727 rikko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja samuR, 29.7.2016.

  1. samuR

    samuR 1st gear

    Eli pakki hävis ja veto osittain päällä n-asennossa..parkilla koittaa kans eteenpäin. Öljypohjassa metallisilppua mitä mahtoi hajota?
     
  2. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    "Forward clutchin" mäntä nurjautti belleville jouselta niskat nurin ja pullahti porauksestaan pihalle kiilautuen jumiin siten, että kytkin laahaa päällä tms. Itellä kävi kahdesti sama jonka jälkeen kyseinen loota jäi varaosiks. En oo asiantuntija, mutta oireet on ihan samat eli mutua tarjoan :)

    Syytä ei selvinny, mutta oma epäilys on että venttiilikoneistossa on jotain häikkää josta syystä paineet pääsee satunnaisesti liian korkealle jonka takia se jous antaa periks. Oma meni mahdollisesti molemmilla kerroilla kun kaasuttelin konetta lootan ollessa parkilla
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Joo noinhan siinä on varmaan käyny. Tai sitten forward levyt on muuten vaan hitsautunu nippuun.
    Tää kuva on eri lootasta mutta samalla tavalla moopparissa käy.
    [​IMG]
     
    lemmy tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!