Amerikan Rauta, uusi lehti?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Manomerkkuri, 25.7.2012.

  1. v-v

    v-v Gearhead

    Olipas uudessa aviisissa kiinnostavaa Mooneyssin show Japaniassa ja Ekens swap juttu yllätti kuvien paljoudella totuttuun muutamaan kuvaan. Amerikan reissu juttu oottaa vielä sopivaa luku hetkea.
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Annetaan palautetta silloin kun siihen on aihetta: On se vaan hyvä lehti! :)
     
  3. FF62

    FF62 3rd gear

    harvemmin tulee lehtiä luettua.mut tuttu kerto parista kuvasta.niin olihan se hommattava. täähän oli oikei hyvältä vaikuttava julkaisu.
    toki kuullut kyllä et olis hyvä mut aina jäänny hommaamatta.
    nytkin tosiasiassa emäntä toi lehen.
     
  4. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    On hyvä lehti, jotenkin semmosella harrastajien palolla tehty niinku V8-magazine oli 80-90 lukujen taitteessa. Itekkin lopetin viime viikolla 25 vuotta kestäneen katkemattoman V8:n kestotilauksen ja nyt tulee Amerikan Rauta postilaatikkoon.
     
  5. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Tänään haettu, mutta ei ole vielä luettu
     
  6. arrakis II

    arrakis II 3rd gear

    Hyvä lehti, mutta patinalaitteiden ihannointi saa välillä jo huvittavia piirteitä...
     
  7. MarkoT

    MarkoT 2nd gear

    Mika Malisen juttu Muumio Muistelee jutussa oli ihan törkeän hieno.

    Oma 60 Sport Sedanin Rakentelukin sai uutta tuulta siipiensä alle.

    Lisää samanlaisia juttuja
     
    Chevy ´53 tykkää tästä.
  8. karhu01

    karhu01 2nd gear

    Huh huh. Olipa siisti dodge coupe esittelys. Onkohan kaveri täällä overdrives? Mulla on samanlainen projektikampe ja laittoo riman aika helkatin korkealle:eek:
     
  9. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Hyvä uusin numero 8/2016 ja hieno kalenteri.
     
  10. jpe

    jpe 3rd gear

    Tuli vähän dejavu tunne (vaimikäsenytolikaan). Samat autot jopa melkein samoilla jutuilla höystettynä ilmestyy molempiin kotimaisiin julkaisuihin turhan usein, joten alkaa käydä niin ettei viitsi enää molempia ostaa.

    Pystyykö tuota estämään niin en tiedä mutta voisi ainakin yrittää ?
     
  11. Bukero

    Bukero Gearhead

    porttikielto/kamera pois jokatoisessa näyttelyssä harrastelehtien toimittajilta...taas joku hymiö
     
    Muokattu: 2.12.2016
  12. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Kyllä mulla on viimenen numeroitu sivu 98, eli takakansi on 99 ja 100?
     
  13. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Mielenkiintoista.
     
  14. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Juuri saadun tiedon mukaan liikkeelle on lähtenyt muutama epäkurantti painos. Olkaa yhteydessä tilaajapalveluun tai toimitukseen vaikka sähköpostilla.
     
  15. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Jaa, onko joku uusimmassa AR:ssa ollut auto esitelty myös siinä toisessa isossa aviisissa, vai onko kyse tapahtumaraporttien kuvakattauksista? Niissä kun on aika ymmärrettävää, että hienoimmat ja palkitut ovat esillä useammassa julkaisussa.

    Jos sama auto on kattavassa esittelyssä molemmissa isoissa lehdissä, niin ehkä hopeasijalle jääneen toimittajan lisäksi myös auton omistajan tulisi harrastaa pientä itsetutkiskelua...

