6.5td ei edelleenkään lähe käyntiin...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja juuv8, 23.5.2016.

  1. juuv8

    juuv8 1st gear

    Kokeillaan nyt tännekkin. Auto GMC sierra 6.5td 1998. Startatessa vain hörähtää, ei käynnisty.:mad: Voiko vika olla PMD:ssä? Ajonaikana ei ole sammunut. Aiemmin auto lähti käyntiin tunnin parin päästä ilman mitään, mutta nyt ei kirveelläkään. Mitään vikakooodia ei tule.

    Auttakaa miestä mäessä!!o_O
     
  2. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Jos T-haarasta tulee dieseliä niin uskoisin että boksi kaputt..
     
  3. Bukero

    Bukero Gearhead

    ajonesto päällä???
     
  4. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    vikakoodit?
     
  5. Rockapina

    Rockapina 1st gear

    veikkaisin kanssa tota PMD poksia. Itellä teki samaa ettei lähtenyt ajon jälkeen heti käymään vaan piti antaa tunnin huilailla että komponentit jäähty ja sitten toimi. Koskaan ei ajossa sammunut. Tilasin poksin Pensacola dieselistä oli siellä siirtosarjan kanssa 200€ pintaan. Toi boxi vika kun ei anna mitään vikakoodia. Toki voi olla ajonestokin päällä.
     
  6. juuv8

    juuv8 1st gear

    Ajonesto on Kojolla otettu pois. Jari Mäellä kävin luetuttamas koodit, vain turbon solenoidin koodi.. Asentaja kävi tietokoneen kans koeajolla ja sano että pumpun sulkuajoissa(tai joku sellanen) ei mitään häikkää joten ei vikaa pmd:ssä. Pmd:tä ei ole vielä siirretty vaan on vanhassa paikassa. Nyt auto on seissyt 5 päivää tallilla, vain hörähtäen ei muuta. Vaihdoin solenoidin uuteen ja seuraavana aamuna ei toiminu hehkut, eikä uus solenoidi pitkän startin jälkeen rumasti savujen kera käyntiin. Seuraavana päivänä Mäellä kokeiltiin vanhaa ja hyllystä uutta solenoidia, mutta turhaan. Eilen kokeilin tallilta autoa käyntiin, mutta ei. Heiluttelin johtoja ja releitä, kokeilin sulakkeita sun muuta ja yks kaks ei p-aine pumppu toiminu. Uudestaan heiluttamaan johtoja ja irrottelemaan releitä ni pumppu alkoi toimimaan ja hehku taas toimimaan kuten ennen. Nyt siis taas vain hörähtää, ei muuta. Onneks sain tänään hinurilla auton kotia ni saa ruveta kunnolla tutkimaan. Hyviä neuvoja otetaan innolla vastaan.
     

Kerro tästä muillekin!