Positiivisen palautteen paikka!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jupe, 14.2.2014.

  1. 63S88

    63S88 Gearhead

    Tuolla ajatuksella ei siis kannattane pitää konehuonettakaan siistinä? :)
     
  2. Rust Devil

    Rust Devil Gearhead

    Sori,mut en lähde mukaan tohon aiheeseen liittymättömään vänkäämiseen.
     
    Valapatto tykkää tästä.
  3. juku_h

    juku_h Gearhead

  4. Jupe

    Jupe Gearhead

    Tällä kertaa ei ole kyse mistään autoihin liittyvästä, vaan yksinkertaisesti esimerkki varsin hyvin hoidetusta asiakaspalvelusta.

    Ostimme koirallemme valopannan ja heti ensimmäistä kertaa käyttöön ottaessa sen lukitusnapin varsi sanoi *kräks*. Ei kallis eikä mikään iso asia, mutta harmittihan se nyt ihan uuden ja käyttämättömän kamppeen hajoaminen. Ongelmana oli että tietenkään siitä ei ollut minkäänlaista kuittia tallessa ja koska pääsääntöisesti käymme kahdessakin eri alan liikkeessä, oli hippasen hankalaa lähteä kauppaan asiaa hoitamaan. Googlettelin maahantuojan ja laitoin postia jossa selvitin ongelman. Vastaus tuli erittäin nopeasti ja loppujen lopuksi saimme ehjän valopannan lisäksi koirille maistiaisia erilaisten herkkujen muodossa sen verran mitä samaan pakettiin mahtui.

    Nopea, kohtelias ja kaikin puolin sellainen kohtelu josta jää hyvä mieli!

    Kiitos! http://www.primapetpremium.com/prima-pet-premium/
     
  5. Anza

    Anza Gearhead

    Työkaluihin liittyen Lahdessa Koneboss Oy oli tosi hyvä asiakaspalvelu. Niillä on oma huolto ja varaosia työkaluihin. Löyty pulttimyllyyn korjaustarpeet ja ohjeet miten itse korjata, ku halusin turata. Ihan paras mesta! http://www.koneboss.fi/index.php/koneboss-oy
     
  6. Amc_Kustoms

    Amc_Kustoms 1st gear

    Helmikuussa ostin Jukka-Tukulta tomse varmaripöksyt, menin ekan kerran pesemään ne reilu viikko sitten... Nehän men ja kutistu! Vitutti ja rankasti, kyseessä kuitenkin parhaimmat farkut mitä jalassa ikinä ollut! Ei muutaku viestiä Jukka-Tukulle et onks tää ny iha normaalia, farkut palautettiin ja uudet tilalle!! Lämmitti opiskelijan mieltä kun muutenkin joutuu vähän miettimään mihin suuret rahansa lykkää! Jatkossakin aion ostaa vaatteeni turuust!
     
  7. Jupe

    Jupe Gearhead

    Nippelit.fi, enpäs olisi uskonut miten hyvin homma toimi. Tein tilauksen perjantaina ja sain maksutiedot sähköpostiin, mutta maksu jäi lauantaille. Silti tilaamani npt kierteiset tulpat oli postilaatikossa jo tänään maanantaina.

    Tuntuipa melko hyvältä, kun luulin että niiden saapumiseen menee yli viikko.
     
  8. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Samoja kokemuksia Nippeleistä.
     
  9. karhu01

    karhu01 2nd gear

    Joo nippelit tuloo kyl nopiaa kotia
    10 pistettä.
     
  10. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    Usa rahti hoiti taas paketit edullisesti ja luotettavasti.
    Kiitos!
     

Kerro tästä muillekin!