Mites Chevy suorakutosen huohtus ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja purkki, 3.9.2016.

  1. purkki

    purkki 3rd gear

    On tollane suorakutonen jossa nelikurkkunen Holley ja joku huohotusletku menee koneen sivua alas eikä ole kiinni missään , venakopassa vain reikä johon kuuluu jotain ? Käryää sisään autoon kun hiljaa ajaa .. Miten olis paras laittaa ?

    Kuva .http://aijaa.com/OZFLDC
     
  2. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Minkäköhänmoinen huohotussydeemi nuissa on ollut alunperin?
    Onko kaasarin juuressa paikka huohotinletkulle? Venttiilikopasta pcv venttiilin kautta letku kaasarin juureen ( jos on paikka). Toinen letku venttiilikopasta ilmanputsarin sisäpuolelle. Tuommoisella systeemillä pakkosyötettäsiin huohotushöyryt takaisin moottoriin.
     
    Muokattu: 3.9.2016
  3. purkki

    purkki 3rd gear

    Ei oo mitään tietoo miten on ollut alunperin , kaasarissa ja putsarissa ei oo paikkaa , putsariin saa kyllä helpolla tehtyy . Tollanen roikkuu ventiilikopasta , http://aijaa.com/XPosi4
     
  4. purkki

    purkki 3rd gear

    Imusarjaan sais toisen pään , kopan toisessa päässä vois olla venttiilisuodatin hässäkkä , youtubessa oli jotenkin niin .
     
  5. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  6. purkki

    purkki 3rd gear

    Jees , tollanen saman näköinen filtteri laitoin ja toisesta päästä pvc venttiilin kautta imusarjaan.
    Pirun hyvä tuli . Ja tähänkin vielä jos löytyy HEI jakaja tuohon niin ostan pois .
     
  7. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Kokeile ravistaa pcv venttiliä, pitäis olla, niikuin irto- osa sisällä jos on kunnossa. Toi pcv venttiilin oikea asento on siten, se tökätään venttiilikoppaan pystyyn ja letkulähtö on sivulle päätyen imusarjaan.
    Venttiilikoppaan voi laittaa kampikammio suodattimen tai kopasta letkun sinne ilmanputsarin sisäpuolelle. Jälkimmäisen etu on, että lähes kaikki höyryt menee takaisin moottoriin. Kampikammio suodattimen huono puoli on se, että moottori saattaa jossain tilanteessa pössäyttää höyryjä siitä ulos, varsinkin jos kyseessä on huonossa hapessa oleva kone.
     
  8. purkki

    purkki 3rd gear

    Juu , jotain irto-osaa siinä venttiilissä oli kun sitä ravistelin , niin vois sen letkun tuonne putsariin vetää myös , siinä on sellanen omatekonen jalka kun on niin ahdasta , siihen vois jonkun putken pätkän hitsaa kiinni johon sit letkun saa kiinni.. Autohan on Bedford Blitz jossa -77 kutos vanin tekniikka , koko tekniikka on ajettu (Kone , laatikko ja perä )140 tuhatta ja ölynpaine mittarin mukaan hyvät paineet .
     
  9. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Jes hieno homma. liian usein näkee cruisingeissa muuten hienon konehuoneen mut huohotinputket roikkuu irrallaan tai ei johda mihinkään.
     
    purkki tykkää tästä.
  10. purkki

    purkki 3rd gear

    No aikamoinen rojekti tuo on ollu muutenkin mutta liikkuu ja on jo tieliikenne kelpoinen , paljon on saanu tehä ja vieläkin saa tehdä . Hyvin kuitenkin etenee .

    Kiitos taas avusta !
     

Kerro tästä muillekin!