on vaihtoehto tarjolla.
     
    juy40 tykkää tästä.
  11. JuHo^

    JuHo^ 3rd gear

    pumppu sellainen et tyhjäkäynti ihan ok. Takana tulijan mukaan ns. kortteri rallissa tulee välillä sinistä kitkaa ja toisessa kiihdytyksessä toimiikin taas ihan normaalisti kun kuuntelee niin moottoriäänessä eroa. Eilen viimeksi kärry perässä teki sitä että osassa ylämäistä koneen ääni muuttui kokojan vaikka tasakaasulla mentiin. Katsastuksessa teki sen että ekalla ryntäytyksellä kierrokset jodlas parisataa kierrosta ja nakutti, toinen polkasu ihan ok ja kolmaspolkasu jodlas ja niinkun olis ennakot ollu pielessä. katsuri katto auton läpittes ja kysys kokeillaanko uudestaan pakokaasutesteriin ja kaks polkasua ja molemmat ihan ok
    Oma lottorivi menee ennakonsäätimeen kun suuttimetkin on jo testattu

    eihän se varsinainen syöttöpumppu siitä parane että onko mekaaninen vain sähköinen mutta mekaaninen olis vaan kunnostaessa helpompi ja vähän varmempitoimisempi
     
  12. Mysteeri

    Mysteeri 1st gear

    moikka osaakos joku viisaampi sanoa että onko 6.5td normi ahdot 0,6bar?
     
  13. juunas

    juunas 1st gear

    onko kellään tehny mittaristo silleen että kun laitan virrat päälle niin kaikki mittarit pomppaavat tappiin ja laskeutuvat sitten normaalisti nollaan? radion käytin irti ja laitoin takasin (johdot oli huonosti ja muutenkin sai sulloa toden teolla) niin sen jälkeen oireet alkoi.
     
  14. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Millähän polttoainemittarin saisi kalibroitua siten ettei näyttäisi ~20 litraa liian täyttä...
    Ns. vituttaa jäädä välille kun tankki on tyhjä jo kun viisari yltää vähän punaiselle. Ei tehnyt sitä aiemmin. 20 litran lisäyksellä näyttää nyt 1/4 tankkia.
     
  15. Roju

    Roju 3rd gear

    Laitetaas tänne kun tolla duramax ketjussa on niin hiljasta.. Ostin tohon -01 k2500hd silveradoon uudet 16/8 vanteet o-et.llä. Onko kellään kokemusta mahtuuko 305/70 rengas pyöriin edessä jos meinaa kääntyäkkin joskus, vai onko toi 8 tuumanen vanne muutenkin jo liian kapee ko.kumille. Pitääkö tyytyä 285/75 renkaaseen. Tossa linkki mitä meinasin.. https://www.1001renkaat.com/renkaat-auto/toyo/open-country-m-t/305-70-r16-124p-35688
     
  16. t.t.tammi

    t.t.tammi 2nd gear

    Mulla korjaantu ku uusi polttoaineputket, sieltä tankin päältä olivat ruostuneet. Vedin letkulla.

    edit.
    Hydrauliikkaliikkeest 8-ja 10millin sisähalkasijoilla olevaa letkuu 5metrii kumpaakin. Tankin anturihässäkän peltiiputkii lyhennetty sen verran että sai letkut kiinni.
    Pitää muistaa sanoo että tarttis biodiisseliäkin kestää.

    Se aiemmin arvuuttelemani simpukan varsi lähti irti ilman että piti ruuvata simpukkaa irti. Ny on taas subu leimattu.
     
    Muokattu: 15.5.2016
  17. jermu88

    jermu88 2nd gear

    Perkeles piti laittaa vihdoinkin tuo downpipe ja katin korvaaja tilaukseen. Eipä vaan löydy marteliuksen sivuilta katinkorvaajaa. :(

    Onko kellää kokemuta US-Centerin vastaavista tuotteista vai myisiväkkö peräti marteliusta?
     
  18. juy40

    juy40 Gearhead

    Mielestäni myyvät Marteliusta...
    Ainakin Vanin putkisto oli Marteliuksen valmiste, joka tuli US-Centerin kautta... o_O
     
  19. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kaveri etsii itselleen subbea.Vaihdossa tulisi -03 mese 320cdi farkku,n.260hv 620nm.Ajettu n.273000km,pistäkää mulle yv jos kiinnostusta vaihtoon tulee.Ja Mese on siisti ja kaikilla herkuilla.
     
  20. jermu88

    jermu88 2nd gear

    Ok, laitanpa siis tilaukseen.
     

Kerro tästä muillekin!