Kristillinen autoyhteisö/kerho

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Pekkislainen, 17.7.2015.

  1. Rantala

    Rantala 3rd gear

    Ei, eikä jihadistit. :p
     
  2. Pekkislainen

    Pekkislainen 1st gear

  3. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Muskeliautopainotteisuus voi olla hiukan rajaava tekijä. Kesytetyllä 1973 vuoden monimonikymppisellä lienee parasta pysytellä vain pussihousujen ja muiden pierujen seurassa. :p
     
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    Honda riittää, jos lahko on oikea?
     
  5. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    Mikä hitto teitä neropatteja oikein vaivaa?
     
    Nutlass tykkää tästä.
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kai se on tiettyjen uskonnonlahkojen huono maine ja teot. Vähän kuin mustalaisten ja pakolaisten kanssa.
     
  7. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Tai sitten se kertoo yliherkkyydestä kristinuskoa kohtaan. Jos on aihe, joka ei kiinnosta, ei ole pakko lukea ja kommentoida. Ylläpito voisi muuten olla herkempi tapauksissa, joissa ainoana päämääränä on trollata keskustelua! Annetaan poikien kerhoilla, kyllä tähän maahan ja OD:lle pitää mahtua tällainenkin kerho ja keskusteluaihe.
     
  8. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Ollaan kato saatananpalvojia. Kerhokin on perusteilla: "Saatanan mobilistit"
    Annoin sulle muuten tykkäyksen kun muut ei antanu!
     
  9. peltsi

    peltsi Gearhead

    tekopyhyys
     
  10. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    Avaas vähän. Ihan en nyt tajunnu.
     
  11. max

    max Double Gearhead

    Tekeekö se ihmisestä hihhulin,jos uskoo siihen "omaan juttuunsa" oli se sit vaikkapa Jeesukseen.
    Kaverini joka on myös kaltaiseni Chevy vouhottaja on löytänyt uskon ja saa siitä hyvää oloa,mikä hänelle suotakoon koska äijä on ollut kovilla henkisesti ja fyysisesti.

    Hän löi mulle käteen hiljakkoin Uuden Testamentin kätevänä taskukokona.Duunissa on silloin tällöin luppoaikaa,ja ajattelinkin ihan piruuttani sen lukasta, ja jos selviäis mistä siinä on kysymys(kaikki Morgan Kanet kun on jo luettu).
     
    cdv70 tykkää tästä.
  12. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Morgan Kanet voi muuten lukea moneen, moneen kertaan. Mulla oli koko sarja. Saman pituisena kuin kane ja hoikkana oli helppo samaistua. Mut ei sillä, lue pois se raamattu. Kerro sit mitä siinä tapahtui, itse olen yrittänyt lukea sen pariinkin kertaan huonolla menestyksellä.

    Jehovat ajaa täällä Fordilla, karauttivat viimeksi pihaan, tällä viikolla, uudella F150 pikkarilla, nuoria kauniita plikkoja tupa täys. Jouduin pyytään poistumaan kun istuin kuistilla pelkissä kalsareissa. Oliko tämä nyt sitä Johdatusta tms?

    Ekalla kertaa joku aika sitten tuli vaan yks vanha ukko jollain tojotalla. Aika hiton äkkiä osasivat sopeuttaa lähestymistavan sellaiseksi minkä olettivat tuottavan lämpimän vastaanoton. Pihalla oli sillä kertaa neljä omaa äffästä.

    Pahuksen kalsarit.
     
    Muokattu: 23.6.2016
  13. max

    max Double Gearhead

    Powerstroke,Morgan Kanet on tosiaan luettu moneen kertaan,ja ovat mielestäni aika mukaansa tempaavia,vaikka ovatkin ns.kioskikirjallisuutta.Sorry vähän OT.

    Duunissa tosiaan taukohuoneessa kukaan ei nykyään puhu toisilleen,koska kaikki räpläävät puhelimiaan.Itsellä kun on tavis puhelin,niin olo on usein vähintäänkin ulkopuolinen,ja olen joskus funtsinut,että olenko tässäkin asiassa jonkinlainen friikki.

    No,jotkut miehet leikkivät puhelimilla,toiset taas Isolohko Letukoilla.
    Nyt kun olen nämä juhannusyöt duunissa,niin pitääkin heittää "Iso Kirja" reppuun mukaan,ja kokeilla saako siitä selkoa.

    No saa tai ei niin kaikille hyvät juhannukset tasapuolisesti!!
     
  14. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Itse "luin" UT:n äänikirjana työmatkoilla. Ollakseen jokseenkin vaikeaselkoista tekstiä (käännöksestä riippuen jopa erittäin), niin jotenkin toisen lukemana siitä juonesta sai paljon paremmin kiinni. Toki sisältö oli pääpiirteittäin tuttu entuudestaan.
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ei tossa oo mitään väärää. Usko on monta murhamiestä, juoppoa ja muuta rauniota pelastanut.

    On myös paljon ihmisiä jotka pitäisi uskonnolta pelastaa.


    Sellainen uskon näkemys mihin kaikki ovat tervetulleita on hieno. Sitten kun taas on niitä ei sitä ei tätä muut palaa helvetissä paitsi meidän lahko.


    Tuli vaan mieleen onko Suomessa liikaa uskonnollisia jenkkiharrastajia jos muskelivehkeille oma klupi?


    Kaikkea hyvää silti.
     
    rb tykkää tästä.
  16. Pekkislainen

    Pekkislainen 1st gear

    Nostetaanpas tätä topiikkia, kun kohta on taas ajokausi lähössä käyntiin. Monet kommentit näyttää menevän ihan ohi topiikin, joka oli ekassa viestissä.
    Mutta selvyyden vuoksi, siis mukaan voipi tulla kyllä cruisailuautoillakin, buick, chevy, cadillac, yms yms.

    ps. tällä ei ole mitään tekemistä jehovien kanssa, vaikka jotkut haluaa niin kovasti sitä väittää
     
  17. hantta

    hantta Double Gearhead

    Pekkislainen kirjoitti: ps. tällä ei ole mitään tekemistä jehovien kanssa, vaikka jotkut haluaa niin kovasti sitä väittää. Eli edelleen; onko jehovantodistajat tervetulleita, vai ei?
     
    Karpov tykkää tästä.
  18. Catiska

    Catiska Gearhead

    Ainakin minulle tuo tuli selväksi jo edelliseltä sivulta. Miksi asiaa jauhaa, vai oletko sinä hantta (karpov liene myös) jehovan todistajia ja haluaisitte kenties liittyä tuohon em mainittuun autokerhoon? Jos ette niin miksi jauhaa.

    En suuremmin tunne jehovien touhuja enkä ole tutustunut (vielä) tämän aiheen kerhon toimintaan mutta sen verran tiedän että jehovia ei lasketa kristilliseksi yhteisöksi. Joten miksi väkisin haluatte sotkea asiaa tähän?

    Voitte varmaan perustaa oman jehovien linttakerhon jos se tuntuu olevan sydäntä lähellä mutta miksi tulla vänkäämään toisten keskusteluun jos ei ole asiaan varsinaisesti mitään annettavaa.
     
    cdv70 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!