Öljypainemittarin putki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja belair54, 27.7.2016.

  1. belair54

    belair54 Gearhead

    55 chevy pick upista meni alkuperäinen öljynpainemittarin putki poikki, missähän voisi teettää uuden putken? Mielellään Etelä Suomessa niin on järkevä ajomatka. Toi putki on tosi ohut vähän yli 3 mm halkaisijaltaan, vanhat pääty nipat on vielä käyttökuntoiset.
     
  2. Bukero

    Bukero Gearhead

    metalliputkena voi olla vaikee löytää mutta jos liittää voi/haluaa niin jatkoliittimiä tuolle putkikoolle kandee kysellä RASKONEelta sisun fuller-vaihteiston varaosista. samasta paikasta saa vastaavankokoista muoviputkea ja siihen liittimiä jolla koko metalliputken voi korvata.
     
  3. Rebel67

    Rebel67 1st gear

    Autometer valikoimasta löytyy kupariputkea jossa muistaakseni jotain liitos helmiä mukana.. Tai itse ainakin viimeksi kävin teettämässä hiflexsissä kuorma autoissa käytettävistä rasvarin letkusta ja liittimistä kasatun rakennelman..
     
  4. belair54

    belair54 Gearhead

    Täytyy tutkailla autometerin valikoima us partsissa, saiko hi flexistä pieniä putkia vai teitkö letkulla tai nailonputkella?
     
  5. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Nippeli-Tepoltakin löytyy jotain ohutta kupariputkea-
     
  6. Rebel67

    Rebel67 1st gear

    Autometer putki löyty southwest tradesta numerolla 3224 (2406-02B) Ja hi flexin tekemä tuli taipuisana nailonina jossa jämäkät rauta nipat mittaristoon ja lohkon kylkeen, on tosiaan samaa letkua jota käytetään raskaan kaluston rasvareissa, joten kestää hyvin kulutusta ja lämpöä.
     
  7. sibe70

    sibe70 Gearhead

    Kapillaari kupariputki, käytetään myös kylmäkoneikoissa esim. jääkaapissa.
     

Kerro tästä muillekin!