Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

    Vaikka jotain tämmöistä ? :

    https://www.blocket.se/orebro/Pro_Street_Combi_67742340.htm?ca=11&w=3

    Tämmöisiäkin saisi Ruotsista aika monta parilla kymppitonnilla:

    https://www.blocket.se/vasterbotten/Caprice_68219782.htm?ca=11&w=3

    IS
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  2. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Jos tällä on tarkoitus koittaa nostaa maahantuotavien leppäjeeppien autoveroa ts. torpata tuontia? :D

    -JJ-
     
    Imusihti tykkää tästä.
  3. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

  4. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Niin tosiaan. Eli tuo pyyntihintahan saattaa olla kohdallaan jo heti 50v. päästä. :D
     
  5. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    No jos tuon käypä hinta raadin mielestä olisi esim 5 ke, niin miten kauas taapäin pitää mennä jonkun nyt 20 ke jenkin kohdalla, että niitä sai vitosella, eli n 30 kmk:lla? Ei varmaan ihan 50 v taa. Siitä vaan odottelemaan.

    Mutta tietysti jos pyynti nousee kuten tässä mainittu, niin karkuunhan se menee.
     
  6. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Tää http://www.nettiauto.com/chrysler/300c/8153889 on aina ollut mun haaveautoni ja varmaan sellaiseksi jääkin. Sama auto on myynnissä myös täällä od:lla. Sen verran hullu olen, että jos tuo raha olisi mulla lompsassa, niin ostaisin pois. Mielestäni hintakin on kohdallaan, koska ei noita maailmallakaan liikaa enää liiku, eivätkä ole halpoja. Melkein tekis mieli käydä kysymässä lainaa tohon, mutta kun realistisesti ajattelee, niin vaikka sais autolainan maksettua, niin rahat ei riittäisi sit enää ton kunnostukseen samanaikaisesti :oops:
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  7. ls1978

    ls1978 Gearhead

    Näin se maailma muuttuu. Taas uustuodaan leppäkylkiä. Tällä kertaa harrasteautoiksi ja museokilpiin kun kaikki täällä olevat on laulettu p...ksi 25 vuoden aikana. Kai joku tästäkin narisee kuinka jonkun ladon takaa löytyy vastaavia "tonnilla".
    http://www.nettiauto.com/mercury/grand-marquis/8180942
     
  8. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Niin.. 80-luvun estetiikan haluttavuudesta voi olla montaa mieltä, mutta minkä muun auton saa samaan hintaan samalla speksillä? 7000e ja uuden veroinen kunto, yhtä hyvät varusteet, ruiskukasi, automaatti, takaveto, tilaa koko perheelle ja parille labbikselle... Minun mielestäni olis "money well spend".
     
  9. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    En kyllä ehkä sijoittaisi rahojani tollaiseen? Sitten toki jos ois ihan v****i ettei tartteis miettiä yhtään.Kyllähän se varmaankin ihan toimiva ja hyvä peli on,mutta käyttöarvokin ihan nolla. :)
     
  10. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    ^
    Jokainenhan meistä toki itse päättää, mihin rahansa sijoittaa ja itsekin ostaisin ennemmin GM:n kuin Fordin farkun (henk.koht. mielipide)
    Mutta mitä tarkoitat lauseella "käyttöarvokin ihan nolla" ?
     
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Noiden uustuontiaika ei taida ihan vielä olla jos haluaa hyvät massit. Varmasti se tulee vielä. Nyt kun saa ihan hyvän vielä 3-4k niin niin... Toki ihan halvallakaan ei saa. Hintahaitari kaponen.
     
  12. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    30 päivää vuodessa :) ainakin jos säännöksiä yms.. noudatetaan.
     
  13. pantera

    pantera Double Gearhead

    Kyl tollanen priimakuntoinen merkuri on käyttöarvoltaan huikea, kamat ja ihmiset kulkee , perään voi huukata 9 metrisen vaunun ja kaikki tämä maksimi mukavuudella ja tyylillä. ja ei edes maksa paljoa .
    Tyylistä: Kasari meininki on nyt nosteessa
    Ehdottomasti jatkoon
     
    CTS, JYR ja leivonharri tykkäävät tästä.
  14. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Joo, tarkoitit kyseisiä laitteita museorekattuina. Tämä selvensi asian, kiitos.
     
  15. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Melkein pitää gm-uskollisuudesta huolimatta todeta että noista 80-luvun pitkäkatoista tuo markiisi näyttää melkein parhaalta omaan silmään. Alkaahan tuolla liikkumaan muutamia harrasteita jo aika sopuhintaan,olisko jopa niin että käyttövalmiit harrastepelit halpenee enemmän syksyä kohti kun taas projekteilla koitetaan rahastaa enemmän..? Kun niillähän se varsinainen sesonki on aluillaan. Tuossa olis asiallinen käyttökuntoinen kakkoscamaro alta kympin hintaluokassa, ja pienillä takavaloilla...

    http://www.nettiauto.com/chevrolet/camaro/8195107
     
    Muokattu: 2.8.2016
  16. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

  17. M

    M Gearhead

    Totta. Ihan ei taida olla kuvan kaltainen kun myydään osiksi tai isoksi projektiksi :)
     
  18. palontie

    palontie Double Gearhead

    Aika useesti vielä tuollaisia ilmoituksia on.Luulis vituttavan kun puhelin soi ja kysymyksiä satelee.Kuvat itse kohteesta hiukka karsisi heti soittajia.
     
  19. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Päivällä katseltiin Ponu65:n kanssa tuota samaista Grand Prixin ilmoitusta ja ajattelin tässä illemmalla kommentoida sitä ihmeellisiä myyjiä - ketjuun, mutta koska se jo onkin täällä, niin tyydyn vaan yhtymään hämmästelyihin.
    Runsas kuvasatsi laitteen todellisesta kunnosta antaisi varmaan paremman lähtökohdan ostajaehdokkaille arvioida, onko omalta osaltaan järkevää tuota hankkia ja säästäisivät myyjää selittämästä samoja asioita usealle soittajalle.
     
  20. Bukero

    Bukero Gearhead

    eihän kukaan kiellä ajamasta museoautolla käyttöajoa vaikka ympärivuoden kunhan maksaa siitä vakuutuksen normaalitaksalla. voi sopia vak.yht.kanssa. kyllä niille raha kelpaa. eikä sitä naapuriakaan sitten niin vituta.
     

Kerro tästä muillekin!