Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Houkutteleva tarjous, kiinni veti. Pikku lenkki riittää ihan pikitiellä, tietää sitten miten etenen tässä asiassa. Voin tarjota pullakahvit tai jotain vastapalvelukseksi. Yksityisviestillä vaikka numeroita, niin voi sopia että osaan tulla oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.:)
     
  2. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Onko Persuksen dodgen ohjausta parannettu? joskus kun se auto oli turun suunnalla, ajelin 4kaistaista tietä rekalla sen vieressä ja katselin miten sen auton kuski purjehti sillä(kuskin ikkuna oli auki niin näki hyvin kajuuttaan korkeammalta)... pelästyin että prkele, nyt se kiilaa alle!
    mutta kippari ottikin vaan tyhjät ruorista pois... puol kierrosta käänsi mutta auto meni edelleen samaan suuntaan.

    Just sellaisilla saa hyvää fiilistä ram:eista :cool:
     
  3. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Laitoin persukselle yksityisviestin.
     
  4. Cum-inssi

    Cum-inssi 1st gear

    Porukalla tietoa...auto seisoo yön pihassa ja aamulla käyntiin ja pakki päälle niin auto sammuu! Uudestaan käyntiin ja pakki päälle niin toimii ok!! 1998 24 tappinen kyseessä...
     
  5. Saetkae

    Saetkae 3rd gear

    Yöt jo niin kylmiä... Minun tekee saman jos ei muista laittaa N:älle käynnistyksen jälkeen ja anna käydä 30-60 sek ennen kun kytkee R tai D:n
     
  6. Cum-inssi

    Cum-inssi 1st gear

    Mistähän moinen johtuu??? Onko vaan amerikkalainen ominaisuus?? Jenkkifoorumilla kirjoteltiin crank sensorista.. eli kampiakselin asentotunnistimesta...
     
  7. jusky

    jusky Gearhead

    Siinä on se goerendin matalastallinen turbiini, eli pakkasella ja viileämmällä kelillä taatusti sammuu jos et lämmitä tyhjäkäynnillä. Kampuran asentotunnistin vaihettu viime talvena, vihkosessa oli kai merkintä?
     
    Saetkae tykkää tästä.
  8. Cum-inssi

    Cum-inssi 1st gear

    Niinhän se oli, käyttäjässä vika:)! Ei oo vielä tottunu tohon automaattilootaan:D
     
  9. smgt

    smgt 3rd gear

    Vakio turbiinikin saa kylmän moottorin sammumaan jos tyhjäkäynti on sopivan pienellä.

    Nou hätä!
     
  10. jusky

    jusky Gearhead

    Vp pumpullinen 24v ei sammu vakioturbiinilla, mutta ei se myös mitään muutakaan tee sillä vakio limpulla ; )
     
    sisu tykkää tästä.
  11. smgt

    smgt 3rd gear

    Joo eipäs tullu ajatelleeksi että vp oliki tässä :/
     
  12. persus

    persus 3rd gear

    on siihe kaikki väljät nivelet vaihettu ja tukilaakeri laitettu simpukkaan ja kiristelin simpukanki ...sillon tosiaan ku ostin ton ni siin oli luokkaa puolkierrosta tyhjää :D
     
    Hoovee tykkää tästä.
  13. NoSmokeNoPower

    NoSmokeNoPower 2nd gear

    Jos sitä led baria meinasit kaukovalo-ominaisuudessa ni tällänen näyttää kaukovalona http://www.jussinmaki.net/verkkokauppa/lazer_triple_r_28_black-p-40250-3786/ kun taas tälläinen on ainoastaan työvalona toimiva http://www.ebay.com/itm/52INCH-500W...ash=item3ac2419df8:g:fnAAAOSwbsBXpAK7&vxp=mtr
     
  14. Jakkehh

    Jakkehh 2nd gear

    Tuo linkkaamasi 8 asteen keilalla oleva ebay malli saattaa toimiakin jonkinlaisena pitkänä. Mulla oli aikoinaan GMC:n keulassa perus 30 asteen keilalla oleva 120W led bar ja se oli erinomainen työvaloksi, mutta pitkäksi siitä ei ollut. :)
     
  15. Karppaj

    Karppaj 3rd gear

    Mulla on tuollainen 480w osramin 4d ledeillä oleva bar ollut vuoden katolla. Se on 8/90 asteen keilalla. Hyvin se toimii lisäpitkänä. Se näyttää jonnekin 350-450 metriin hyvin. Liikennemerkit heijastaa vähän liiankin hyvin takaisin. Nyt on tullut osramilta 5d malli, missä pitäis olla vielä paremmin rajattu valokeila.

    http://www.ebay.com/itm/191460414808?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

    Lähivaloihin projektori umpiot ja xenonit niin niilläkin näkee kohtuullisesti. Eikä ne häikäise vastaantulijaa.
     
  16. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    onko joku laittaut a-pilarin yläosaan tai katon etuosaan? jos niin miten kiinni? pitkähyttisessä en lavakaareen laittais...tai sit täytyy asentaa jollain korokepaloilla ja sitten on jo typerän näköinen.
     
  17. Jakkehh

    Jakkehh 2nd gear

    On, kiinnikkeillä ja ruuveilla.
     
  18. smgt

    smgt 3rd gear

    jos haluaa nauttia ajosta niin kannattaa laittaa hytin takaosaan. katto sopivasti leikkaa valoa pois ihan läheltä ettei häikäse konepellistä. auton omilla pitkillä tai sitten lyhyillä valoilla valasee lähialueen.
    tarkemminku ajattelee tuommosta valoa niin se hytin takaosasta varmaan jo peileihin häikäsee.

    mulla on tossa <-- pikku kuvassa kuomussa kiinni 2kpl nbb xenon valoa ja auton keulassa palaa omat pitkät. nuin saa tien valkeeksi eikä häikäse mistää.
     
  19. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    riippuu tietty kuinka korkea lavakaari/(tai lavakate) on. ja onko auton perä korkeammalla kuin keula. Mulla on katon korkuinen lavakaari ja keula yhtä korkealla ku perä, niin ei siihen ainakaan suoraan kannattais tuollaista led baria ruuvata. ei näyttäis kuin kattoon/puihin.
    Normaalit lisävalot on kuitenkin korkeampia, mutta noi pötköt on niin matalia että tulee ongelma sen takia. lisäjaloilla toimis, mutta kuten sanoin se on mun mielestä ruma.

    tietty jos laittaa lavakaareen sekä keulaan bar:it... :cool:
     
  20. simu_l

    simu_l Gearhead

    Joo, ei missään nimessä katon etulaitaan saa laittaa jos haluaa ajaa pimeälläkin, ekat 50m häikäsee vaan ja ei nää senkään vertaa kauemmas.
    Mulla on lavakaaressa 4xhella3000 ja ne aika hyvin alkaa valaiseen vasta siitä mihin lyhyiden keila (projektori xenon) loppuu.
    Miettiny tuota lightbaria kans, youtubesta löytyy viedeota nuista osram ledeistä, aika vakuuttavia on. Se vaan jos laitan niin sitte pitäs keksiä joku muu äärivalohomma katolle kun nyt ne hellat toimii myös semmosina...
     

Kerro tästä muillekin!