Ford Crown Victoria

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 1purehell, 13.2.2007.

  1. c-son

    c-son Gearhead

    Minun auto. Omat suorat kustannukseni Mercurylle Ruotsista Suomen kilpiin olivat 3500€, sisältäen verot, TÜV todistuksen, valomuutokset, valolausunnon, rekisteröintikatsastuksen, katsastuksessa todettujen vikojen korjaamisen, uuden Pioneerin mediasoittimen sekä matkat. Nyt se on erinomaisessa kunnossa, kilvissä ja ajossa joka päivä.

    Tehtaan varusteista mainittavimpia ovat automaatti-ilmastointi, tuplapakoputkisto, iso takakallistuksenvakaaja, 3.55 perävälitys ja avaimeton lukitus. Ruotsin aikana on ilmajouset takaa vaihdettu tavallisiin, samalla uusittu iskunvaimentimet. Ajettu sillä on se 146 tkm. Kuitteja varaosista ja huolloista löytyy parin sentin nippu Kanadasta Ruotsiin ja tietysti omani Suomessa.
     
  2. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Tosi hieno auto. Miksi myyt hyvän auton pois? Jos saa kysyä?
     
  3. c-son

    c-son Gearhead

    Autot ovat minulle harrastus, mutta keräilyyn ei riitä rahat eikä tilat. Hankin sitten taas jotain uutta näperreltävää tilalle. Vaihtokin voisi kiinnostaa, esim. toiseen harrasteautoon, moottoripyörään tai mönkijään.
     
    Muokattu: 10.5.2016
  4. Jarkki

    Jarkki 1st gear

    Mulla löytys -03 Crown victor policen intesepterin osaa jos joku tarvii, olis yksilö purussa. Alusta menee omaan käyttöön muuten kaikki myynnissä
     
  5. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Mikähän noita etelän autoilijoita vaivaa, ku ajeltiin kehä III länteen just ennen 1 tien liittymää alko edessäoleva fiesta/focus heittelehtiä ja jarrutella rajusti. No sitten moottoritie No1 alkoi ni kiihdytti rajusti ja jarrutti taas. Minä siinä totesin vaimolle, et vittu mikä pelle ja laitoin lapun lattiaan. Vieressä naapurilta tulikin isosti peukkua, ja oltiin vaimon kanssa, et mitähän ne juottaa täällä vetenä . Interceptor matka jatkui kohti hankoa, kunnes kirkkonummen liitymästä eteemme ÄNKESI isohko audi. Hetken päästä audi kuitenkin ajoi pientareelle, päästäen meidät ohitseen. Jatkoi matkaansa perässämme. Vartin päästä eteemme ilmestyi isohko BMW, joka ajoi heti pientareelle ja hiljensi vauhtia ilman näkyvää syytä. Ajettiin siitäkin ohi ja todettiin bemarin jatkaneen matkaansa meidän perässä. Olisko niin että etelässä katotaan liikaa poliisisarjoja ja hakuvalo(cruseasennossa) herättää kunnioitusta? Siistii ajaa vaimon poliisifordilla. Hieno hangonreissu.
     
    masafi, mikkis83 ja 1purehell tykkäävät tästä.
  6. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    ilmeisesti. Eivät voi olla jenkkejä/kanadalaisia, koska eihän pohjois-amerikassakaan heti sivuun vedetä jos sattuu polliisi taakse, vaan vasta kun kaikki hälyvalot rävähtää päälle. Tosi vittumainen tunne kun se tapahtuu.
     
  7. masafi

    masafi 1st gear

    Moi!Crown victoria police interseptor olisi tarkoitus tilata jenkeistä.Kattelin noita n.100000 mailia ajettuja n.2003-2006.Hinnat siellä n.2500-6000 taalaa.Onko tietoa toteutuneista vero päätöksistä nykyään,että paljonko menee veroa.Tulli sanoi että heillä on omat listat ja vero ei muodostu ostohinnan perusteella?Pitääkö vero heti maksaa,vai vasta käyttöön ottaessa.Mistä vuosimallista alkaen tuli noita flexifuel autoja?Olen ymmärtänyt että tuota 2003:sta vanhempaa ei kannattaisi ostaa?Kuulemma sen verran uudistuksia?
     
  8. rampleri

    rampleri 3rd gear

    Harvakseltaan noita suomeen tulee. Tuorein toteutunut verotuspäätös mikä silmiin sattu on toukokuulta.

    Vm. 2003 Crown Victoria, käyttöönotto 8/2002 197tkm. Verotusarvo 6700e. Autovero 1943e.

    Siitä miten tuo verotusarvo määrääntyy ei minulla ole mitään käsitystä.

    Tuo kyseinen CV taitaa olla sama auto joka oli keväällä myynnissä Lappeenrannassa noin kymppitonnilla ja äskettäin Tampereella kaheksalla tonnilla.
    Olisin käynyt ostamassa, mutta nopeempi vei.

