uusittu oodee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Jokeri, 24.2.2016.

  1. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    En usko että osaisin vieläkään korjata kelloa.
     
  2. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Ei se mitään. Ei osaa ylläpitokaan.
     
    440Mag, soppa79, Vuokralainen ja 1 muu tykkäävät tästä.
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    ^^ *REPS* ^^
     
  4. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Ei ole janoisia vielä ilmottautunut. Panokset kovenee, miten olis energiajuoma?
     
  5. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Jotenkin päin persettä olleet pari päivää nää sivuston asetukset, kun vaaka-asennossa taulutietokoneella sivun yläreunan tekstit siirty vasempaan reunaan päällekkäin. Toimii siis vain pystyasennossa.
    Vai sotkeeko mainos sivuston asettelun (mainosta ei tosin näy välillä ollenkaan...)
    Tuo kuvakaappauksen alareunan kustomointiteksti sai aikaan röhönaurut, kun sivustoa ei voi tuossa moodissa käyttää ollenkaan.

    [​IMG]

    Ja tuo nouseva ja laskeva sininen yläpalkki on ihan perseestä, vaikka lukisit sivuja 5,5" näytöllä olevalla puhelimella.
     
    Muokattu: 19.8.2016
  6. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Päivän parhaat spontaani hirnut lol lol lol
     
  7. artz

    artz Gearhead

    Edelleenkään ei ole tullut kävijälaskuria ketjuihin/myynti-ilmoituksiin, kuvanlataus myynti-ilmoituksiin tökkii (toimiikin kyllä satunnaisesti), ilmoitusten uppaus ei toimi (vai ei ole?) ja tuntuu että sivusto kaatuilee sillointällöin eli ei saa ladattua ollenkaan. Viimeksi eilen ehtoolla sivustolle en päässyt useaan tuntiin ollenkaan vaikka eri laitteillakin tuli kokeiltua. Jossain näin esikatselumahdollisuuden viesteille mutta tätäkään kirjoitettaessa ei näy "esikatselu" nappulaa, joka on selvä puute.

    Myyntipalsta muuten on mielestäni parempi kuin ennen. Kuvanlisäysmahdollisuus (vaikkakin satunnaisesti toimiva) on lisännyt ilmoitusten informaatioarvoa. Edelleenkin on toki niitä ilman kuvaa olevia parin kolmen sanan ilmoituksia, jotka skippaan helposti yli. "Auto myynnissä, lisätiedot soittamalla" -tyyliset ilmoitukset eivät herätä kiinnostusta vaikka kohde muuten olisikin kiinnostava. Jotain pitää pystyä vapaaehtoisestikin kertomaan ettei kaikkea tarvitse lypsää. ..mutta tuo on käyttäjien vika, ei palstan.

    Omiin saapuneisiin viesteihin pitäisi päästä helpommin käsiksi. Kun on kirjautunut sisään, niin etusivulla ei heti näe onko jotain saapunut. Siinä nimimerkin alasvetovalikossa vain "asetukset" ja "kirjaudu ulos". Saapuneet viestit/ilmoitukset saisi olla samassa kun nyt pitää mennä esim. yläpalkista "keskustelu" osioon ja sieltä oman nimimerkin vierestä vasta löytyy saapuneet viestit.

    Muuten tähän uudistukseen alkaa ehkä jo pikkuhiljaa tottua. Ihan "ok" jo nyt ja jos mainitsemani asiat saisi kuntoon, niin olisin varsin tyytyväinen.
     
  8. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Esikatseluvaihtoehto löytyy Lisää vaihtoehtoja... -napin takaa, mutta saisihan se toki olla aina näkyvillä.
     
  9. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Muistaakseni se 500 herjaus tuli siitä et varasto on täynnä tyhjennä tai osta lisää tilaa


    Vois olla melko tuttu ilmoitus, jos kirjoitusten määrä ois samaa kuin ennen uudistusta

    Tuntuu vaan et puolet väestä on paennut
     
  10. toivaja

    toivaja Gearhead

    Tulin ihan vaan mielenkiinnosta vilkaisemaan, kahdessa kuukaudessa uusia aiheita tekniikka osiossa aloitettu vähemmän kuin ennen viikossa.

    Todellakin tämä palsta on osaltani menettänyt kiinostukseni, mutta näköjään moni muukin on kyllästynyt.

    Ja edelleen täällä on koko ajan uusia ongelmia sivuston kanssa.

    Ihan sama kommentoiko joku tekstiäni, sillä käynen täällä aikaisintaan parin kuukauden kuluttua vilkaisemassa.

    Ei ole enää harrastajien kohtaamispaikka, itse olen siirtynyt enempi jenkkien harraste sivustoille siellä sentään ratkotaan ongelmia edelleenkin, eikä tehdä niitä lisää sivuston vajaavaisten päivitysten muodossa.

    So long!
     
  11. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Eikös näitä ongelmia saisi vähennettyä kun poistettaisiin auto-,tekniikka- ja harrastusaiheisia osioita pois jotta Yleistä keskustelua osio toimisi paremmin.
     
  12. Campala

    Campala Gearhead

    Kyllä vaan todeta täytyy että vanhaa foorumia on ikävä. Tälläisen "ei todellakaan datanomi" mielestä tämä nykyinen on syvältä. Ja poikittain.
     
  13. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    ja näemmä toisten törkeää haukkumista ja herjaamista sallitaan keskusteluissa. ei ole ylläpitoa moderoimassa koskaan mitään. huonommaksi menee kokoajan.
     
    mpower tykkää tästä.
  14. jariha

    jariha Double Gearhead

    tais päästä uuteen oodeeseen kaikki bannissa olleet takaisin, kun on senverran outoa käytöstä ollut muutamilta ns. pitkään nukkuneilta henkilöiltä vähälle aikaa:eek:
     
    yks toine mikko ja Karpov tykkäävät tästä.
  15. palontie

    palontie Double Gearhead

    Allapito on laittanut jopa uuden mainoksen!Ilmankos heti sivut TAAS kaatu.
     
  16. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Taitaa automaagio laitella ne mainokset ja sit sivut kyykkää, kun tila loppuu
     
  17. palontie

    palontie Double Gearhead

    Naurettavaa.
     
  18. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Muista en tiedä,ite tietokoneella selaan ja Adblock käytössä,ei ongelmia.
     
  19. Gunskynttila

    Gunskynttila 3rd gear

    En tiedä miten voi mennä näin perseelleen. Uudistuksen jälkeen tosiaan loppui mielenkiinto, meni niin sekavaksi kaiken kaikkiaan. Nyt myyn mieluummin rojut Facessa, helppo käyttää. Kyllä vanha OD formaatti oli sentään hyvä. Good bye!
     
  20. Catiska

    Catiska Gearhead

    Aika moni muukin foorumi on siirtynyt tälle samalle pohjalle. Hassua kyllä muualla väki on oppinut tätä käyttämään ilman ongelmia.
    Kertooko se sitten eri harrastajapiirien älykkyysjakaumasta vai mistä. Mutta jostain se kyllä kertoo. Vaan liekkö moni jää kaipaamaan jos pohjalta poistuu sakkaa.
     
    yks toine mikko tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!