904 turbiinilukon toiminta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja slantman, 3.4.2016.

  1. slantman

    slantman 3rd gear

    miten sen kuuluis toimia? taitaa olla -78 loota saman ikäisen 318 perässä ja tuntuu lyövän lukon päälle heti kun kolmonen menee päälle, myös ihan karvaralli vauhdissa, onko kickdown nyt päin peetä vai kuuluuko sen mennäkkin? maantie vaudissa taas en huomaa koko lukkoa, mahtaako toimiakkaan, sopiiko tohon lootaan lukoton turbiini ja ongelma olis sillä kuitattu? jos siinä nyt edes ongelmaa on..
     
  2. JuTi-racing

    JuTi-racing Gearhead

    Kokeile säätää kickdownia jos on sähkötön loota. Eli vain yhdellä kolminapasella pistokkeella varustettu. Mulla teki samaa ja kickdown piti olla siten, ettei erillisellä jousella vedetä kaikki vivuston välyksiä ihan tappiin asti vaan kick down vipu nousi vain siihen asti mihin laatikossa oleva jousi sen palautti. Eli toisin sanoen säädin siten et kaasu pohjassa kickdown on pohjassa mutta sitä ei palauteta sen pitemmälle kuin laatikon jousi sen palauttas. Lukoton turbiini ei mee. Eri booritus.
     
  3. JuTi-racing

    JuTi-racing Gearhead

    Tuli vielä mieleen, että silleen ton testaat nopeiten, että jos sulla on konehuoneessa kickdown palautusjousi, niin nappaa se irti ja kojolle.

    Mullakin ennen kickdown säätöjä iski lukon ja kolomen yhtäaikaa päälle ja nekin ihan liian aikaisin. Jossain 20-30kmh:ssa. Säädön jälkeen lukko tuli päälle jossain 60-70 vaudissa pintakaasulla ajettaessa.
     
  4. slantman

    slantman 3rd gear

    joo yks kolmenapanen liitin lootassa, täytyy koittaa kikkaria säätää vielä, se toimii nyt lokarin vaijerilla niin aika helppo säädellä. Kiitos vinkeistä.
     
  5. kippis

    kippis Gearhead

    saitko toimii paremmin ? tarvis kans kokeilla tätä jousihommaa / kikkarin säätöä 727 laatikkoon.
     
  6. slantman

    slantman 3rd gear

    Eipä se lukon ongelma oikeen korjautunu, mutta nyt menee kolmoselle noin 40-50km/h pinta kaasulla mutta se lukko menee samantien päälle myös. Jos tuosta nyky säädöstä koittaa kiristää niin kolmosen vaihto menee liian pitkälle, mutta jo tuolla ajaa. Mietin että olisko vaan liian harva perä tolle lootalle.
     

Kerro tästä muillekin!