c4 oireilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja mr.muscle, 25.6.2016.

  1. mr.muscle

    mr.muscle 3rd gear

    Eli tämmöstä oiretta ois ilmassa! Lootana on tosiaan tossa torinossa clevelandin jatkona c4 jonka tuossa purin ja kunnostin!Sisukaluiksi tuli alton red eagle kitkat ja kolenen levyt ja pannoiksi altot!kaikki tiivisteet yms on uutta ja välykset on arvoissaan!pumpun käytin auki ja näytti ehjältä!venakoneistoon tuli b&m:n shift kitti....nyt on semmoista oiretta että laatikko pelaa kylmänä hyvin ja pakkovaihteilla niinku pitää ja vaihtaa napakasti ilman ongelmia!semmoinen vaiva on ilmaantunut että d:llä ajaessa varsinkin kaupungissa meinaa jättää 2 päälle ja koettaa lämpimänä luistaa kevyesti....lopettaa kyllä jos lyö kepistä 1 päälle tai antaa enemmän kaasua et kikkarilla puottaa pienempää!onko venakoneistossa jotaki häikkää?pantoja on säädetty useampaan kertaan mut ei vaikuta juurikaan asiaan!ja toinen että ei meinaa pudottaa kuormittaessa pienemmälle muuta kuin kickdownilla....
     
  2. xarper

    xarper Gearhead

    Governööri ilmeisesti kaipais putsausta/säätöä? Itellä ihan sama vika.

    Jos painaa reilusti kaasua että kickari ottaa enemmän ni huomaa vaihdot mutta pintakaasulla jos lähtee ni en osaa sanoo kyllä vaihtaako kahta kertaa pykälää.

    Tuossa tuo oma ketju vielä aiheesta http://www.overdrive.fi/forum/threads/c4-ei-vaihda-pienempää.303474/

    Tein ite vielä et käänsin modulaattorin kiinni kokonaan (kevyesti) ja otin 1½ kierrosta auki. En tiedä onko tuo auttanut vai ajo vaan mutta nyt jo huomaa vaihdot vaikka ne tapahtuu vieläkin ihan helvetin aikaseen ja ei meinaa pienempää vaihtaa kun vasta ihan paikallaan.
     
  3. mr.muscle

    mr.muscle 3rd gear

    Juu tuossa jo aikasemmin luin nuita ketjuja läpi!samantapasia oireita tuntuu olevan....tosin mulla kylmänä huomaa selvästi et lähtee 1 liikkeelle ja vaihtaa isompaa....ja ei tee aina sitä ongelmaa...satunnaisesti esim jos ajelee kaupungissa pidempään hiljaa...sit ku vaikka valoihin pysähtyy pidemmäksi aikaa ni saattaa lähtee liikkeelle ihan normaalisti!samoin jos vaikka hetkeksi sammuttaa ni lähtee heti ilman mitään luistoo vetämään...saattaahan se olla se kuvernööriki joka temppuaa....purin sen osiksi ja putsasin ja ne venttiilit kyllä liikku herkästi siellä ilman karheutta tms...
     
  4. apa84

    apa84 1st gear

    Olisko kellään laittaa öljytikusta mittoja c4:seen
    Kokopituus ja yläraja.
     

Kerro tästä muillekin!