66 dart pyöränpultit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Hex666, 21.5.2016.

  1. Hex666

    Hex666 1st gear

    Aloittelin tuossa uutta raatoa näpräilemään ja sehän alkoi perinteisesti siten että 4/5 pulttia poikki, ei oltu tuota rengasta sit 80 luvun irroiteltu... Eli mistä saa uusia pultteja tuohon?
     
  2. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Eihän tuossa vaan ole kuskin puolella vasenkätiset kierteet?;)

    Vanhoissa mopareissa noita on ollut, mutta enempää en osaa sanoa, kun en noista mopareista niin tiiä.
     
  3. Hex666

    Hex666 1st gear

    Jep kyllä on, ja oli kyllä tiedossa ennenku aloin voimailemaan:D Yks lähtikin ihan kunnialla vaan nuo neljä heittäyty kusipääks.
     
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Rockauto.com sivusto on hyvä varaosakatalogi. Kävin kurkkaamassa ja noita on ollut muutenkin erilaisia, kuin ne kuskinpuolen vasenkätiset jengat - niitäkin on löytynyt mun autoista vaikka sillä lailla sekaisin, että yks oli normaalimpaan suuntaan ja neljä aukesi toisinpäin. Mulla on vielä takana vasurit jengat ja se teetti rengasliikkeessä sen, että joutuivat käsityökaluilla operoimaan. Ei ollut vasuria pulttipyssyä.

    Mutta niitä pultteja on ollut eri pituuksia riippuen onko alla 9", 10" vai levyjarrut.

    Ota varuilta mitta siitä, mikä jäi ehjäksi ja sit soittelet mieleiseesi US autojen osia myyvään kauppaan. Jenka on 7/16-20 rockauton mukaan ja eiköhän jollakulla kauppiaalla oo pultteja ihan hyllyssä. Ja muttereita myös.
     
  5. Hex666

    Hex666 1st gear

    Jahas, niin tarkemmin ku asiaa miettii nii sama kai tuohon on vaihtaa ihan normi pultit. Pitää pyörähtää paikalliset varaosaputkat läpi.
     

Kerro tästä muillekin!