    Oma ex-Oldsi esiteltiin kaikkiaan neljässä julkaisussa, ja mulla itselläni oli aika selkeä käsikirjoitus tarinoiden julkaisuun.
    Ensiesittely oli Wizzzardin pienempilevikkisessä Old Kool-Magazinessa, ja kattavampi juttu luettiin vähän myöhemmin Amerikan Raudan sivuilta. Tuon jälkeen ei olisi tullut mieleenkään suostua V8:n kuvauksiin, vaikka joku olisi pyydellyt.
    Naapurimaan kanssa edettiin samoilla ajatuksilla, eli kun Wheels-esittely oli sovittu jo aiemmin, niin en useista pyynnöistä huolimatta antanut tarinaa Gasoline Magazineen. Wheels-jutun houkuttimena kun oli tutun toimittajan lisäksi myös mahdollisuus isomman rapakon takaiseen esittelyyn, ja nyt tuokin on jo toteutunut (uusin Ol´Skool Rodz)!:)

    Ettei ihan karata aiheesta, niin kyllä oli taas hyvä lehti!
     
  16. jpe

    jpe 3rd gear

    No pikkukuvat tapahtumissa on toki eri asia, niissä samoja kuvia saa ja pitääkin olla. En nopeasti omaa lehtivuorta plaraamalla löytänyt mistä mutta esim tuon oranssi Chevy teksteineen oli kovin tutun oloinen. Ja kyllä 41 Business coupekin tuntui nähdyltä, vaikka todella upeaa kärryä kyllä katselee useammankin sivun.

    Voin olla väärässäkin että olisivat jo esitelty kasissa, mutta joka tapauksessa tuli ekaa kertaa AR:n kohdalla tuntuma että tämä alkaa olla nähty. Kuinka monta sivua esim veten ameriikan matkaankin on jo poltettu, hyvä juttuidea sinänsä oli alussa, mutta ei itseä ei jaksa kiinnostaa puolta vuotta lukea samaa tarinaa eli kyllä tuli skipattua nuo sivut jo edellisessä numerossa.

    Mutta makuasioita, pääpiirteittäin hyviä lehtiä molemmat kotimaiset toki ovat. Ehkä vaan itsellä aika pitää taukoa noista.
     
  17. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Puuttuuko sivut lopusta vai välistä jotain?

    Mulla viimeinen numeroitu 98, eli siinä ei vikaa
     
  18. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Väkisin kiinnitti huomiota SEMA jutussa, että kunnon old school äijien eli winfieldin ja d'agostinon osallistuminen projektiin teki melkein ainoot oikeesti mielenkiintoiset autot sekä '51 Ford kanssa. Liki kaikki muut, varsinkin pikapit noilla 20+" vanteilla ja narurenkailla, jotka omaan silmään aivan kauheat ja naurettavat, ulkokuorikin oli enempi nyrkit pystyssä muotoiltua tai 5 sekunnin vitsiä suunnattuna jonnekkin 10-vuotiaille, samaa elefanttimuotoilua jättieturenkaalla ja korkealla keulalla puskuri dropattuna asfalttiin, kuin jossain sarjakuvissa.

    Varmaan joku väärä maku sitten mulla vaan.

    Mutta onneksi lehti oli muuten hyvä ja kotimainen kalusto niiiiiin paljon enempi mun makuun.
     
  19. electra1

    electra1 Gearhead

    Meille tullut lehti oli parista kohtaa kauttaaltaan halki pari senttiä, niinku ois yritetty työntää paperisilppuriin.. Noh ehkä tää oli yksittäistapaus, ja pistin sen piikkiin että oli tilauksen viimeinen numero (pientä kuittailua lähettäjältä, heh heh).

    Samaa mieltä edellisen kans, kaikista isoilla vanteilla varustetuista ajoneuvoista maasta riippumatta tulee vaan mieleen "rahalla rakennettu" ja omistajan tyylitajuttomuus. Joitakin asioita ei voi rahalla saada. Mutta se '41 ford..Kyllä silmä lepää.
     
  20. musta78

    musta78 Gearhead

    Onpa hieno 72 Maverick Sema näyttelyssä.Sivulla 71 vasen ylänurkka.
     

Kerro tästä muillekin!