Street Race Rambler

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Tero2, 27.5.2013.

  1. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Tattis hyväst filmist.... tosta viäl sisält liikkuvaa kuvaa
     
  2. Herje

    Herje Double Gearhead

    Hyvin se rambieeri kipittää.:)
     
  3. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Juu, lähtee ku markan munkki!
     
  4. 2dht

    2dht 3rd gear

    Etutassu jo hiukan nousi, hyvä hyvä...
     
  5. kepuri

    kepuri Gearhead

    asiallista meininkiä,mukava seurata videoita.tiijä vaikka joskus tulis paikanpiälle näitä kapinoita kahtomaan.
     
  6. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    [​IMG]
     
    Mikkis, Naumasto, mukko ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. 2dht

    2dht 3rd gear

    Kyl tota kehtaa shellin paarissa esitellä..
     
  8. Pölyttäjä

    Pölyttäjä Gearhead

    Eihän tuossa näyttänyt olevan pito-ongelmia? Hyvin kulkee.
     
  9. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Kahes ekas oli vähä enempi suddailuu ja bensanpaineet jossai 0,1bar .... Eka veto 11,77 60jalkane reilu 2 ja loparit 156... toine veto oli vissii jotai päälle 12sekkaa.. kolmas toi enkka johon rengaspaineet osu kohilleen ja bensanpaineet tajus kattoo ja nostaa... Sit vimppaan vähä viäl renkaist painet vege mikä ei sit toiminutkaa ja oliks aika joku 11,3. .. Tuntu et paras pito ois renkais ollu jollain 0,8paineil.... tietty voi olla et viimäses vedos pääs rengas pyörähtää vanteel ku oli ainaki aivan tyhjä ku kotiin pääs.... Noo kiikala ens vkl katotaa mite siel saa pitoo...
     
    Impalala tykkää tästä.
  10. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Onnittelut kympistä, hienosti Rambler kulkee!
    Tälläin siviilin silmään näytti se sun toinen lähtös siltä että takapää nousi niin ylös että ulosjousto loppui ja pito vallan irti, että ainakin takaiskarin säätöä vois ajatella ulosjouston osalta? Tai sitten näin omiani?
    Se kymppi seiska oli joka tapauksessa hienon näköistä menoa. Thumbs up!
     
  11. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Kiitoksii... joo noita videoita koittanu kattoo kans et näkyys niis tota iskari juttuu... Niihinhä tehtii sillo viimevuonna jo korokepalat mut voi olla et tartteeki enemmän mitä laitettii.....Mut perä näytti kestävän ainaki hyvin :)
     
    Muokattu: 25.5.2016
  12. Catiska

    Catiska Gearhead

    Komeasti tuo laukkaa! Mitkä takarenkaat sinulla olikaan käytössä?
     
  13. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Hoosier quiq time pro 27x10,5 R15 ... Tarkotus oli et ens kesänä koittais korkeempaa ja leveempää gummia...niin ja ens talvena saa kyl ne kaaret vääntää hyttiin.
     
  14. Catiska

    Catiska Gearhead

    Kiitos! Kyselin siksi että saisin vähän vertailukohtaa omiin renkaisiini. Samaa kokoa paitsi tuuman matalammat. Mutta jos nuo sinua tuohon aikaan kiidättää niin hyvin silloin riittää minunkin pirssiin.
     
  15. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Kiikalas käytii joo.... eka veto ja ölipaine valo palaen maaliin... Siit kamat sit kyytii ja kotii ihmettelee.... Kiikalas avettii öljylauhduttimen letkut et näki kiertääkö startauksella öljyt no ei kiertäny eli kotii tutkii... no siäl sit porakone pyörittää öljypumppuu ni täh öljykiertää nou propleemos.... Täsä nyy vaihretaa ton punavalon tilal öljynpainemittari ja ku mitää ei tol keksitä ni lyödää kamat nippuu.... blacklist ajot loppu omalta osalta tältä vuodelta....
     
  16. Ade62

    Ade62 Gearhead

    No hitto. Olisko motissa joko liian vähän ööliä et vetäis pohjan tyhjäksi tai liian paljon et kampikoneisto vaahdottaa öljyn.
     
  17. peltsi

    peltsi Gearhead

    no mitäs tero meinaa loppu vuoden? Westcoast kisoi?
     
  18. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Poriin ois tarkotus ens vkl men ajelee ja pakko se on viäl jossai kohtaa nousta takas bläkkilistal nythä mustanlistan seuraavat 2kisaa osuu päällekkäin täällä päin olevien kisojen kaa,mut jos sit heinä-elokuus pääsis takas listal... Tos yhes vedos mink otin ni taas kaasari temppuili ja seokset laihalle täyskaasus silti aika oli ollut 12,1 rengas paineetki oli yli kilon.....
     
    kari6767 tykkää tästä.
  19. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Nyyt tuli uutta vikaa tai tätä samaa vaivaa tais jo Alastarossa olla... Kone vetää kolosella 5tonni asti jonka jälkee soppa loppuu... Pumppuna Holleyn Sininen ja sen mukana tullut regu.. Tankki Jazz 45litrane takakontissa ja pumppu asennettu tankin alareunaan. Bensalinjat reguun asti 10mm ja regulta kaasarille An8.Pumpun ja tankin välissä joko 10mm tai 12mm.. Alastarossa sillon kahessa ekassa teki vähän samaa,mut sillon bensanpaineet olikin mittarin mukaan 0,1-0,2bar... Noo eilen tyhjäkäynnillä painemittari näyttää ainakin 0,6bar,mut tavara loppuu kesken... Tarttee tuo mittari laittaa kabiiniin ja kokeilla tänään uudestaa ja samalla tuo bensapumppu ottaa irti ja kurkat sitä vähä enempi... Bensalinjat oois tarkotus uusia talven aikana et pääsee kaikista lopuista klemmariliitoksista eroon ja taitaa tuo pumppu mennä samalla vaihtoon.....Kysymys kuuluukin minkä kokosesta tohon tuo alkulinja tars olla siis tankilta reguun ja minkä tuottonen pumppu?
     
  20. Catiska

    Catiska Gearhead

    Enemmänkin epäilen sitä pikkuista regua mikä sen pumpun mukana tuli. Minulla oli vastaavaa oiretta viime kesänä, nyt rakennan uudet linjat, myös paluu ja isompi paluulla oleva regu.

    Klemmariliitokset kannattaisi poistaa heti, taitaa olla tuurista kiinni että päääset kisakatsastuksesta läpi tai sitten pitää olla hyvät puhelahjat.

    Minulla on sama pumppu samassa paikassa, eli tankin alareunan tasalla jolloin itse pumppu on siis muutaman sentin alempana kuin tankin pohja. Linja tankista esisuodattimelle ja pumpulle on AN12 kokoa. Pumpulta eteenpäin minulla on 1/2" putkea, meno ja paluu.

    Pidän tankki täynnä, se lisää painetta pumpun imupuolelle mutta ensimmäisenä varmistaisin tuon pikkuisen regun riittävyyden.
     

Kerro tästä muillekin!