Sellumaali? ja pinnan käsittely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja jeroo, 26.6.2016.

  1. jeroo

    jeroo 1st gear

    Morjens!

    Kirjoittelen taas isäni -87 Dodge Diplomatista.
    Auto on vaaleansininen ja oletettavasti alkuperäisessä värissään, katto on jonkinlainen nahkapinnan näköinen valkoinen/vaaleanharmaa. Pinta on aika matta ja siksi myös aika vaikea saada pidettyä puhtaana.
    Se pitäisi pestä ja vahata tai laittaa jokin pinnoite tulevien pesujen helpottamiseksi.
    Ilmeisesti nuo on jollakin sellumaalilla maalattu ja nykyaikaiset liuotinta sisältävät vahat eivät oikein sille sovellu? Jotain luin myös thermoplast-maaleista, mitenkäs niiden kanssa?
    Onko kokemusta noista maaleista ja niiden suojaamisesta tai pesusta ylipäätään? Ei varmaan ihan millä tahansa uskalla kokeilla, mutta tekisi mieli jotakin saada pintaa suojaamaan.
    Ja mitenkäs tuo katto, uskaltaako pestä "millä tahansa"?
    Kokemuksia, varoituksia ja ainesuosituksia kuunnellaan, pesukintaaltakin on kyselty mutta siellä on suurin osa väestä paneutunut vähän tuoreempiin kohteisiin :)
     
    Muokattu: 26.6.2016

Kerro tästä muillekin!