chevrolet van g20 -92 mittaristo ongelma + Ei enää hehkuta!?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja juke80, 13.12.2015.

  1. juke80

    juke80 1st gear

    Ongelmia mittariston kanssaa, ajossa alkoi yhtäkkiä kuulua mittaristosta ääni (ujellus joka kuuluu jos valot jää päälle kun autosta ottaa avaimet pois), huomasin että latauksen "viisari" näytti nollaa, samoin nopeusmittari näytti aika paljon alle normaalin. polttoainemittari tippui puoleen väliin vaikka tankki täynnä. Vähän ajan päästä nopeusmittari lopetti toiminnan kokonaan.
    Latauksen mittasin akun navoilta, näytti jotain 13.6v tyhjäkäynnillä.

    edit: nyt aamulla huomasin ettei enää hehkuta eli eipä käyntiinkää enää lähde....

    Jos joku viisas osaisi neuvoa eteenpäin, mulla ei vielä kokemusta näistä vehkeistä ole. KIITOS!!! :lol:
     
  2. ///Mies

    ///Mies 1st gear

    Onkohan vika löytynyt ja eikö kellään tosiaan ole vastaavia vikoja ollut? Itsellä kävi niin, että vaihdettiin laatikko -89 G20 6.2:seen ja ei hoksannu ottaa toiselta akulta kaapelia irti, niin startin kaapeli otti oikosulun runkoon joka ilmeisesti kyrväytti jonkun, koska nyt ei toimi mittaristossa muu kuin nopeusmittari ja sitten vielä se hehkutus ei toimi. Käytiin yks reissu tuoltaan, mutta vähän hankala kun joutu sen kopan kylmäkäynnistyksessä käyttämään auki, että sai lenkkiavaimella hyppyytettyä virran hehkureleeltä ja ois nuo mittaritki ihan kivoja, kun nytkin 800km reissun jälkeen löpö loppu 50m ennen kotipihaa, että aika tarkalle veti, mutta onneksi sentään noin lähelle pääsi että työntämällä pääsi kotiin :D :D Sitä kuvitteli että tuommonen trailerin kanssa menee vielä alle 15l/100km. Sulakkeista ei vikaa löytynyt, mutta noissahan vissiin on yleistä että siellä saattaa omia sulakkeita olla ympäri autoa. Ensimmäisenä nyt tulee mieleen se konehuoneessa rattiakselin yläpuolella oleva "ohjainlaite" tai mikä prk..le se sitten onkaan, kun ei netistä löydy millään tietoa siitä, mutta siitähän noita johtoja näkyy tulevan ja lähtevän aika paljo. Mikä se on?
     
  3. juke80

    juke80 1st gear

    jotain vikaa löytyi tuohon. sulake oli palanut olikohan gages tms. sen vaihtoi toimi vähän aikaa mutta poltti taas. oli samasta vissiin piuhat sammuttimelle siksi ei lähteny käyntiin. Eli hyppyjohtdolla uuden sulakkeen kautta sammuttimelle niin jo taas pelas...
     
  4. juke80

    juke80 1st gear

    niin ja oli jo omia johto viritelmiä siinä niin en tiedä missä lopulta vika oli... joku oikosulku varmaan.....
     

Kerro tästä muillekin!