American Beauty Car Show 2016

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 14.4.2016.

  1. Kartsa67

    Kartsa67 3rd gear

    Hyvä reissu ja tapahtuma kaikinpuolin . Seuraavaa reissua jo paluumatkalla suunniteltiin ja alustavasti lyötiin lukkoon.

    RB:n kanssa olen samaan mieltä, siinä kadun varrella on hyvä istua aurinkoisella terassilla ja katsella autojen ohi lipumista. Vuosi sitten niitä tuntui olevan liikenteessä huomattavasti enemmän tai ainakin se muistikuvien mukaan oli vilkkaampaa? Voi olla myös että näin viimeksi kaiken kahtena koska se paikallinen vesi mitä alueelta sai hanoista oli aika vahvaa..

    Sunnuntain cruisinkin kaupungin läpi on kyllä varsin erikoinen ja hieno kokemus sekin. Katsojia riittää monelle kilometrille ja letka tuntuu olevan loputon.

    Jos nyt jostain pitää purnata, niin matkapuhelinverkot siellä tuntuvat vähän takkuavan, yhteyden pito muihin oli välillä vähän haastavaa ja tietty järjestäjien suuntaan voisi antaa tässä yhden vinkin samalla. Yksi rivi bajamajoja sinne alueelle voisi olla kova juttu. Ajoittain niihin kahteen vessaan oli jonoa kuin ilmaisia ämpäreitä olisi ollut jaossa (mikä ei olisi ollut huono juttu sekään ensihätään :)

    ps: SARKERI- 71, ensi vuonna ajetaan satamasta suoraan ilman temppuilevia naveja, eiköhän se laitakaupunki tullut nyt nähdyksi :D
     
  2. rb

    rb Double Gearhead

    /\ /\ Ai tekin...

    Meillä kuski oli että "minä kyllä tiedän" mutta niin vaan pörrättiin ympyrää pitkin Tallinnaa.

    Ois vaan pitäny laivalta lähteä seuraamaan sitä 62 letukkaa, kun ne oli varmaan jo tuntia ennen meitä hotellilla....
     
  3. Kartsa67

    Kartsa67 3rd gear

    Siitä Viikkarin terminaalin edessä olevasta huoltikselta, Statoil Linnahall lähtee yleensä isompi letka n. 13-13.30 johon kannattaa mennä mukaan, ainakin jos ensimmäistä kertaa on matkalla tuonne tapahtumaan. Tarkoitus oli itsekin liittyä siihen mutta he olivat ehtineet jo lähteä kun saavuttiin siihen tankkaamaan.

    Navi oli kyllä, mutta jostain syystä se tasaisin ajoin hukkasi signaalin ja sitten ajettiin vaiston varassa pitkin laitakaupungin kujia. Periaatteessa Haapsaloon on helppo ajaa siitä satamasta, mutta yhdessä kohdassa väärä käännös niin siellä sitten seikkailet. Matkailu avartaa :cool:
     
  4. xarper

    xarper Gearhead

    Ja tuntuu olevan aina jotain tietyötä menossa just siinä reitillä mikä muuttaa yhen mutkan viideeksi ja soppa on valmis :D
     
  5. Kartsa67

    Kartsa67 3rd gear

    Tuosta autojen määrästä letkassa, D'Agostinon kommetti ohessa lainattuna herran naamakirjasta: " Show cars left the CASTLE at 11AM with over 1000 cars cruisin' down to the Drag Strip"

    Mene ja tiedä mikä todellinen määrä oli? Riittävästi kuitenkin...
     
  6. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  7. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  8. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  9. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  10. Bukero

    Bukero Gearhead

    lauantai tuli haapsalussa pyörittyä. itse näyttely oli äkkiä kierretty. mutta kaupungilla ja erityisesti leirintäalueen puolella oli paljon mielenkiintoisia laitteita. ikäänkuin toinen näyttely. tuo vani kylthuuri taitaa olla suosiossa tuolla balteissa. pisti vaan silmään kun itsekin lähes parikytä (97-15)vuotta tuli vannailtua.
     
    Muokattu: 19.7.2016
  11. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    pimeroolis ja pequli tykkäävät tästä.
  12. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  13. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  14. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  15. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tuli käytyy ja varmaan ens vuonna uudestaan. Josko vaikka silloin sais jotain kalustookin messiin. Yrityksen puutteesta ei oikeen voi syyttää nytkään, pari vuorokautta väännettiin putkeen ja pe aamuna kuuden jälkeen todettiin et auto dösään keskeneräsenä et ehitään seittemäks satamaan, rakennetaan sit linnan pihalla valmiiks. No, 10 vajaa seittemän uato puoles välis menos dösään ku vinssi hajoo..., ei auttanu muuta ku tuuppaa takas talliin, retkiremmi bussiin ja viimetingassa satamaan. Näyttelys tuli hetki oltuu lauantaina, terassilla vähemmän vaikka sarkkeri tulikin nähtyy keiliksen terassilla aamupalalla. Enimmäkseen meni univelan tasottamisessa toi reissu, mut mukavaa oli silti. Cruisinki kaupungin läpi jäi sunnuntaina näkemättä ja kokematta ku tarvi kisailijoille kuskaa rekvisiittaa ja tulihan sielt jotain paluukyydissäkin. Kisas tuli sit oltuu gt-dartin miehistössä ja eihän toi ihan päin persettä mennyt.
     
    GBS tykkää tästä.
  16. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  17. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  18. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  19. *mape*

    *mape* 1st gear

    Sellasta menoa ... ;)

     
  20. impala67

    impala67 Double Gearhead

    reissuissa on parasta tien päällä oleminen, vaikka haapsalussa on hauska pörräillä onhan se kylän pääraitti äkkiä ajettu... Mutta oli tämän kesän paras meetti tähän asti. Tallinna haapsalu yhteys on ihan hieno jos poikkeilee valtatieltä niitä käpykylien kartanoita tsekkailemaan välillä
     

Kerro tästä muillekin!