-92 fleetside rutinat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Ässä., 3.7.2016.

  1. Ässä.

    Ässä. 3rd gear

    Tere.

    Tuli hankittua tuollanen -92 fleetside. 4x4 manuaali ja 6.5 diesel
    Eteenpäin kun lähtee liikkeelle takaveto päällä, niin välillä alkaa rutina kuulumaan jakolootasta.
    Pienempää keppiä kun liikuttaa taaksepäin pari senttiä ni loppuu. Onko sielä jotain säätöjä tangoissa jakolootassa, vai onko merkki jostain muusta.

    Vaihdelootaan ilmeisesti kuuluu atf?
     
    Muokattu: 2.8.2016
  2. Frösä

    Frösä 2nd gear

    Kato onko jakiksessa öljyä.
    Mulla kävi 2gen ramilla niin, että oli pyörinyt kuivana ja oli sitten ne siirtohaarukat kulunut semmosiksi, ettei enään pitänyt holkkia oikeassa kohdassa vaan hyppi miten huvitti.
     
  3. Ässä.

    Ässä. 3rd gear

    Joo öljyt vaihoin joka reikään ku ostin. Lootassa oli perus ruskeeta manuaali lootaöljyä, mut panin atffät, koska mun muistin mukaan sinne ne kuuluu?
     
    Muokattu: 2.8.2016
  4. Frösä

    Frösä 2nd gear

    Juu atf:ää jakikseen laitetaan. En kyllä muista millaista ääntä aikanaan itellä '83 suburban piti.
    Eikä ole ite vielä tarvinnut enempää tapella vaihdelaatikoiden tai jakolaatikoiden kanssa, niin joku viisaampi vois kertoa enemmän.
     

Kerro tästä muillekin!