Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

  1. urho3

    urho3 Gearhead

    Jos ajaa paljon kesässä esim 8mm 4 milliin niin rungot jo väsyy. Ja rupeaa meluamaan. Keväällä kun laittaa uudet on ne pehmeät eikä jurise Karkealla asfaltilla.
     
  2. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    Ja se 4mm lähtee jo siinä kevään karkealla asfaltilla vege, järkevä odottelee kesää ja ruuvaa uudet alle vasta juhannus rientoihin...
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tuo 4mm rupee nykyisillä paskateillä olemaan jo liian vähän. Loppukesästä ollut semmosia sateita pitkin maata että maantielläkin on kahlattu ja menty hiljaa kun tiet ja urat ui. Todella vaarallista mutta tienpito on mitä on.
     
  4. urho3

    urho3 Gearhead

    Ei hyvät renkaat kulu silmissä karkealla asfaltilla mutta ei jaksa sitä jyrinää kuunnella. Mutta ymmärrän kyllä pointtisi. Ei vaan jaksa kuluneita alle laittaa keväällä jolla ei pääse syksyyn asti kunnolla.
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jyrinästä tuli mieleen. Laadukas auto ei jyrise vaikka ois mitkä kumit alla :D
     
    pas2, Nikuzai ja eilhik tykkäävät tästä.
  6. T.

    T. 3rd gear

    Tässä voi olla monella se sama kuin kirpputoreilla on käynyt. Myyt ne käytetyt kumit jollekin halvalla, niin kohta ne on torissa 3x hinnalla. Saahan sitä niin tehdä, mutta monella auttamis/myymishalu vähenee kun näkee ettei tavara käyttöön mennytkään.
     
  7. venom87

    venom87 3rd gear

    Monesti käynyt näin, että jotain itselle tarpeetonta myyny halvalla ja sitten se on tullut tuplahinnalla myyntiin toriin/nettivaraosaan. Vaan mitäpä sitten? Sain tarpeettomasta osasta rahaa, kun roskis ei ois antanut mitään. Jos sillä joku tienaa niin ei se minulta ole pois, päinvastoin.
     
    kummankaa tykkää tästä.
  8. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    T. ja venom87, osaan samaistua kumpaankin. Se riippuu vähän tavarasta, mitä on myynyt.
    Ja myös siitä periaatteesta jolla sen myy.
    Jos myy harrastajalle halvalla tarpeeseen, niin vituttaa, jos se on samantien myynnissä uudestaan kovalla hinnalla.
    Jos taas myy päästäkseen vain eroon tavaroista, niin ei sillä niin väliä, vaikka tuleekin uudestaan myyntiin.
    Varsinkin jos on saanut haluamansa hinnan.
     
    T. tykkää tästä.
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jos hinta on kohdallaan niin tarvitsija ostaa muuten on hiljaista. Odottele sitä sitten x aika. Voihan sitä uusi ostaja sitten laitaa x3 hinnan mikässiinä. Voi silti kuvitella miten käy jos itse jo tovin edullisella myynyt eikä kauppa käy.
     
  10. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Samaa mieltä jos myyt renkaat 10e kpl ja sama sarja tulee myyntiin 20e kpl, kun uutta pinnattua saa 18e kpl kotiin, niin se on ostajan tyhmyys

    Ite ostin vasta 6kpl renkaita vanteilla 4 menee mulle syksyksi alle, kun ovat kitkat ja 2 menee varastoon maksoin kaikki 25e. Tosin mulla ei tule mieleenkään laittaa niitä toriin myyntiin 50e/4kpl.
    Jos joku ne pois tahtoo ostaa älyttömällä hinnalla, niin vien kyllä prossa osuuden tälle kuka ne renkaat mulle myi vaikka onkin vaan hyvän päivän tuttu

    Jos myy harrastajalle halvalla tarpeeseen, niin vituttaa, kun se on samantien myynnissä uudestaan kovalla hinnalla ja niillä sun kuvilla. Etenkin jos tingitään sen vuoksi kunnei ole rahaa.
     
  11. Kurko

    Kurko Double Gearhead

  12. bathory

    bathory Gearhead

    Siis totahan näkee 99% ilmoituksista. Että kaipa se aika vaikeaa on. Muistan kun itse viimeksi myin niin tein tuon kertolaskun. Eräs soittaja kysyi, että onko mittarilukema maileja. Kerroin, että nettiautossa lukee km siinä valikossa eikä maileja.
    -jaa onko sulla km-mittari tossa.
    :D vastasin rauhallisesti, että ei ole mutta mulla sattu oleen laskin.

    Pitäis varmaan laittaa koneen kooksi 350 ja ilmoittaa lopuksi, että MOOTTORIN KOKO KUUTIO_TUUMINA
     
  13. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

  14. bathory

    bathory Gearhead

    Noin mäkin luulin mutta sanotaan, että se 50% on ainakin sellasia etteivät vaan tajua :D
     
  15. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Täältä puolustuspuheenvuoro.
    Itsekkin mittarilukeman laitoin maileina f250:n myynti ilmoitukseen, ihan siitä syystä kun muutkin tuon automallin kohdalla niin tekivät. Ei ainakaan lisää ostajaehdokkaita jos myynti-ilmoituksen kilometrilukema on 1,6 kertainen keskimääräisesti muiden vastaavien lukemiin, eli 200tkm vs 320tkm.

    Mutta en toki corollaa lähtis myymään"mittarilukema maileina"tyyliin.
     
  16. bathory

    bathory Gearhead

    Joo tässähän just se huono juttu, että vaikka itse tajuaisikin, niin pakko mennä yhteiskunnan ehdoilla ettei jää myymättä.
     
  17. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Juuri näin:)
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Se.on silti mielenköyhyyttä ostajalta jos auto blokkaantuu pelkän mittarilukeman perusteella ilman ilmoituksen lukemista.
     
  19. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Rannikolla on ollut jo jonkin aikaa myynnissä ysäri-jenkki joka oli ekoissa ilmoituksessa viime vuonna ja sitten viime talvena ajettuna 400 000km. Nyt sama auto on myynnissä ajettuna 280 000km . Eli kilsoja tullut vähän lisää ja sitten jaettu vähän huolimattomasti maileiksi, tai jotain semmoista...
    Sama myyjä. Saahan sen noinkin näyttämään kiinnostavammalta. Tai mikä tuossa sitten onkin taustalla.
     
  20. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

Kerro tästä muillekin!