    Joten itsekkin ruvennut katselemaan rapakontakaisia ilmoituksia.

    Autovero, rahdit, alvi, satamamaksut sun muut huolintakulut. Taitaa helposti tuplaantua hinta, kunnes auto suomenkilvissä.

    Valomuutoksia, rekisteröintikatsastus ja mitäkähän vielä?

    Taitaa vaan olla pakko lähteä tuohon tuonti ruljanssiin, jos moisen haluaa, paikallinen tarjonta kun on olematonta.

    Vinkkejä asiallisista ja luotettavista auton tuojista toivotaan ja mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon?
     
    Muokattu: 17.10.2016
  9. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Näissäkin tuntuu olevan hinnat karanneet, niin kun toki monessa muussakin nykyään.
    Muutama vuosi sitten sai leimatun poliisiväreissä olevan 6 tonniin.:rolleyes:
     
  10. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Mikä siinäkin on että kaikki hinnat muka karkaa johkin. Ainakaan mualimalla ei tämmösten läjien hinnat mee kuin alaspäin.
     
    masafi tykkää tästä.
  11. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Siinähän on sitten pisnesvako: ostaa maailmalta halvalla ja myy Suomessa kalliilla.
     
  12. hevimies

    hevimies Gearhead

    tälläseen topicciin törmätessä heräsi kysymys jotta oliskos jollain tuollainen crown vicci purussa? etu kallistuksenvakaajantankoa olisin vailla?
     
  13. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

  14. masafi

    masafi 1st gear

    Veroittajan sivuilta löysin crovn vicin 2002 veroja n.1900€ ja 2005 veroja n.2700€.Mulle tulee 2007 olisko tuon laskutavan mukaan verot n.3300€ vai vetääkö ne ihan hatusta?Auto kontissa ja lähtee kohta tänne :)Tuolla on ajettu n.92000 ml vaikuttaako kilometri määrät veroon tms.Toisaalta kohta se on täällä niin näkee paljo meni pätäkkää :)
     
  15. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Muistelen, että ainaki kunto määrää osan autoveroista.

    ...itelläki pienoinen haave joskus tuollainen crown victoria talliin saada...
     
  16. asperiini

    asperiini Gearhead

    Sitten kun ilmoitat että auto on huonokuntoinen niin tulli haluaa nähdä sen.
    Itsekin vienyt ajokelvottoman hylsyn tullin syyniin kun ei pelkät kuvat riittäneet.
     
  17. J.J.

    J.J. Gearhead

    Se on ihan todella pieni osuus mihin kunto vaikuttaa, mikä on toki naurettavaa mutta ilmeisesti järjestelmän ei haluta mahdollistavan antaa yksittäisen tullivirkailijan tehdä olettamuksiaan auton kunnosta/arvosta.
    Kilometrit on pääosassa iän ja toki itse automallin lisäksi.

    Moni on menettänyt paljon rahaa tuomalla ruuvattuja autoja Suomeen kovalla verolla.
     
  18. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mää kävin kerran katsomassa Audi V8:a josta oli mittari hajonnut (myyjän mukaan) maahantuotaessa tehdyn mittariruuvauksen yhteydessä. Ruuvaus siis tehty ylöspäin verojen pienentämiseksi. Ainoa vaikutus kuulemma oli ollut tuo mittarin hajoaminen (ja varmaan myös jälleenmyyntiarvon lasku), veroja sai maksaa ihan saman verran kuin muutenkin.

    E: tämä tapahtui vuosituhannen alkuvuosina, ei välttämättä vertaudu nykyhetkeen
     
    Muokattu: 28.10.2016
  19. J.J.

    J.J. Gearhead

    Katsot tullin sivuilta vaikka toteutuneita verotusarvoja niin kilometrit korreloi suoraan veronmäärään.

    Esim -12 vm a6 farkku, 180tkm ajetun vero vähän alle kahdeksantonnia, vastaavan 80tkm ajetun vero reilun kymppitonnin. Ja bemarin 535 -12 vm 190tkm ajetun vero reilu yhdeksäntonnia ja 50tkm ajetun vero vajaat kaksikymmentätonnia.

    Eli tuhansien eurojen ero ja käytännössä autot voi olla saman kuntoisia tai vähemmin ajettu jopa huonommassa kunnossa. Todelliset kilometrit voivat olla sitten ihan mitä vaan. Vastaavia esimerkkejä löytyy tuhansia.
     
  20. karivanner

    karivanner 2nd gear

    Ei vaikuttanut kilometrit mulla veroon yhtään mitään (viime vuonna verotettu). Verrokkiautot suoraan nettiautosta otettu (Lincoln Town Car) ja siitä suoraan laskettu veroprosentti.
     

Kerro tästä muillekin!