Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Jakkehh

    Jakkehh 2nd gear

    Taas olisi hyvä tietää mistä autosta puhutaan, mutta 24 tappisen kakkoskoppasen APPS maksaa ebayssä 15-25e riippuen mistä tilaa. Toki sama sopii myös alkupään kolmoskoppasiin.
    Sen joutuu kalibroimaan aluksi, mutta onneksi se on aika helppoa.
    Lisää juttua täällä http://www.dodgecumminsapps.com/

    Mulla on tallissa tuollainen, joka jäi käyttämättä kun vaihdoin autoa. ;)
     
  2. persus

    persus 3rd gear

    Munkin pitäisi uusia 99 4×4 ramiin alatukivarsuen puslat mutta mulla on pidemmät putkimalliset tukivarret.onko kellään tietoa käykö niihin yleensä samat puslat ku vakioihi pellistä prässättyihin?


     
  3. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    ei ainakaan 95:een käy, tuskin 99:iinkään. Mä joskus ostin kun luulin että on väljä, mutta joku olikin laittanut liian pienen pultin. Oikean kokoisella pultilla hävis välys.
    vois olla helpointa jos veis jollekin sorvarille ja tekis uretaaniset. tai sitten tukivarsien valmistajalta.. jos saa. mutta en usko että mikään dodgen alkuperäisen varaosa käy noihin korotus-tukivarsiin.
     
  4. persus

    persus 3rd gear

    ei oo vaa mitään hajua minkä merkkiset varret on kyseessä kun ovat ihan pintaruosteessa.
    mahtaaisikohan uretaanistaa tulla liian kovat tuollaiseen vehkeeseen?



     
  5. smgt

    smgt 3rd gear

    joo ei kannata uretaanisia laittaa kun akseli liikkuu sivuun joustoissa. ja ristijoustoissa tulee sillon pusliin aika kova paine. kumi on paras jos ei aja radalla kilpaa...

    kannattaa käyttää toisesta päästä tukivartta vaikka pois ja mitata vähä halkasiaa siitä.
     
  6. Rx500

    Rx500 1st gear

    Youtubesta katsellessa asennus videoita ainakin pelkkä anturin vaihto näyttää suht simppeliltä operaatiolta. Mitä eroa tulee vaihtamalla koko vaijeriteline verraten pelkän anturin vaihtoon? Omassa ylempi ja alempi vaijjeri aavistuksen löysällä. Tiedä sitten pitäisikö kireällä olla..
     
  7. elmer

    elmer 3rd gear

    Jaha. Pitkästä aikaa täällä....
    Tuplaturboja paikalla? Miten toiminu. Ajatus lähinnä yleisön häiritsemiseksi lisä vihellyksellä...
    Ei vaan laatikko pysyny liian hyvin nipussa niin jos varovasti lisää voimaa. Jos ensin askarteluun tuplat ja kun euroja niin koko rivipumppu pajalle. Vakio elementeillä kun ei mahdottomia...
    Jos tuplilla nyt tässä vaiheessa pääsisi eroon alku vedon ukkospilvestä.
     
  8. sisu

    sisu Gearhead

    Tuplat toimii tosi hyvin, varmaan paras viritys mitä moottoriin on tehty. Mikä Turbo sulla nyt on paikalla?
     
  9. persus

    persus 3rd gear

    Ei jumankauta.oireet tuli takaisin vaikka vp44 vaihdettu.eli kuumana huonosti käyntiin ja puoli kuumana tosi huonosti.kylmänä hyvin. Mistä ihmeestä voi johtua.pumpun vaihdon jälkee toimi vuorokauden ku unelma.
     
  10. elmer

    elmer 3rd gear

    40 super. Volvon ja scanian ahtimia olisi tutulla jokunen. Jos niistä saisi kaverin. Mikähän pakopesä pelaisi? Ihan kuorkin vakio? Herääkö miten minuutin viiveellä?
     
  11. jONikk

    jONikk 1st gear

    Komppaan tätä!
     
  12. sisu

    sisu Gearhead

    40super mullakin pikku turbona. Mutta jos haluat nopeammin heräävän ni suosittelen hx 35 pikku turboks. Toisen turbon lisääminen hidastaa heräämistä vähän. Riippuu vähän mitä Volvon ja scanian turboja? Siipi ja pesäkoot?
     
  13. persus

    persus 3rd gear

    overflow valve jäi vanhaa.voiko se aiheuttaa moisen vian ja mistähän niitä saisi järkevimmin hommattua?
     
  14. sisu

    sisu Gearhead

    Antaako mitään koodeja?
     
  15. persus

    persus 3rd gear

    starttauksen yhteydessä kun ollu oikeen huono startti on antanu kaks kertaa kampiakselin asennon tunnistimen a piirin koodin. kokeilin senki jo vaihtaa mutta oli vissii risa osa mikä tuli rokkiautosta ku ei lähteny käyntii ollenka sillä ja sit laitoin vanhan kiinni ja taas käynnisty.lupasivat lähettää uuden kyl. ja siis toiki koodi minkä se on antanu on poistunu seuraavaan käynnistykseen mennessä aina.
     
  16. persus

    persus 3rd gear

    yritin jenkkifoorumeillekki kirjottaa asiasta mutta en onnistunu rekisteröitymään.viittikö joku joka on jo rekisteröityny kirjottaa alla olevan viestin ja kertoa jos joku siihen tarjoaa jotain viisasten kiveä.ei kannata nauraa mun kielitaidoille vitosen englannilla ei parempaan pysty :D saa korjata kirjotusvirheitä jos haluaa ;)

    hello. I haw 99 24 cummins ram and my truck strated cold grate but half warm start is difficult. my car was installed new bosch factory-adjusted vp44 and my car was working one day and again problems coming. its not give
    the fault code,exept two time on in connection with bad start cranc shaft position sensor a-circuit,but that code is go away before next start.
    vp44 overflow valve is old of my old vp44.
    transfer pump is fass and its working.
    fuel tank sending unit its check and renovated.
    what can i do on my car at its starting warm and half warm???
    thank for answer and I radged my bad english.
     
  17. elmer

    elmer 3rd gear

     
  18. Rannis

    Rannis 3rd gear

    Mä voin huomenna laittaa cumminsforumiin, sieltä yleensä joku osaa auttaa. Ja voin vähän parantaa se teksti. Tekisin heti mutta oon unohtanu salasanan sinne niin joudun huomiseksi odottaa.
     
  19. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Joo, mitenkään vittuilematta, niin jos tuon tekstin suoraan laittaa, niin eivät saa ameriikan pojat naurultaan vastattuu :D:D:D:D

    Mullakin meinas kahvit lentää näppikselle kun luin, että sikäli huumoripitoinen rallienklanti....
     
  20. sisu

    sisu Gearhead

    En tiedä mitä turboja 300hp volvoissa tai rolssi sisuissa on. Mutta suosittelen hx35 pikku ja hx60,ht60, s475 tai jotai muuta samankokoista isoksi turboks. Kyllä se iso Turbo herää kunhan koneen kierrokset nousee,pienempi määrää kuinka nopeasti ahdot nousee alhaalla. Mulla hx40 herää kunnolla jossain 1700-1800rpm tienoilla.
     

Kerro tästä muillekin!